Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:39:23

Гороскоп на тиждень з 26 березня по 1 квітня

25.03.2018   16:07Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 26 березня по 1 квітня 2018 року

Овен (21.03—20.04). Вашi любовні стосунки ряснiтимуть розставаннями і зустрічами, образами і сварками і нерідко руйнуватимуться, навіть не зміцнівши. На це найчастіше впливатиме ваш складний характер.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Телець (21.04—21.05). У родинi бiльше довiряйте один одному. Пам’ятайте, що тотальний контроль не приведе ні до чого хорошого, а тільки лише посилить хитке становище родинних стосункiв.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Близнюки (22.05—21.06). Невдовзi з’ясується, що ви втягнуті в любовний трикутник, вам ще належить поборотися за любов близької людини. Це відкриття зробить вас більш поступливими і ніжними.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Рак (22.06—23.07).
У цей період ви часто зриватиметеся і шукатимете підтримки у впливових людей. І дійсно, підтримки слід очікувати саме з цього боку, оскiльки самостійно ви не зможете подолати всі можливі перешкоди.
Дні: спр. — 28; неспр. — 31.
 
Лев (24.07—23.08). Ваша невпевненість заважатиме новим знайомствам. Водночас природна чарівність часто притягуватиме до вас людей, а значить, вони самі прагнутимуть завести з вами стосунки.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Діва (24.08—23.09). Ви хочете мати друзiв, якi забезпеченi й мають певний соціальний статус. У вас з’явиться шанс знайти покровителя та спонсора в одній особі.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Терези (24.09—23.10).
Фінансове становище буде не найміцнішим. Перевірки та інспекції закінчаться численними штрафами або хабарами, що значною мiрою збільшить ваші матеріальні втрати.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Скорпіон (24.10—22.11). В
иникне додаткова необхідність підживлювати бізнес, оскiльки зросте конкуренція. Також доведеться вирiшувати проблеми в сім’ї, через що навіть доведеться відмовитися від відпочинку.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вас очiкує чимало приємних хвилин. Усе складатиметься якнайкраще й без особливих зусиль. Ви з легкiстю долатимете всі негаразди.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ваш характер дозволяє уникати конфліктів, ви часто виступаєте в ролі дипломата, залагоджуєте навіть серйозні скандали.
Дні: спр. — 31; неспр. — немає.
 
Водолій (21.01—19.02). На вас чекає продуктивний перiод, під час якого ви можете поміняти місце проживання або навіть покинути країну в пошуках кращої долі.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Риби (20.02—20.03). Ви підтримуватимете матеріально не лише родину, а й близьких людей. Тому витрачатися доведеться на найнеобхідніше.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Інша версія:

ОВЕН

Доведеться виправляти допущені раніше помилки. Постарайтеся почути й виконати прохання друзів, у свою чергу, вони вам обов’язково допоможуть. Схвалення керівництва може викликати ваш неформальний підхід до справи. Вихідні найкраще присвятити родині та проблемам дітей.

ТЕЛЕЦЬ

Не перевтомлюйтеся на роботі. Причина всіх ваші проблем – неорганізованість, а конфлікти з партнерами виникають сугубо через дрібниці. З’явиться можливість піднятися кар’єрними сходами, що покращить ваше матеріальне становище. На вихідні плануйте спокійний відпочинок, відновіть сили та внутрішню рівновагу.

БЛИЗНЮКИ

Багато чого доведеться почати з чистого аркуша, розраховуючи при цьому тільки на власні сили та можливості. Дрібниці можуть відіграти зараз значну роль. Спробуйте поєднати свої дії зі сміливістю та напором, тоді зможете досягти в бізнесі гарних результатів. Виключіть активний відпочинок у вихідні.

РАК

Уникайте непотрібних контактів і запасіться терпінням, інакше сварки з колегами та начальством будуть неминучі. Зможете виявити себе на роботі як висококваліфікований фахівець. Краще не перестаратися з поступливістю стосовно близьких людей, адже вони можуть перестати брати до уваги вашу думку.

ЛЕВ

Залишайтеся доброзичливими, це відчинить перед вами будь-які двері. Цього тижня вам потрібна збалансованість у справах і думках. Не перекладайте свої обов’язки на близьких вам людей, пошукайте жертву в інших колах. У вихідні продовжуйте діяти за допомогою добрих слів, силові прийоми не спрацюють.

ДІВА

Не втрачайте цілковитого самовладання та намагайтеся зберігати спокій. Через збільшення обсягу роботи можлива певна напруженість. Обмірковуйте свої слова, тоді вони справлять належне враження на тих, хто поряд, і змусять їх підкоритися вашій волі. Вихідні бажано присвятити турботі про старше покоління.

ТЕРЕЗИ

Вам необхідно запрягти в одну запряжку волю, енергію та щасливий випадок, щоб просунутися нагору. Певною мірою ризик буде виправданий. У вихідні не виключене нерозуміння з боку тих, хто оточує вас, постарайтеся не звертати увагу на їхню неадекватність у деяких питаннях.

СКОРПІОН

Для успішного вирішення багатьох питань вам потрібна впевненість у власних силах. Обов’язково займіться особистими справами. Намагайтеся не  ставити на перше місце тільки власні інтереси, це може призвести до скандалу. Вихідні присвятіть релаксуючому спогляданню та аналітичній роботі.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся не піддаватися впливу емоцій, вони заважатимуть вам справитися із ситуацією, що виникла. Спрямуйте свою енергію на вирішення найбільш актуальної в цей час справи. У вихідні бажано не займатися читанням моралі дітям, краще запропонуйте їм вирушити з вами на природу й весело провести дозвілля.

КОЗЕРІГ

Для вас настає гарячий час, ви будете незамінною людиною на роботі. Емоції не повинні перешкоджати вашій діяльності. Домовлятися з колегами по роботі й партнерами стане значно легше наприкінці тижня. Продовжуйте розкривати свій творчий потенціал, це зміцнить ваш авторитет. Близькі вимагатимуть особливої уваги у вихідні.

ВОДОЛІЙ

Відчуєте приплив життєвих сил та опинитеся в центрі бурхливих подій. Нові починання, швидше за все, матимуть успіх. Загострена інтуїція дозволить вам упоратися з нагромадженням проблем. У вихідні справжнє задоволення принесуть інтелектуальні ігри та заняття.

РИБИ

Намагайтеся бути відкритими для пропозицій, і вони обов’язково почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію. У вихідні не робіть безвідповідальних вчинків, навіть абсолютно дріб’язкових.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.