Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:49:16

Гороскоп на наступний тиждень 7-13 травня 2018 року

06.05.2018   12:36Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 7 по 13 травня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Навіть якщо немає причин звертатися по допомогу до лiкарiв, профілактика ще нікому не завадила. Ви повинні триматися подалі від сумнівних знахарів і псевдоцілителів, краще довіртеся професіоналам.
Дні: спр. — 7; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05). Усі іспити, якi вам пiдсовує життя, ви витримаєте з честю. Так що час виходити на дорогу великої кар’єри. Дрібні невдачі тільки посприяють більшiй зібраності й бажанню ще міцніше утвердитися.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21.06). Бійтеся підступу від тих, хто не проти зайняти ваше місце. Правда, вони все одно зрозуміють, що сили нерівні. Вдома все буде мирно. Знайдіть час для батьків і молодшого покоління.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). Тиждень буде важким, але результати виконаної роботи просто приголомшать вас. Ви ніяк не можете підібрати ключик до заповітних дверей, просто штовхніть їх, адже засуви давно зняті, а ви й не помітили.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Лев (24.07—23.08). Прикрі непорозуміння можуть ускладнити відносини з коханою людиною. Постарайтеся в розмові з тим, до кого небайдужі, не згадувати ім’я колишнього кохання.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Діва (24.08—23.09). Вам нелегко відокремити реальність від фантазій, але доведеться. Інакше в нашому складному світі все заплутається ще більше. Позитивна енергія, спокій і впевненість у собі — ваші головні козирі.
Дні: спр. — 13; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Можете потурати найекстравагантнiшим бажанням. Щоправда, може виникнути дилема: змінити місце роботи і виграти в зарплаті або залишитися в колективі, де часом вдається і побайдикувати.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Навіть нудною справою веселіше займатися разом. Домашні зачекалися наказу кинутися в бій і дружно оновити житло. Ваші ідеї, їхнi старання — відмінний симбіоз: будинок стане улюбленим місцем відпочинку.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Чому ви вирішили, що треба боятися нерозділеного кохання? Це почуття облагороджує, а iнодi все-таки призводить до взаємності. Бiльше довiряйте один одному.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Ви втомилися і не в змозі контролювати ситуацію. Здається, надія на удачу зникла за горизонтом. Не виключена добровільна допомога, яка надійде від колег по роботі. Придивіться уважніше, можливо, це ваш шанс.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Водолій (21.01—19.02). Здається, настав час крутих змін в особистому житті. Зважившись розлучитися з коханою людиною, постарайтеся не завдати їй болю, і навіть у такій непростій ситуації вона буде вдячна вам за це.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03).
Не сперечайтеся з начальством, iнакше ризикуєте залишитися без премiї. Непогано б влаштувати вiдпочинок і навідатися до старого друга. Зірки обіцяють фінансову стабільність, причому важливу роль у  цьому відіграє новий знайомий.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:


ОВЕН

Дозвольте собі відпочити від суєти й турбот, відчуйте смак до життя. Раптову зустріч із керівництвом постарайтеся використати з власною метою. У вихідні вас може відвідати цікава ідея з перебудови будинку.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша життєрадісність та оптимізм і далі вабитимуть людей і сприятимуть зростанню вашої популярності. Не зіпсуйте подарований долею шанс, щоб закріпити свої позиції не тільки в матеріальному, але й у духовному плані. У вихідні прислухайтеся до голосу інтуїції, він підкаже вам вірне рішення.

БЛИЗНЮКИ

У вас може з’явитися бажання дати на роботі лад, з’явиться шанс втілити в життя намічені плани та задуми. Не поспішайте братися до роботи, якщо ви не почуваєтесь у цій сфері сильним професіоналом. У вихідні не тіште себе ілюзіями і відмовтеся від прийняття серйозних рішень.

РАК

Намагайтеся швидко приймати важливі рішення, інакше легко втратите прихильність удачі. Практично все задумане буде вдаватися з легкістю. Вихідні можуть надихнути вас на господарські справи, але настроюватимуть на самітність.

ЛЕВ

Ймовірні труднощі у спілкуванні з сусідами та родичами. Грошові питання можуть раптом опинитися в центрі уваги. Постарайтеся докопатися до самої суті проблеми, щоб вона не створювала неприємних ситуацій.

ДІВА

У вас повинні з’являтися нові цікаві й оригінальні ідеї, втілюйте їх у життя, час працює на вас. Бажано проводити більше часу вдома з родиною. Придумайте, як урізноманітнити дозвілля у вихідні, це допоможе вам відпочити.

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що доведеться стати перед вибором між привабливою та дуже привабливою можливостями. Самому зробити правильний вибір буде важко, краще зверніться за порадою. У вихідні більшу частину вашого часу можуть зайняти дрібні домашні справи.

СКОРПІОН

Є сенс повчитися самодисципліни. Бажано проаналізувати, чи все ви правильно робите й чи до тієї мети прагнете. У жодному разі не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Вихідні можна присвятити справам, пов’язаним з будівництвом або ремонтом будинку.

СТРІЛЕЦЬ

Ви повинні бути відкриті для нових пропозицій. Найімовірніше, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Вся доступна вам у ці дні інформація виявиться корисною і досить потрібною. У вихідні дозвольте собі повноцінний відпочинок.

КОЗЕРІГ

Обставини можуть зажадати від вас свіжості в думках і зосередженості у вчинках. Без жалю женіть лінь геть від себе, так ви не упустите птаха удачі. У вихідні постарайтеся реалізувати свої можливості, що стосуються сімейних питань.

ВОДОЛІЙ

Присвятіть себе активній роботі, тому що результат буде дорівнювати витраченим зусиллям. Ви можете зненацька легко домогтися своїх цілей, якщо чітко поставите їх перед собою, і постарайтеся не залишатися на самоті. Не поспішайте нав’язувати свою волю близьким людям, ви набагато легше досягнете мети, якщо не тиснутимете на них.

РИБИ

Ви просуватиметесь уперед, потрібно лише вибрати правильний напрямок. Доведеться взяти свій темперамент під особливий контроль, інакше він зле пожартує з вами. Ваша бурхлива діяльність виявиться досить успішною, однак уникайте надмірних перевантажень, вони здатні підірвати ваше здоров’я.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини