Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:27:10

Ваш організм намагається щось сказати: зверніть увагу на ці 7 ознак

24.12.2017   18:35Агенцiя

Будь-яка проблема, яку ви вважаєте незначною, може привести надалі до серйозних захворювань

Намагайтеся бути на сторожі свого здоров’я і звертайте увагу на всі сигнали, які надсилає ваш організм. Ваш організм намагається щось сказати: зверніть увагу на ці 7 ознак:

Суха шкіра

Це означає, що організму не вистачає вітаміну Е. Постарайтеся включити в раціон більше рослинних масел, жирної риби, горіхів.

Поганий сон

Укупі з нервозністю це, швидше за все, говорить про дефіцит магнію і калію. Він міститься в абрикосовій пастилі, чорносливі і буряку.

Ламке волосся і нігті

Такий симптом сигналізує про брак вітамінів групи В і кальцію. Постарайтеся їсти більше пророщених зерен, цільнозернових каш і цільного хліба.

Кровоточать ясна

Найчастіше це відбувається через недостатню кількість в організмі вітаміну С. Їжте більше цибулі та часнику, апельсинів, лимона, інших овочів і фруктів.

Вам хочеться солоного

Найчастіше цей симптом (так-так, це симптом, а не просто бажання!) Говорить про те, що в організм пробралася інфекція або загострилися запальні процесі. Як правило, в сечостатевій системі.

Вам хочеться солодкого

Може говорити про нервове виснаження і нестачу глюкози. Краще вживати не тортики і тістечка, а корисні гіркий шоколад або мед.

Навпаки хочеться прісного

Як правило, ваш організм кричить про гастрит або проблеми з печінкою. Така їжа дозволить зняти спазми і заспокоїти шлунок.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.