Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:53:24

Гороскоп на наступний тиждень 6 - 12 листопада

05.11.2017   16:38Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 6 по 12 листопада 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Ви захочете почати все спочатку, щоб деякi моменти розчинилися. Дещо вдасться забути, але для цього важливо діяти швидко, без роздумів.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Якщо у ваших справах мають бути задіяні інші, а вони не хочуть, iдіть на компроміси. Якщо ситуація так і не вирішується, займіться поки чимось іншим.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Безтурботність збереже вашi нерви. Можете дозволити поводитися більш відкрито з оточуючими, але не діліться секретами. Не стримуйтеся, якщо захочете щось сказати.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Рак (22.06—23.07).
Ваша наївнiсть дозволить уникнути проблем. Не намагайтеся підстрахуватися, не слухайте порад. Особливо це стане в нагоді у спілкуванні з недоброзичливцями.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Лев (24.07—23.08).
Вам слід повністю зануритися в питання, щоб знайти на них відповіді. Вибирайте поступове сходження, у вас будуть гарантії, що ви зможете піднятися.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.
 
Діва (24.08—23.09).
Якщо хтось плете інтриги навколо вас, ви дізнаєтеся про це й обiграєте противника. Ваші дії можуть бути жорсткими — вирішуйте, наскільки це вам потрібно.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.
 
Терези (24.09—23.10). У вас погiршаться стосунки з колегами. Від нападок захищайтеся звичними для вас способами. Якщо ж раніше з цим не стикалися, знайдіть тих, хто вас підтримає і навчить.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). На перший план вийдуть мрії, віра в краще. Обставини будуть двоякими, тож вибір за вами. Перш ніж комусь повідомити новини, обміркуйте, чи варто це робити зараз.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). Краще спробувати налаштуватися на гірше, а належне сприймайте як випадковість. Як результат — ви зможете вчасно виправити помилки.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Спектр додаткових можливостей розшириться — використовуйте їх. Не намагайтеся бути в перших рядах, фортуна не на вашому боцi.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Розширюйте коло знайомств. Доведеться чітко визначитися зі своїми позиціями. Якщо не визначитеся, вас оцінюватимуть не кращим чином.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Вам варто наполягати на чомусь певному, боротися за це, а не показувати, що вам це не так уже й важливо. Бiльше спiлкуйтеся, не нехтуйте порадами.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВЕН

Зірки радять вам приборкати свою гординю і прийняти запропоновану допомогу. Не виключені конфлікти з сусідами або далекими знайомими через випадково розкритий обман. У вихідні серйозно поставтеся до проблем близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ

З’явиться можливість реалізувати свої плани, навіть найбожевільніші. Важливо не спізнюватися на роботу й ділові зустрічі. Оригінальність, жвавість і відкритий розум допоможуть вам упоратися з багатьма проблемами, а вроджена дипломатичність – вирішити матеріальні труднощі. Вихідні порадують дружніми зустрічами.

БЛИЗНЮКИ

Вас помітять і гідно оцінять, а справи, початі в цей період, закінчаться успішно. Недоброзичливці можуть активізуватися, тож намагайтеся виявляти особливу обережність, але свої інтереси все одно слід захищати. Не будьте занадто довірливими у вихідні, щоб не потрапити на вудку обману.

РАК

Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Однак постарайтеся зібратися, адже саме зараз ви повинні вирішити найскладніші проблеми в професійній сфері. Спілкування з дітьми і близькими родичами вимагатиме багато часу, будьте до цього готові, тому що переграти нічого не вийде.

ЛЕВ


Доведеться зібратися – ситуація вимагатиме від вас стійкості та невразливості. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, і ви доб’єтеся схвалення.

ДІВА

Займіться встановленням більш тісних контактів з колегами, завдяки цьому ви зможете втілити в життя свої давні плани. Розраховуйте тільки на себе – інші можуть помилитися або підвести. На роботі можливі певні протиріччя, тож слід знайти компроміс, це сприятиме вашому стрімкому кар’єрному зростанню.

ТЕРЕЗИ


Ваші плани та задуми реалізуються тільки в тому випадку, якщо ви знайдете в собі сили діяти непомітно. Не приймайте поспішних рішень, бо ситуація може вийти з-під контролю. Приділіть родині більше часу та уваги. Щоб збагатити себе враженнями, проведіть вихідні на природі.

СКОРПІОН


Використовуйте будь-яку можливість, щоб відпочити від перевантажень на роботі, неприємності незабаром зникнуть і з’явиться багато вільного часу. Намагайтеся бути пунктуальними й нікуди не спізнюватися. У вихідні дозвольте собі пасивний відпочинок, можете полінуватись і розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий період для серйозних починань, тільки не варто оглядатися назад. Усі ваші геніальні ідеї можуть реалізуватися лише за підтримки близьких. Не квапте події й не поспішайте втілювати заплановане в життя, не продумавши всіх дрібниць. Дітям знадобиться ваша мудра порада.

КОЗЕРІГ

Імовірні певні складнощі в стосунках з колегами, бажано не вступати ні з ким у суперечки. Відкриються нові перспективи на роботі. Треба пам’ятати про обережність. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім турботам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

ВОДОЛІЙ

Практично все, що ви запланували, зможете втілити в життя. Вам знадобляться рішучість, активність, уміння швидко реагувати на несподівані ситуації. Начальство оцінить ваші ідеї й, цілком імовірно, зробить вам пропозицію про підвищення. У вихідні більше часу приділіть дітям.

РИБИ

Тиждень очікується дуже продуктивний, динамічний і насичений різноманітними подіями. Друзі та близькі родичі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можна поділитися з колегами, вони не образяться, а ще й підстрахують. Намагайтеся подолати свій страх змін.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини