Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:18:25

Гороскоп на наступний тиждень 11-17 грудня

10.12.2017   12:30Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 11 по 17 грудня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Ваша увага може переключитися з професійних амбіцій на особисті проблеми. Можливо, навіть доведеться вибирати між кар’єрою і сім’єю! Не варто забувати про службовi обов’язки.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.
 
Телець (21.04—21.05). Не соромтеся освiдчуватися в коханнi. Ось тільки пропозицію руки і серця зопалу робити не варто. Партнер відповість згодою, а потім ви замислитеся, чи дійсно готові на цей крок.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). У вашому життi почнеться новий етап — ви станете більш стримані. Це добра ознака, оскiльки через свiй характер наробили багато помилок. Будьте уважнi до власного здоров’я.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Вам захочеться позбутися набридлих зв’язків, хоча це може спричинити фінансові втрати. Але вас це мало турбуватиме, головне — свобода!
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Лев (24.07—23.08). Не слід бути надто обережними — можна упустити свій шанс. Для того щоб зберегти свої досягнення, вам доведеться бути більш наполегливими.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). Можливо, вам доведеться відстоювати свої позиції. При цьому не опускайте руки, через деякий час ви виявите, що ці зміни були дуже вигідні для вас.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Терези (24.09—23.10). Вам захочеться боротися з нудьгою, але при цьому можна наробити багато дурниць. Щоб цього не сталося, направте свою енергію на мирні цілі.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У вас з’явиться спокуса дати зрозуміти партнеру «хто тут головний» і приступити до завоювання цієї позиції. Не перестарайтеся! Особисте життя буде досить стабільним.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Стрілець (23.11—21.12). Якщо ви живете в парі, ваш союз зміцниться, що ж стосується одинакiв, у них є всі шанси змінити свій статус. Ви будете схильні коливатися між розумом і почуттями.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Козеріг (22.12—20.01). Не знайшовши ідеалу, ви можете кинутися на пошуки принца, не усвідомлюючи, що все це міраж. Але незабаром ви остаточно визначитеся, чи є майбутнє у ваших стосункiв.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Водолій (21.01—19.02). Працюйте без поспіху, адже ви схильні робити помилки, наслідки яких можуть бути досить серйозними. Доведеться боротися за визнання свого статусу на роботі.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Риби (20.02—20.03). Чекайте креативних ідей. Особливо цей період сприятливий для акторів і художників. На роботі з’являться проблеми. Щоб пережити цей час, утримайтеся від необдуманих рішень.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВЕН

Найголовніше – це реалізація власних можливостей. Підтримка може надійти як з боку колег, так і зовсім сторонніх людей. Однак не варто розслаблюватися, імовірні непередбачені ситуації. Зберігайте душевну рівновагу. Наприкінці тижня на вас очікує відпочинок, про який ви так довго мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша активність, можливо, буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії – саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. Вихідні можуть виявитися вдалими для планування найближчого майбутнього і налагодження контактів.

БЛИЗНЮКИ

Ваш переможний наступ кар’єрними сходами продовжиться з подвоєною силою. Але бажано дотримуватися філософських поглядів на події, які відбуваються: що повинне, те й трапиться. Цього тижня на вас очікують яскраві й цікаві події. Будьте обережні – побоюйтеся підлості та інтриг.

РАК

Тиждень буде сповнений різноманітних подій. Постарайтеся виявляти граничну зібраність, пунктуальність та уважність. Незважаючи на свою сумлінність, ви можете припуститися серйозної помилки, яку потім буде дуже складно виправити.

ЛЕВ

Намагайтесь адекватно оцінювати свої сили, зараз не підходящий час для подвигів. Краще зробити менше, але якісно. Бажано не потрапляти зайвий раз на очі начальству. Вихідні зірки радять провести вдома – з родиною.

ДІВА

От і прийшло довгоочікуване благополуччя. На роботі починають здійснюватися давно задумані проекти. Ваше вміння швидко вникати в ситуацію і брати її під контроль викличе загальний непідроблений захват. У вихідні хтось із близького оточення матиме потребу у вашій пораді.

ТЕРЕЗИ

У будь-якій ситуації не втрачайте голову, контролюйте свої емоції. Цього тижня ви здатні багато чого змінити, тож будете глибоко задоволені. У вихідні вас відвідає небувале відчуття спокою та гармонії з собою. Насолоджуйтеся!

СКОРПІОН

Не шкодуйте про втрачені можливості, швидше за все, ви самі не цілком правильно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле можливо, тільки змінивши до нього своє ставлення. Приділіть більше уваги дітям, їм необхідні ваші порада та турбота.

СТРІЛЕЦЬ

Будете надзвичайно охочі до роботи, водночас прийшла пора злегка остудити своє завзяття й реально розрахувати власні сили. Намагайтеся не спізнюватися, виконувати взяті на себе зобов’язання та бути пунктуальними. У вихідні ймовірні цікаві пропозиції.

КОЗЕРІГ

Гарний час, щоб зайнятися справами, які раніше викликали певні труднощі. Удача супроводжуватиме вас у прийнятті відповідальних рішень. Події на роботі відволічуть від сумних думок і подарують заряд оптимізму. У вихідні прийміть запрошення старих друзів.

ВОДОЛІЙ

Ділове навантаження може спричинити певне напруження, і лише підвищена пильність дозволить вам пройти цей тиждень без втрат. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами та старими пережитками. Вихідні проведіть удома, відгородіть себе від непотрібних контактів.

РИБИ

Якщо не влаштуєте собі хороший відпочинок, то можете потрапити в стресову ситуацію. Доведеться просити допомоги, самостійно вам тут не впоратися. Спробуйте менше говорити й більше слухати, і навіть беручи участь у суперечках, зберігайте нейтральну позицію.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.