Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:35:27

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 грудня

03.12.2017   09:26Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 4 по 10 грудня 2017 року

Овен (21.03—20.04). Успіх у роботі супроводжуватиме вас деякий час, але поступово ви відчуєте, що удача вас полишає. Але невдовзi ви помітите, що справи зрушили з мертвої точки. Усе залежатиме вiд вашої активностi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Зараз як нiколи треба налагоджувати контакти і, можливо, піти на курси додаткової освіти. Це допоможе піднятися на нову сходинку в кар’єрі.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вас супроводжуватимуть удача і везіння. Єдине «але»: ви звикли мислити масштабно і до своїх досягнень ставитеся критично, тому час від часу вас відвідуватимуть сумні думки.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07). Ви зможете відкрито проявляти свої почуття, не звертаючи уваги на реакцію оточуючих. При цьому станете терпиміші до інших, що помітно полегшить ваше життя.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Лев (24.07—23.08). Вам захочеться контролювати свого партнера. Не робіть цього, інакше у вас будуть усі шанси втратити дорогу людину. Зірки обіцяють вам феєрверк емоцій.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). Відносини з партнерами стануть спекотнішими, вам захочеться розiрвати угоду. Перш нiж робити важливi кроки, зважте всi «за» i «проти».
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Терези (24.09—23.10). Доведеться проявити працьовитість, щоб домогтися успіху. Вам нарешті щаститиме, ви повною мірою скористаєтеся моментом і не станете просити в долі другого шансу.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Скорпіон (24.10—22.11). У вас буде час подумати про те, наскільки ваша нинішня робота відповідає вашим бажанням. Зробіть ставку на позиції, в яких ви сильні.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Стрілець (23.11—21.12). Вам належить вирішувати фінансові питання з близькими і привносити елементи гри у свою роботу. Варто бути  уважнішим до своєї половинки — добре слово робить дива, а навіть незнача неувага може стати причиною сварки.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Попереду зустріч iз надзвичайно цікавою людиною. Ви симпатизуватимете один одному і матимете спільні iнтереси. Але, незважаючи на це, проблеми у спільному житті виявляться неминучими.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Водолій (21.01—19.02). Приготуйтеся до бою за місце під сонцем. Пощастить на цьо­му шляху фрілансерам і приватним підприємцям. Складніше доведеться тим, хто змушений працювати в команді.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Риби (20.02—20.03).  Ідеї народжуватимуться у вашій голові з надзвичайною швидкістю, але не всі ви зможете втілити в життя через свою непрактичність. Вдасться знайти розумний баланс між польотом фантазії і її застосуванням.
Дні: спр. — 5; неспр. — 8.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)


Непорозумiння на службi або у вiдносинах з партнерами можуть негативно вiдобразитися на настрої i здоров`ї. Особливо небезпечне перенапруження через рiзке зниження життєвого потенцiалу. Можливо, що комерцiйнi операцiї не принесуть очiкуваного прибутку; справи, пов`язанi з поїздкою, зiрвуться. Рiзке зниження життєвого потенцiалу може негативно позначитися на самопочуттi.
Сприятливi днi: 6, 10; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Досить багато часу пiде на вирiшення питань фiнансового характеру, особливо в середу i п`ятницю. У вiвторок постарайтеся не створювати конфлiктних ситуацiй на роботi. Серйозне ставлення до справи дозволить значно полiпшити ваше фiнансове становище.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ви будете i привабливi, i успiшнi, i, при деяких зусиллях з вашого боку, абсолютно чарiвнi. Була б романтична мета - способiв її досягти у вас є в надлишку. Кращi днi для побачень - вiвторок i субота.

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Зiрки не виключають появи на шляху Тiльцiв невеликих труднощiв, особливо якщо новi задуми вiдносяться до розряду ризикованих. Дiловi партнери спробують вас заплутати. Здоров`я дещо погiршає унаслiдок хронiчної втоми. Сприятливi контакти, дiловi зустрiчi, оформлення документiв i велике вкладення капiталу в нерухомiсть. У другiй половинi тижня вiрогiднi непорозумiння, що виникли через необачнi вислови, обiцянки.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 9.

Бiзнес-прогноз

У вас може з`явитися нове джерело доходу. Але фiнансова стабiльнiсть загрожує закрутити вам голову. I ви почнете витрачати бiльше, нiж заробляєте. Протiвопоставьте мрiям реальний план дiй, це шлях до успiху в професiйнiй сферi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Важлива зустрiч, яка може перевернути всi вашi плани i життєвi установки, вiдбудеться якраз тодi, коли ви цього не чекаєте, поспiшайте i спiзнюєтеся. Але все-таки знайдiть хвилину i придивiться до шансу, який подарує вам доля.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Можливо, що iнтелiгентнiсть i дотепнiсть Близнюкiв можуть зробити їх душею всiєї компанiї. Завдяки заступництву Меркурiя вони отримають можливiсть зайнятися нового роду дiяльнiстю. Вельми вiрогiднi складнощi в професiйних справах Близнюкiв. Ймовiрно, що будь-якi їхнi дiї можуть обернутися проти них самих. Близнюки-керiвники можуть усвiдомити, що, не навчившись володарювати над собою, їм не вдасться пiдпорядкувати своїй владi оточуючих.
Сприятливi днi: 8, 9; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi фiнансова сфера вашого життя стабiлiзується, в середу варто очiкувати великих грошових надходжень. Вiвторок не слiд перевантажувати дiловими зустрiчами. У п`ятницю не спокушайтеся привабливими пропозицiями вiд незнайомих людей.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У любовних вiдносинах постарайтеся бути м`якше, поступливiшим i уважнiше по вiдношенню до коханої людини. I весь вiльний час проводите тiльки вдвох.

РАК (22.06-22.07)


Можливо, що Ракам буде важко визначити, що на благо, а що на шкоду. Не виключено, що вони вiдчують душевний дискомфорт. Тиждень вiдмiчений деякою неуважнiстю, неврiвноваженiстю. Немолодi Раки можуть зiткнутися з хамством, дрiбними домашнiми проблемами i рiшенням фiнансових питань, якi вимотають їх бiльше, нiж серйознi проблеми. Ймовiрне вiдчуття самотностi, образи.
Сприятливi днi: 5; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

Понедiлок - вдалий день для дiлових зустрiчей та вiдряджень. У вiвторок або в середу ймовiрний суперечка через фiнансових питань з близькими людьми. У п`ятницю або суботу ймовiрнi новi грошовi надходження. У недiлю з`явиться можливiсть додаткового заробiтку.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Новi стосунки стають все серйознiше. У понедiлок i п`ятницю побачення особливо запам`ятаються. У вихiднi будьте активнi, виберiться з дому, i ви не будете шкодувати про це.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Важкий тиждень. Несприятливе розташування планет може проявитися браком фiзичних сил i творчого потенцiалу, прагненням зловживати силовими методами дiї на оточуючих. Втома, стороннiй вплив або несприятливий збiг обставин може негативно позначитися на результатах у всiх сферах дiяльностi. У другiй половинi тижня можливi нелади, якi вiднiмуть у вас багато сил або грунтовно зiпсують настрiй. Ви можете опинитися в ролi вiдповiдача перед законом. Ваше дiлове чуття притупиться.
Сприятливi днi: 4, 5; несприятливi: 8.

Бiзнес-прогноз

Перша половина тижня буде стабiльною. У другiй не виключенi грошовi надходження з незапланованого джерела. У середу i п`ятницю проявiть розсудливiсть i обережнiсть. Чи не повiдомляйте нiкому свої паспортнi данi i паролi вiд банкiвських карт.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Нерiшучiсть може пiдштовхнути вас до необ`єктивного бачення ситуацiї. Постарайтеся не вибирати той шлях, який потребуватиме вiд вас мiнiмального напруги. За краще потрiбно боротися. У суботу особисте життя пiднесе вам приємний сюрприз.

