Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:52:47

Гороскоп на наступний тиждень 12-18 лютого 2018 року

11.02.2018   15:30Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень з 12 по 18 лютого 2018 року для всіх знаків Зодіаку

 Овен (21.03—20.04). У вас не буде проблем зі здоров’ям, і це багато в чому заспокоїть і розслабить. Ви перестанете стежити за собою i ризикуєте серйозно захворiти.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Телець (21.04—21.05). Ви вирiшите спробувати свої сили самостійно, тому залишитеся без підтримки. Доведеться відкривати свій «недоторканний запас», оскiльки очікуються серйозні фiнансовi проблеми.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ви можете залишитися без постійного місця роботи, тож запаси стануть рятiвною соломиною. Незважаючи на скруту, остерiгайтеся кредитiв.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Рак (22.06—23.07). У першій половині тижня вам нічого серйозного не загрожує. Правда, існує певний ризик травматизму, тому варто бути акуратнішими. Фiнансовi справи значно покращаться, у вас буде можливiсть зробити навiть заощадження.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Лев (24.07—23.08). У вас з’являться проблеми зі здоров’ям, тож тиждень має пройти під знаком правильного харчування, дієти і занять фізкультурою. Вiльний час заповніть  прогулянками.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Діва (24.08—23.09). Для вас настали важкi часи. Усi чекатимуть допомоги від вас, покладатимуть на вас надії, але не всi вимоги ви будете в змозi виконати.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Тиждень стане своєрідним іспитом, перевіркою на міцність. Вам належить доводити, що ви недаремно займаєте свою високу і відповідальну посаду.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Попереду складний перiод, конфліктний як iз началь­ством, так і з підлеглими. Доведеться проявити надзвичайне терпіння й навчитися згладжувати гострі кути, інакше не уникнути серйозних проблем.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Стрілець (23.11—21.12). Із діловою хваткою та пошуком хороших перспективних проектiв проблем у вас не виникне, тому найоптимальніший шанс зробити кар’єру — працювати самостiйно.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Козеріг (22.12—20.01). Пощастить тим, хто присвятив своє життя творчості. Ви зможете стати популярними. Від розвитку кар’єри залежатимуть вашi фінансові можливості, адже допомоги від спонсорів годi чекати.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Водолій (21.01—19.02). Фiнансове становище буде хитким, трохи кращi справи у тих, хто займається індивідуальним підприємництвом. Тож радимо утриматися вiд великих покупок.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Риби (20.02—20.03).
Варто зайнятися спортом і почати вести здоровий спосіб життя, адже, крім легких захворювань, є ризик отримати захворювання серцево-судинної системи.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)


Потреба зближуватися з iншою людиною i дослiджувати новi межi стосункiв може увiйти до суперечностi з бажанням зберегти незалежнiсть. Конфронтацiя, суперництво на цьому тижнi створять фон для тих контактiв, де ви претендуєте на лiдерство. Дiйте рiшучiше у понедiлок i вiвторок. Несподiванi аргументи в переговорах з партнерами пiдуть на користь справi. Але зменште оберти у четвер i не ухвалюйте важливих рiшень до кiнця тижня.
Сприятливi днi: 12, 13; несприятливi: 14.

Бiзнес-прогноз

Будьте уважнi при користуваннi банкоматом. Через неуважнiсть є ризик ввести не той пiн-код. У середу ваша активнiсть i своєчаснi дiловi пропозицiї будуть сприяти полiпшенню фiнансового становища. У п`ятницю будуть вдалими дiловi зустрiчi i переговори.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Овнам зiрки радять "накрити поляну" для сексуального бенкету не де-небудь, а у своїх старших родичiв. Так що разом зi своїм коханим заплануйте кiлька вiзитiв до батькiв, дiдусiв-бабусь, тiток i дядькiв. Поки ви чинно сидите за столом i смакуєте пироги з капустою, дозволяється одночасно пестити один одного пiд скатертиною. А якщо дуже-дуже захочеться продовження - завжди можна разом збiгати в магазин за тортиком або трохи затриматися в ваннiй пiд приводом миття рук!

