Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:32:42

Гороскоп на наступний тиждень 3-9 липня

02.07.2017   16:58Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 3 по 9 червня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Сказати, що вам буде важко — це не сказати нічого. Спливуть назовні інтриги та підступи. Це призведе до численних неприємним перевірок, які виявлять невідповідності звітності або подвійну бухгалтерію.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05). Необхідно зібрати всі сили і ресурси, щоб цей відрізок життя пройти з мінімальними втратами. Відступлять усі негаразди, тож удасться зітхнути на повні груди.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Близнюки (22.05—21). Досягти успiхiв ви зможете за рахунок працездатності. Дехто з вас поміняє сферу діяльності, вирішивши почати кар’єру з чистого аркуша. Велику допомогу в становленні нададуть батьки та вищі покровителі.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Рак (22.06—23.07). Фінансові питання постануть перед вами ­особливо гостро, коли потрібні будуть величезні витрати. Вам доведеться ризикувати грошима, але ризик цей буде виправданий.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Лев (24.07—23.08). Ви зможете почати власний бізнес. Доведеться взяти кредит або скористатися спонсорськими коштами.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). Фiнансове становище покращиться завдяки допомозi близьких. З’явиться необхіднiсть великих витрат. Це може ремонт оселi або купiвля меблiв.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Тиждень буде доволi суперечливим. Він обіцяє не тільки нові цікаві знайомства, а й розставання з давнiми ілюзіями. Можливi нестійкi відносини та непорозуміння з колегами.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вашiй активності варто тільки позаздрити. Ви встигатимете скрізь — зможете розважитися і погуляти, але водночас вирішуватимете найважливіші виробничі питання.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Стрілець (23.11—21.12). У вас попереду тривале відрядження чи подорож. Енергія буде просто вражаючою, найпомітнiшими успіхи будуть у тих, хто стоїть на чолі компанії або працює самостійно.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Козеріг (22.12—20.01). Можливі конфлікти, що загрожують поділом майна, але невдовзi відносини покращаться. Вiд турбот вас відвернуть проблеми зі здоров’ям батьків.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Водолій (21.01—19.02). Нарештi ви можете дозволити собі розслабитися, бо вже міцно стоїте на ногах. Робота, як ніколи, приноситиме задоволення.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Фiнансове становище значно покращиться. Ви проаналізуєте свої доходи і будете приємно здивовані. Смiливо плануйте сiмейний вiдпочинок.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВЕН

Приховані проблеми стануть явними, а отже, їх терміново настав час вирішувати. Тим самим ви позбавите себе від серйозних труднощів на майбутнє. Доведеться попрацювати фізично, на роботі трапиться аврал. Перед вами можуть постати наслідки своїх минулих помилок. До вихідного закінчиться смуга сварок і конфліктів, усе швидко налагодиться.

ТЕЛЕЦЬ

Не намагайтеся встигнути доробити всю намічену роботу – вам це просто виявиться не під силу. Вас буде оточувати суєта як на роботі, так і вдома. Але не варто впадати у відчай – ви обов’язково знайдете вихід із ситуації, що склалася. У вихідні не відмовляйтеся від необхідної допомоги друзів.

БЛИЗНЮКИ

Може надійти інформація, що вплине на вашу кар’єру. Ви будете повні сил і енергії, навколо все теж вируватиме. Начальство цінує вас за дивовижну працездатність. У вихідні не ускладнюйте відносин з батьками. Діти здатні більше радувати вас, ніж турбувати.

РАК

Вам знадобиться внутрішній спокій і врівноваженість. Нещадно розправляйтеся з хаосом у веденні ділових паперів, не забувайте про важливі доручення. Нова інформація збагатить вас і навчить нового, актуального і корисного. Далекі поїздки у вихідні краще поки відкласти.

ЛЕВ

Не варто заздалегідь переживати з приводу подій, що насуваються. Будьте уважні і турботливі стосовно коханої людини – їй бракує вашого сердечного тепла. Є ймовірність надходження цінної для вас інформації, навіть із зовсім несподіваного джерела. Розвиток подій у вихідні багато в чому буде залежати від вашого погляду на проблему, не дозволяйте собі зневіру.

ДІВА

Відпочиньте ж нарешті від роботи, вона нікуди від вас не подінеться. Спрямуйте свої сили на те, щоб спланувати справу, приносячи радість собі, рідним і близьким. Вихідні краще провести в колі родини.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться блискучий шанс упоратися з тактичними завданнями. Не варто затівати жодних відвертих розмов з малознайомими людьми. Не варто занадто багато говорити, а тим більше кричати, бажано стежити за своїми словами. У вихідні можна успішно позбутися поганих висловів, що утруднюють переконливість вашого мовлення.

СКОРПІОН

Чекайте не завжди приємних сюрпризів на роботі. Вам необхідно виявити неабияке терпіння, інакше ваші ділові партнери можуть скористатися емоційністю і спровокувати конфліктну ситуацію. Можуть відновитися важливі загублені контакти і зв’язки. У вихідні намагайтеся не нервувати з приводу нескінченних домашніх справ.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте об’єктивні в оцінках власних можливостей. Постарайтеся видавати якнайменше інформації про себе стороннім. На роботі і стосовно ділових партнерів поводьтеся більш стримано. Спрямуйте свої сили і енергію на налагодження нових ділових зв’язків. Вдома і в родині на вас чекають спокій і благополуччя.

КОЗЕРІГ

Настав сприятливий час для позитивних змін у житті. Відкиньте непевність і сумніви і починайте відстоювати свої права на всіх життєво важливих напрямах. Таємні проблеми стануть явними, що може сприяти їх терміновому вирішенню. У вихідні може підсилитися ваш особистий вплив, а друзі або родичі попросять допомоги у важкорозв’язній ситуації.

ВОДОЛІЙ

Необхідно бути уважними і обережними. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться заново опановувати якісь навички. Не вплутуйтеся навіть у найневинніші авантюри. У вихідні випадкові зустрічі відкриють перед вами нові перспективи.

РИБИ

Професійна діяльність зажадає пильної уваги і додаткового часу, який доведеться запозичити в особистого життя. Можливі знайомства з новими людьми і поновлення зв’язків з кимсь зі старих знайомих. У вихідні діти можуть зіпсувати вам настрій, але не турбуйтеся, ви порівняно легко зможете дати з ними лад.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини