Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:30:42

Гороскоп на наступний тиждень 22-28 січня 2018 року

21.01.2018   10:58Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 22 по 28 січня 2018 року

Овен (21.03—20.04). На початку тижня очікуються великі покупки. Зi здоров’ям можливi проблеми, існує ризик отримати травму.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Телець (21.04—21.05). Вашi звички можуть позначитися на діловій репутації. Ви будете активнi у сфері бізнесу i в особистих справах.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Близнюки (22.05—21.06). На вас чекає неоднозначний і мінливий перiод. Ви багато працюватимете i займатиметеся вирішенням побутових проблем.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Рак (22.06—23.07).
Успіх в кар’єрі гарантований тим, хто займається продажами, збутом і постачанням, а також рекламою і просуванням. У сферах, де необхідно спілкуватися з людьми, ви буде незамінними.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Лев (24.07—23.08).
Попереду багато ділових поїздок. Усі конфлікти вирішуватимуться за рахунок вашого легкого характеру і вміння домовитися з опонентом.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Діва (24.08—23.09).  Фінансові питання не доставлять вам особливих клопотiв. На вас чекають великі витрати. Ви буде позичати друзям, а також витрачати на своє навчання і сім’ю.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Терези (24.09—23.10). Коли вашi фінансові запаси закiнчаться, витрат стане набагато менше. Існує небезпека зіткнутися з шахраєм, тож будьте обережнi.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Можливе погiршення здоров’я, ослаблення iмунiтету. Будьте уважні до себе.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Ви прагнутимете розгульного життя, не обтяжуючи себе зануренням у роботу. А це може зіпсувати як ділову репутацію, так і відносини з коханою людиною.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Козеріг (22.12—20.01). Ви намагатиметеся всi справи перекладати на плечі інших, залишаючи собі контролюючі функції. Ви ризикуєте зіпсувати стосунки з багатьма друзями та колегами.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви будете зайняті особистими справами, вирішенням сімейних і чужих проблем, але ніяк не кар’єрою. Бiльше довiряйте людям.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Настане час, коли над вами нависне загроза звільнення. Більш успішними в цьому плані будуть тi, хто займається власним бізнесом.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН

Успіх вимагає ретельної підготовки планів і перевірки необхідної інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Може виникнути потреба в активних діях та змінах, але робити все треба досить акуратно. Вихідні краще присвятити родині й дому.

ТЕЛЕЦЬ

У всі справи доведеться вкласти максимум сил та енергії. Намагайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас прямо: зараз розуміння й терпіння – це реальний ключ до успіху. Зможете реалізувати певні ідеї, які виношували вже давно. У вихідні варто перейти від задумів до дій.

БЛИЗНЮКИ

Ви легкі на підйом, рішучі та енергійні, і ці якості є запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого, тоді відразу зростуть ваші шанси на успіх. Намагайтеся не зривати на домашніх напругу, накопичену на роботі. Успіхи та досягнення дітей порадують вас у вихідні.

РАК

Вам до снаги змінити на краще стосунки з близькими. Не бажано вступати в суперечки з начальством. Очікуйте на цікаву інформацію, що дозволить вам просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про близьких і рідних людей, постарайтеся приділити їм час та увагу.

ЛЕВ

Тиждень може виявитися досить успішним, якщо ви не будете наполегливо рватися в перші ряди. Відчуєте небувалий підйом сил, підвищаться працездатність і витривалість. Можете поділитися своїми ідеями з колегами, вони обов’язково вас підтримають. У вихідні добре відпочиньте.

ДІВА

У всіх справах дотримуйтеся порядку. На роботі вас чекають більші успіхи, якщо не будете розмінюватися на дрібниці. Багато проблем розв’яжуться самі собою, бажане прийде до ваших рук, користуйтеся моментом. Уміння відстоювати свою точку зору – це не головна умова збереження миру в родині.

ТЕРЕЗИ

Сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива може набути цілком матеріальних обрисів. Удача цього тижня грає на вашому боці. У вихідні прийде допомога, якої ви так очікуєте. Доведеться її прийняти. Крім того, зірки радять приділити увагу рідним та провести вільний час із сім’єю.

СКОРПІОН

На роботі ймовірні зміни на краще, з’являться нові можливості для професійного зростання та значного зміцнення матеріального благополуччя. У вихідні велику радість принесуть приємні зустрічі. Рідні та близькі підтримають усі ваші проекти, а на всіляких заздрісників навіть не звертайте уваги.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Доведеться усувати помилки та недоробки. У вихідні бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими. Краще добре відпочиньте.

КОЗЕРІГ

Ваші мети і задуми в найближчі дні повинні бути сховані від навколишніх, тоді все зложиться щонайкраще. Вам необхідно бути готовим до розумних компромісів. У вихідні у вас вдало вийде сполучити роботу з відпочинком.

ВОДОЛІЙ

Особливо щасливими будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер застосування своїх талантів. У вас усе обов’язково вийде, ви на вірному шляху. З’явиться багато роботи, а з нею й жалю, що звалили все це на себе. У вихідні створіть удома гармонійну атмосферу, рідні будуть раді.

РИБИ

Чим активніше діятимете, тим більшого успіху досягнете. Якщо в чомусь будете сумніватися, не соромтеся ставити питання. Частину роботи сміливо довірте колегам, вони не образяться. Імовірно, будете надто вперті в непринципових питаннях, намагайтеся уникати категоричності в судженнях.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.