ДIВА (24.08-23.09)


Починається перiод емоцiйного оновлення, пов`язаний з умiнням правильно направляти свої життєвi сили. Люди, з якими ви познайомитеся в цей перiод, напевно зiграють у вашому життi велику роль. Вдалий тиждень для знайомств, укладення угод, заручин, шлюбу. Тиждень припускає самозречення, служiння ближньому. Вiд вас потрiбно буде вiдмовляти собi у всьому.
Сприятливi днi: 10; несприятливi: 9.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок ймовiрнi новi грошовi надходження. У вiвторок вас можуть порадувати цiкавими пропозицiями в сферi кар`єри. Вашi зусилля будуть оцiненi по достоїнству, було б що оцiнювати. Тиждень фiнансово стабiльна, тому увiйти в неї краще в успiшному станi.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Можливо, в ваших близьких вiдносинах вiдбудуться iстотнi змiни. Ви зрозумiєте, наскiльки вам дорiг людина, яка знаходиться поруч з вами. I нехай вiн не завжди повнiстю вiдповiдає вашому уявленню про iдеал, тепер для вас це не важливо.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Тиждень завершення справ i виплати боргiв. Тиждень сприятливий для вiдкриттiв, самореалiзацiї. Будь-яке починання, навiть найризикованiше, згодом принесе успiх. Можливий невеликий прибуток або вигiдна покупка. Сприятливий тиждень для планування нових справ, збагнення вiчних iстин, отримання духовної свiдомостi. Вiрогiднi пiднесений настрiй, що буде переходити iнколи в неконтрольованi емоцiї, пiдвищена вимогливiсть до оточуючих.
Сприятливi днi: 9; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

Досить сприятливий тиждень для активностi у фiнансовiй сферi. У середу не варто довiряти малознайомим людям, остерiгайтеся аферистiв. У п`ятницю пiд час зустрiчi з дiловими партнерами, ви можете отримати вигiдну пропозицiю, але постарайтеся адекватно оцiнити свої сили i можливостi. У недiлю саме час пройтися по магазинах.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Цiкавi зустрiчi, романтичне знайомство, захоплюючу пригоду, - доля неодмiнно чимось таким вас обдарує на цьому тижнi. Головне - це вчасно вiдрiзнити подарунок долi вiд звичайної випадковостi.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Тиждень припускає накопичення знань i досвiду. Сприятливий для вивчення наук, ремесел, наставництва, досягнення намiченої мети. Багато Скорпiонiв будуть здатнi передбачати майбутнє. Тиждень характеризується покiрнiстю, пiдпорядкуванням, мудрiстю. Особисте життя зажадає вiд Скорпiонiв обережностi i економiї в коштах. Не можна робити надмiрнi витрати.
Сприятливi днi: 6, 9; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

Фiнансове становище буде стабiльним, робота принесе прибуток i цiкавi знайомства. Сприятливий час для придбання нерухомостi та здiйснення фiнансових операцiй. Вас можуть вiдправитися в закордонне вiдрядження.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Все небагато вiльний час поглине особисте життя i пов`язанi з нею подiї. Чи не час скромничати i соромитися, якщо ви будете зволiкати i мовчати, то можете втратити довгоочiкуване щастя. Дiйте, любите, признавайтесь в своїх почуттях.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Стрiльцi вiдчуватимуть незадоволенiсть близькими людьми i ходом подiй. Тиждень обiцяє бути важким. Лестощi, обмани, iлюзiї в партнерських вiдносинах, недовiрливiсть можуть стати причиною рiзких, необдуманих вчинкiв. Вiдсутнiсть скромностi або жорстка позицiя Стрiльцiв може призвести до конфлiктiв. В цiлому тиждень несприятливий для контактiв i дiлових переговорiв, зате Стрiльцi зможуть успiшно завершити початi справи.
Сприятливi днi: 10; несприятливi: 5.

Бiзнес-прогноз

На цьому тижнi велику роль в ваших фiнансових справах гратимуть навiть не грошi, а вашi здiбностi органiзувати взаємовигiдний обмiн. У четвер можливi новi грошовi надходження. У вихiднi не варто шкодувати грошей на придбання подарункiв для близьких людей.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ви можете створити навколо себе гармонiйну атмосферу. Коханiй людинi буде легко i комфортно з вами. Ви станете об`єктом любовi i загального захоплення. Субота хороша для зустрiчей на нейтральнiй територiї. Недiля проведiть разом з коханою людиною. Побачення в цей день не зiпсує навiть негода.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Вiрогiднi iнтриги недоброзичливцiв, сварки, небажанi зустрiчi, якi матимуть важкi наслiдки. Раптовi i непередбаченi вчинки близьких позначаться на сiмейному щастi. Тиждень припускає вiдновлення справедливостi, отримання спокою. Цей тиждень принесе багатьом Козерогам хороше самопочуття. Поступово вiдносини приходитимуть в норму, але пам`ять про негативнi подiї минулого часто турбуватиме Козерогiв.
Сприятливi днi: 8; несприятливi: 10.

Бiзнес-прогноз

У понедiлок ви можете розраховувати на незначнi грошовi надходження. Не витрачайте зайвого. Купуйте тiльки найнеобхiднiше. На роботi не намагайтеся перекласти свої обов`язки на iнших.

Еротичний астрологiчний гороскоп

У ваших руках опинилася нитку долi, ви вiльнi управляти ситуацiєю. Однак можливi конфлiкти на цьому тижнi будуть пов`язанi саме з вашої домiнуючою роллю. Намагайтеся бути м`якше, не дайте партнеру вiдчути свою залежнiсть i вразливiсть.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Зiрки обiцяють, що саме з цього тижня Водолiїв переповнюватиме вiдчуття нiжностi i любовi. Новi плани зажадають вiд них активностi, розширення кола знайомств, встановлення дiлових контактiв. Велика можливiсть щасливого випадку, в результатi якого ваше становище покращає. Можливi втрати, розгубленiсть, невпевненiсть в успiху початої справи. Новий зв`язок або легкий флiрт незабаром може принести вам серйознi життєвi ускладнення. Ймовiрно, дадуть про себе знати не вирiшенi у минулому проблеми з дiтьми або батьками.
Сприятливi днi: 5, 10; несприятливi: 4.

Бiзнес-прогноз

На початку тижня не варто мати справи з чужими фiнансами. Не рекомендується також жорстка полiтика щодо своїх власних. Дозвольте собi оновити гардероб або записатися на курс масажу. На здоров`я не варто економити. У другiй половинi тижня вам можуть повернути старий борг.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ваше особисте життя б`є ключем. Вас можуть порадувати раптовим пропозицiю кудись вибратися, погоджуйтеся, навiть якщо у вас були iншi плани. Ви не пошкодуєте, що змiнили їх. Однак у недiлю вас можуть пiдстерiгати розбiжностi у взаєминах з коханою людиною.

РИБИ (20.02-20.03)

Сприятливий тиждень. У сiм`ї можливi повне взаєморозумiння i душевна теплота, що принесе упевненiсть в своїх силах. Не виключено, що бiльшiсть Риб змiнять свiй образ мислення i життя. Риб чекає нелегкий тиждень. У першiй половинi тижня через емоцiйно напружений фон вам буде украй складно домовитися з партнерами i колегами. Будьте готовi до того, що хто-небудь з ранку зiпсує вам настрiй на весь день. У другiй половинi тижня можливi вдалi контакти.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 10.

Бiзнес-прогноз

Понедiлок - прекрасний день у фiнансовому вiдношеннi, iмовiрна прибуток або отримання незапланованих грошей. Четвер вдалий для покупок i придбання подарункiв, якi схвалять i оцiнять. Не розказуйте про свiй статок, що не хвалiться кар`єрними успiхами.

Еротичний астрологiчний гороскоп

Ризик розбiжностей i нерозумiння один одного залишився позаду. Цей тиждень багатообiцяюча в планi романтики. У вiвторок можливо приємне побачення, але найяскравiшим днем для вашої пари, мабуть, стане четвер.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.