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Якщо у вас є конкретнi завдання на цей тиждень, то приступайте до їхньої реалiзацiї вже у понедiлок. Не все пiде за планом, але результати порадують. Покупки, вiдвiдини виставок i косметичних салонiв теж добре приурочити до цього дня. Середа пiдходить для важливих переговорiв або розмов по душах з близьким партнером. У вихiднi знайдiть для себе справи, якi допоможуть вiдволiктися вiд поки нерозв`язаних проблем. Краще всього провести цей час з близькими.
Сприятливi днi: 14, 18; несприятливi: 13.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi ви цiлком можете розраховувати на прибуток, тiльки тримайте в таємницi свої джерела доходiв i стежте за тим, що i кому ви говорите. У четвер є шанс почати втiлювати в життя свою заповiтну фiнансову мрiю.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Для Тельцiв у зiрок є чудовi новини. Майбутня тиждень створена для любовi i насолоди нею. Запасiться контрацептивами, любрикантами, смачною їжею для пiдтримки сил - i вирушайте в Велике Еротичне Подорож. I вiдкладiть вже всi справи, якi вам заважають. Справи нiколи не закiнчаться, а ось такий вдалий перiод для милування буває не так вже й часто.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)


Понедiлок створить хороший посил для вирiшення важливих питань на цьому тижнi. З`являться новi цiкавi iдеї i плани. Але уважно стежте за ходом розвитку кожної ситуацiї. Партнери можуть проявляти нечеснiсть, порушувати зобов`язання i домовленостi. У четвер легко опинитися в кутовiй ситуацiї, але поки i не варто робити вибiр - через декiлька днiв все може вирiшитися саме собою. Суботу використовуйте для поїздок i активного вiдпочинку.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок i вiвторок вам вдасться зробити значний стрибок. Вашi зусилля принесуть результати i прибуток. Вам запропонують новий вигiдний проект. У середу порадуйте кохану людину дорогим подарунком. I вiн в боргу не залишиться.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Перед Близнюками вiдкриваються вельми привабливi перспективи в усьому, що стосується еротичних iгор. У вас справдi вiдкриється джерело натхнення i заб`є фонтан iдей з приводу того, як можна урiзноманiтнити ваш iнтимний дозвiлля, починаючи вiд iгор в "кiшки-мишки" i закiнчуючи "приходом сантехнiка" ...

РАК (22.06-22.07)

Це кращий час, щоб внести полiпшення в iнтер`єр свого будинку. У понедiлок можна робити придбання, приступати до реалiзацiї своїх дизайнерських проектiв або запрошувати з цiєю метою фахiвцiв. У особистому життi теж намiчаються позитивнi змiни. Не йдiть вiд вiдвертої розмови в середу. Вона сприятиме зближенню, а романтичнi спокуси i парадокси почуттiв розбудять ваш iнтерес до флiрту i наповнять життя приємними враженнями.
Сприятливi днi: 13, 16; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище починає стабiлiзуватися, можна зiтхнути спокiйно i трохи зменшити iнтенсивний темп роботи, але не час повнiстю розслаблятися. Можуть надiйти новi вигiднi пропозицiї або ви знайдете роботу мрiї.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Можливо, що на цьому тижнi до вас за допомогою в справах амурних звернеться хтось iз ваших знайомих. Не дивуйтеся, якщо вам доведеться допомагати не тiльки порадою, а й дiлом. Втiм, про "втiхою стражденних" в даному випадку мова не йде - а, припустимо, всього лише про роль "нiбито коханки". До неї, тобто до вас, нинiшня пасiя вашого по вуха закоханого в неї знайомого повинна його солодко i бурхливо приревнував. Рада зiрок: вiднесiть ноги вчасно!

ЛЕВ (23.07-23.08)

Цього тижня не розпилюйте свої сили на другоряднi справи. Вже у понедiлок несподiвана iнформацiя може направити вашу увагу на якийсь новий напрям. Можливо, вам захочеться переглянути питання партнерства. У першiй половинi тижня несподiванi i ефектнi рiшення пiдкажуть вам самi партнери. Але з четверга вже не варто проявляти надмiрну активнiсть. Краще зайняти позицiю спостерiгача i бiльше часу придiлити своїм особистим справам.
Сприятливi днi: 13; несприятливi: 18.

Бiзнес-прогноз

Бурхливе особисте життя передбачає певнi витрати, i до кiнця тижня фiнанси, цiлком ймовiрно, заспiвають романси. Однак премiя в кiнцi тижня залатає деякi дiрки в вашому бюджетi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Леви дiзнаються багато нового про себе i про свого партнера, якщо цей тиждень присвятять проходженню рiзних тестiв на сексуальнiсть. Це можуть бути як питання i вiдповiдi, так i тести рисуночного характеру. Головне, не заглядайте заздалегiдь в вiдповiдi, i тодi ви не дiзнаєтеся, про що саме говорить намальований вами довгий хвiст у свинi ...

ДIВА (24.08-23.09)

Зосередьте свою увагу на фiнансових питаннях. Збiльшуються доходи, але можуть зрости i вашi витрати. Вiзьмiть вiдпустку, якщо не встигли вiдпочити влiтку. Попереду багато справ, а зараз у вас є можливiсть вiдволiктися вiд турбот, зняти напругу, провести бiльше часу на природi. Тиждень сприятливий для поїздок, особливо, перша його половина. З п`ятницi розмови з близькою людиною переводьте в нейтральне русло, щоб уникнути можливих проблем.
Сприятливi днi: 12, 14; несприятливi: 13.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище зараз не має в своєму розпорядженнi до великих витрат. Так що ходите в магазин рiдше i купуйте тiльки найнеобхiднiше. У п`ятницю ймовiрнi грошовi надходження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Дiви цiлком готовi до шабашу - i горе тим коханим, хто запропонує їм ванiльний секс i балачки про ангелiв. Якщо знайдеться людина, що запросить їх на шабаш з подальшою оргiєю, - Дiви без коливань погодяться. А через брак такого провокатора доведеться вам самостiйно схиляти ваше "вiдьомський високiсть" до рiзних непристойностей ...

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

У першi два днi тижня вам добре вдаватимуться справи, де ви зможете проявити свої творчi здiбностi. Вiдвiдайте виставки, презентацiї, внесiть якiсь моднi елементи в свiй житловий простiр. З середи з`являться проблеми, якщо ви не звертатимете увагу на сигнали, якi одержуєте завчасно. У особистих вiдносинах до вихiдних можуть накопичитися претензiї до партнера. Зменште оберти i направте свою енергiю на гiднi цiлi.
Сприятливi днi: 12; несприятливi: 16.

Бiзнес-прогноз

Ваш заробiток нарештi стане стабiльним. Так що в середу i в суботу можна прогулятися по магазинах i пiдняти собi настрiй приємними покупками.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ваги вiдiрвуться на цьому тижнi по повнiй програмi - i влаштують справжнiй ахтунг для своїх коханих. Ну, може бути, не кожен день, i навiть не через день, але разiв зо два точно вийде. Пам`ятайте, що зараз якiсть краще кiлькостi. I спробуйте заодно з повноцiнним сексом ще й виспатися - тобто починайте прелюдiю задовго до пiвночi ...

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Вас можуть займати питання престижу i домiнування, але поки краще зайнятися власним iмiджем i зробити вiдповiднi придбання. Для цих цiлей пiдходить перша половина тижня. З четверга належить зiткнутися iз зовнiшнiм або внутрiшнiм випробуванням, коли перестануть працювати деякi звичнi схеми вiдносин. Не поспiшайте проявляти iнiцiативу, але й не утримуйте те, чому вийшов термiн. На побутовому рiвнi добре позбавлятися вiд старих речей.
Сприятливi днi: 13, 17; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

Проявiть iнiцiативу, вашi креативнi iдеї сподобаються колегам i принесуть прибуток. Не сприймайте зауваження начальства як критику. Вашу роботу цiнують, з вами просто хочуть порадитися.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Скорпiони, знайте, що незабаром на вашому тернистому еротичному шляху вам зустрiнеться мрiя майже всiх жiнок: високий брюнет з сяючими очима i спортивною фiгурою, з вiдмiнним почуттям гумору i до того ж непитущий. На довершення до всього iншого, вiн ще i за словом в кишеню не лiзе, i посмiшка у нього джокондовской - в загальному, душка! Але коли ви остаточно розтанете i будете готовi накинутися на нього в запалi пристрастi - вiн пiде з самим непоказним чоловiком з вашої компанiї ...

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Вашi рiшення i їхнє здiйснення проходитимуть на одному диханнi. Зустрiчi, обговорення нових напрямiв дiяльностi, роботу з рекламою плануйте на першу половину тижня. Потiм доведеться перемкнутися на домашнi справи. Емоцiї багато в чому визначатимуть розвиток подiй. Краще не ускладнювати i без того напружену атмосферу, але знайти спосiб пожвавити вiдносини. Поїздки, зустрiчi з друзями можна планувати на суботу.
Сприятливi днi: 12, 16; несприятливi: 14.

Бiзнес-прогноз

Можна спокiйно зiтхнути, в середу велика ймовiрнiсть полiпшення фiнансового становища. Правда, необхiдно розпорядитися цими грошима з розумом. У вас з`явиться прибуткова пiдробiток.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Уважнi погляди забезпечать вашiй парi не тiльки стабiльнiсть, але i новий спалах бажання. Якщо ви досить довго живете разом, i загострення пристрастей кiлька вщух, то спробуйте на сьогоднiшнiй день стати хвилюючими уяву незнайомцями. Непогано дiє в таких випадках пiдглядання один за одним у ваннiй або навiть в туалетi. Причому пiдглядання має бути "справжнiм" i тiльки саму "крапельку" - понарошку.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Вам необхiдно чiтко визначити майбутнi завдання. Можливостi розширюються, але поки для вас горить жовтий сигнал свiтлофора перед включенням зеленого. Збирайте iнформацiю, розширюйте зв`язки i виконуйте рутинну частину роботи. У четвер проявiть мудрiсть i стриманiсть в тих ситуацiях, де позицiї i iнтереси учасникiв виявляться суперечливими. Через декiлька днiв компромiсне рiшення знайдеться. В недiлю корисне будь-яке фiзичне навантаження.
Сприятливi днi: 15, 18; несприятливi: 17.

Бiзнес-прогноз

У фiнансовому планi у вас все зараз досить благополучно, що дозволяє вам почувати себе впевнено i спокiйно. Понедiлок сприятливий для складання договорiв i укладення угод. На другу половину тижня не варто планувати дiловi зустрiчi - тiльки телефоннi розмови i листування.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Козерогам-жiнкам найкраще на цьому тижнi вдасться роль тургеневской панянки, скромною, невинної, але пiдсвiдомо вiдчайдушно спраглої дiзнатися всю красу фiзичної любовi. Так що одягайтеся в вiдповiдному стилi - довгi спiдницi, розшитi дрiбними оборочками панталони, рюшi. Непогано будуть виглядати i квiти у волоссi. I не захоплюйтеся духами - справжнi панянки пахли чистотою.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

У понедiлок i вiвторок вашi фантазiї можуть виявитися не такими вже безпiдставними i наблизять вас до оригiнального рiшення. Переговори, операцiї прагнiть вiдразу оформляти i швидко просувайте свої справи. Поки не варто розраховувати на зниження навантаження, але попереду хорошi перспективи i заради них варто потрудитися. У вихiднi спробуйте побути на природi. Вiдкритий простiр, вiдсутнiсть суєти сприятимуть швидкому вiдновленню сил.
Сприятливi днi: 18; несприятливi: 13.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище на нинiшньому тижнi буде, швидше за все, стабiльним. Тiльки не вдавайтеся в iнтриги i конфлiкти в офiсi. У вихiднi не розоряйте сiмейний бюджет, бажано уникати багатолюдних мiсць i занадто галасливих розваг.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Як вiдомо, жiнка, яка вмiє i любить дарувати чоловiковi насолоди, надягає красиву бiлизну або панчохи навiть в той день, коли нiхто, начебто, не збирається її роздягати. Що ж, настав саме той випадок, коли вам доведеться надягати свiй найспокусливiший комплект просто так - "навмання"! А вже чи сподобається "удачi" його забарвлення - залежить вiд випадку ...

РИБИ (20.02-20.03)

У понедiлок починається сприятливий перiод, який продовжиться майже два мiсяцi, i ви зможете вирiшити ранiше вiдкладенi питання. Плануйте переговори та iншi важливi заходи на середу. У четвер добре позбавлятися вiд шкiдливих звичок або речей, якi вийшли з моди. Наведiть лад в своїх шафах, звiльнiть мiсце для нових придбань. Ви можете вiдчувати сильну напругу в другiй половинi тижня. Прагнiть почастiше робити перерви в роботi.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 15.

Бiзнес-прогноз

На понедiлок дуже небажано планувати важливi дiловi зустрiчi, краще перенести їх на iнший день, наприклад - середу або четвер. У вiвторок вдалi будуть дiловi поїздки. У суботу цiлком можна зробити дорогу покупку в кредит.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Якщо ви розумiєте, що знову пiшли по колу, i вашi стосунки, в тому числi i еротичного характеру, все бiльше нагадують собою давно вивчену напам`ять схему, на цьому тижнi ви отримуєте шанс "прорватися" i "вийти з кола геть". Зробiть те, чого ви нiколи не робили i навiть не мрiяли. Нехай це буде легковажне пригода або ризикований i почасти навiть "табуйований" вчинок в лiжку. Але тiльки зробiть вже що-небудь!

bucha.com.ua, umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини