Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:55:44

Гороскоп на наступний тиждень з 19 до 25 червня

18.06.2017   10:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 19 по 25 червня 2017 року.

 Овен (21.03—20.04). У декого з вас можливий роман, який закiнчиться серйозними стосунками. Самотніми залишаться лише тi, хто шукатиме легких фліртiв, а не серйозних відносин.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Телець (21.04—21.05). Цього тижня можливі проблеми з родичами, непорозуміння і сварки, які виникнуть через вашi погляди на життя. Щоб цього уникнути, бiльше спiлкуйтеся на вiдволiкаючі теми.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21). Якщо до цього ви жили спокійно, не намагаючись змінювати своє життя глобально, то зараз почнете розробляти серйозні плани просування по службі або з розвитку власного бізнесу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Рак (22.06—23.07). Фортуна буде прихильна до вас, ви зможете це відчути. Але через вашi успiхи можливi сварки з колегами та колишніми друзями, з якими раніше були теплі стосунки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Лев (24.07—23.08). Займаючись власним бізнесом, ви працюватимете без відпочинку, але стати твердо на ноги зможете тодi, коли знайдете надійних інвесторів для розвитку бізнесу.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Значно покращиться фiнансова ситуація. Безсумнівно, збільшаться й витрати, але вони підуть на перспективу і гарантуватимуть стабільнi прибутки.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Терези (24.09—23.10). Ви почнете вкладати гроші у своїх дітей, це буде навчання або розвиток їхнього бізнесу. Для збереження своїх капіталів ви виберете вкладення в нерухомість. Вихiднi обiцяють бути веселими.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Останнiм часом доводиться багато працювати. Якщо ви не будете все робити з оглядкою і стежити за своїми словами, то банальна заздрість може коштувати вам кар’єри.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви звикли планувати не тiльки роботу, а й особисте життя. Попереду проекти, якi допоможуть пiднятися по кар’єрнiй драбинi. Колектив допоможе блискуче впоратися з новими завданнями.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01). Вам не вдасться скористатися відпусткою і взагалі нормально відпочити. Постійна зайнятість погіршить і без того натягнутi стосунки з коханою людиною. Ви постане перед вибором: кохання чи робота.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Водолій (21.01—19.02). У вас є всі шанси бути на керiвнiй посадi. Швидше за все, робота буде пов’язана з грошима. У професійній діяльності це буде час поновлення, вихід на новий рівень, нові знайомства на більш високому рівні.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Риби (20.02—20.03).
Вашi ділові якості та високий професійний рівень підтвердять високу ділову репутацію. Звичайно, поставлені завдання не вирішуватимуться легко й самі по собi, для цього буде потрібно працювати з повною самовіддачею.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВЕН (21.03-20.04)

Тиждень вiдпочинку i розслаблення. Вiн пов`язаний iз засвоєнням космiчної енергiї, любов`ю, прощенням. Близькi люди можуть надати Овнам пiдтримку i допомогу, i тi ще раз переконаються в їхнiй вiрностi i вiдданостi. Можливо, в кiнцi цього тижня Овни вiдчують неспокiй. Причиною цього може стати порушення зв`язку з далеким партнером або рiдною людиною, що знаходиться у вiд`їздi. Можливi головний бiль, млявiсть i загострення хронiчних захворювань.
Сприятливi днi: 21, 25; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Тиждень не надто сприятлива для великих витрат, але при достатньому контролi можна все ж ризикнути використовувати представилися можливостi. Хоча краще все-таки вiдкласти грошi на вiдпустку, який вже скоро почнеться.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Хтось вирiшить, що ви є його спорiдненою душею - i з цього приводу потрiбно неодмiнно сiсти вам на вуха. Вас чекають розповiдi про залицяння i весiллях, сiмейних негараздiв i проблем з сексом. Вам залишається тiльки змиритися - i витягти з даної обставини хоч якусь користь для себе!

ТIЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Тiльцi можуть вiдчути невелике розчарування в особистому життi, необхiднiсть в порадах друзiв. Iснує небезпека потрапити в тенета до шарлатана або прожектера. Можливо, Тiльцi перебiльшуватимуть свої проблеми. Друга половина тижня виявиться спокiйнiшою, передбаченiшою i вдалiшою. Вiрогiднi вiщi сни. Можливi проблеми зi здоров`ям. Благополуччя залежатиме вiд духовних накопичень попереднiх мiсяцiв.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

У вiвторок, особливо пiд вечiр, бажаючим згодом виявити гаманець на мiсцi i в цiлостi варто проявити обачнiсть. Четвер може принести прибуток, а п`ятниця може виявитися небезпечним днем, так як можливий конфлiкт з партнером по бiзнесу i невиконання зобов`язань.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Розлади вiдносин зi своєю половиною i втрата сексуальної гармонiї загрожують обернутися справжньою трагедiєю. Можливо, вам слiд задуматися i вiдповiсти чесно на стоїть ребром питання: а чи не зациклилися ви надмiрно на власних еротичних iнтересах i не забули про почуття i потреби тiєї людини, що на даний момент знаходиться з вами поруч. I не будьте занадто категоричнi, адже пошук оптимального для обох сексуального ритму - це справжнє мистецтво, а також перевiрка на любов i повагу ...

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Тиждень сприятливий для духовних роздумiв, самоосвiти. Цей тиждень обiцяє труднощi в особистих i сiмейних стосунках. Доля посилає Близнюкам черговi випробування на стiйкiсть. Зiрки передрiкають невдачу у всiх починаннях. Напружений тиждень, який перевiрить самовладання Близнюкiв. Не виключений тягар нового клопоту або обов`язкiв. Неприємнi вiстi або помилкова iнформацiя можуть привести до непорозумiнь.
Сприятливi днi: 20, 24; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На цьому тижнi у вас є шанс досягти успiху у фiнансовiй сферi. У вас можуть з`явитися цiкавi iдеї, пов`язанi з бiзнесом. Однак зберiгайте вашi фiнансовi таємницi в секретi. У середу будуть вдалi переговори i пiдписання документiв. Вихiднi вам теж обiцяють прибуток.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

На цьому тижнi з вами може статися чергове непорозумiння. Те помилково в чужу квартиру заблукаєте i там ненароком когось спокусити, то випадково чоловiка iм`ям начальника назвете, то ще що-небудь. А головне - все зiйде з рук, i вiд всього-то ви з легкiстю отмурликаетесь!

РАК (22.06-22.07)


Цей тиждень вiдмiчений гармонiєю, оптимiстичним настроєм i ентузiазмом. Гарний настрiй i умiння вислухати спiвбесiдника сприятимуть чарiвностi Ракiв i розташовуватимуть до них оточуючих. Особливо сприятливi романтичнi стосунки. Раки можуть вiдчути оновлення, майже дитячу радiсть. Сприятливi заручини, укладення шлюбу. Тиждень пов`язаний з вiдстоюванням прав, волi. Вiрогiднi масовi громадськi безлади. Володiючи природженим вiдчуттям справедливостi, будь-яке її порушення Раки розглядатимуть як особисту образу.
Сприятливi днi: 19; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Цей тиждень стабiлiзує ваше фiнансове становище. Можливе отримання великих сум. Необхiдно продумати, як ними вигiдно розпорядитися, один з найбiльш вдалих на цей момент варiантiв - придбання нерухомостi або хоча б - чогось корисного в господарствi.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Для вас безпрограшним варiантом виявиться використання в якостi спокушає кошти за все, що пов`язано з рухом. Це означає, що у вас на цьому тижнi вiдмiннi еротичнi вiдносини з автомобiльними сидiннями, вагонами потягiв та iншими прекрасними поверхнями в рiзному транспортi ...

ЛЕВ (23.07-23.08)

Тиждень зажадає вiд вас пунктуального виконання своїх обов`язкiв - як службових, так i сiмейних. Вiд вас потрiбнi рiшучi, але обачнi дiї. Успiх неодмiнно прийде, якщо ви будете настроєнi мирно. Новi справи можуть виявитися вам не пiд силу. Тиждень очищення i вiдмови вiд всього непотрiбного. У другiй половинi тижня ймовiрне вiдновлення старого знайомства. Ваше матерiальне становище може змiцнитися найприроднiшим способом. Наберiться терпiння - чекати залишилося недовго. Гарний настрiй захопить вас цiлком.
Сприятливi днi: 21; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На цьому тижнi матерiальнi проблеми можуть виступити на перший план, i вирiшити їх ви зможете тiльки завдяки власним зусиллям i iнiцiативностi. Доведеться багато i наполегливо працювати. В кiнцi тижня можливi грошовi надходження. У вихiднi не варто брати кредити.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

На цьому тижнi вас буде притягувати все таємниче, загадкове, незрозумiле i недоступне. Чим бiльше мiсця виявиться для вашої фантазiї i припущень, припущень, тим сильнiше ви будете жадати знайти вiдповiдi i розгадки, i тим сильнiше, зрозумiло, всi гарячi i в еротичному сенсi. Загалом, доведеться стрiмголов шукати всюди "сфiнксiв" з мерехтливими очима - адже лише вони здатнi вас задовольнити по-справжньому.

ДIВА (24.08-23.09)

Тиждень пробудження внутрiшнiх сил. Зовнiшня серйознiсть i неприступнiсть Дiв може зашкодити прагненню до гармонiї в сiм`ї. Тиждень характеризується як позитивними, так i негативними тенденцiями. Через збiльшенi витрати матерiальне становище не покращає, не дивлячись на вашу збiльшену дiловитiсть.
Сприятливi днi: 20; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

У понедiлок будьте гранично уважнi, пiдписуючи документи. Вiвторок не пiдходить для серйозних рiшень i фiнансових вкладень. У п`ятницю ймовiрнi новi грошовi надходження, якi дозволять вам реалiзувати ряд планiв, якi потребують значних витрат. Вихiднi - вдалий час для оновлення свого гардеробу.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Непоганий час для еротичних сюрпризiв i подарункiв, особливо тих, що не є сувенiрами, а використовуються за прямим призначенням. Чому б вам не ощасливити вашого благовiрного якщо i не гумовою жiнкою, але вже, принаймнi, секс-iграшкою поменше? Зрештою, вiн зможе брати її з собою у вiдрядження - а що може краще застрахувати вас вiд випадкової зради?

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Можливо, саме на цьому тижнi вас наздоженуть невирiшенi проблеми або вiдкладенi справи, для вирiшення яких буде потрiбний значний час або фiнансовi витрати. Навiть в стабiльних парах вiрогiднi розбiжностi через неможливiсть повноцiнного спiлкування. Тиждень символiзує змiни, трансформацiї. Вiрне рiшення вам зможе пiдказати ваш покровитель.
Сприятливi днi: 23, 24; несприятливi: 20.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Зараз бажано не захоплюватися чужими iдеями, тому що це може сприяти досить великим фiнансовим втратам. В серединi тижня варто очiкувати надбавку до заробiтної плати або iншу винагороду. У п`ятницю краще не планувати похiд по магазинах.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Вас на цьому тижнi чекає найсильнiший еротичний пiдйом, що одразу ж позначиться на всьому, що вони будуть робити. Швидше за все, серйознi трудомiсткi справи ви вiддасте перевагу вiдкладати на вельми вiддалене "потiм", а в реальному часi станете безтурботно вiддаватися спокусi i вiддаватися насолодi. I тiльки до вихiдних ви вiдчуєте деяке задоволення, а разом з ним, можливо, i провину за такий позаплановий еротичний "вiдпустку".

СКОРПIОН (24.10-22.11)


Багато Скорпiонiв присвятять тиждень пошуку сенсу життя i вiдкриття для себе вiчних iстин. Можливо, це принесе їм деяку користь, примусивши визнати скоєнi помилки. Тиждень боротьби, вiдстоювання своїх iнтересiв i поглядiв. Ймовiрно, що дiї i думки Скорпiонiв прийдуть в суперечнiсть iз загальноприйнятими нормами. Сiмейнi проблеми знов вийдуть на перший план i зажадають значних витрат.
Сприятливi днi: 19, 23; несприятливi: 24.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Ви вiдчуєте позитивнi результати в бiзнесi, на новому мiсцi роботи зумiєте проявити себе з кращого боку. В серединi тижня ймовiрнi довгоочiкуванi грошовi надходження, якi вiдкриють перед вами новi можливостi. Ваш авторитет зростає.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Скорпiонам захочеться уткнуться в широке чоловiче плече i ... нi, зовсiм не розридатися, як хтось може подумати. Задумка куди бiльш небезпечна: вам до жаху захочеться покусати вашого ненаглядного, причому далеко не понарошку. Цiкаво, що чим бiльше оголеним виявиться ваш коханий, тим сильнiше може бути бажання встромити в нього гострi зубки.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)


Тиждень вiдмiчений пiдтримкою Вищих сил, посиленням аури i активiзацiєю всiх позитивних якостей. Цей час сприятливий для укладення довгострокових фiнансових договорiв i ухвалення важливих рiшень. Багатьом Скорпiонам вдасться значно полiпшити матерiальне становище в результатi успiшного завершення справ або отримання несподiваної допомоги. Цей тиждень характеризується внутрiшньою свободою. Вона буде сприятлива для самоудосконалення. Представники творчих професiй зможуть реалiзувати свої плани. Сприятливi дiловi i творчi зустрiчi, прийом гостей.
Сприятливi днi: 25; несприятливi: 21.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Вашi фiнансовi можливостi дозволяють на цьому тижнi замислюватися про серйознi придбання. Однак у понедiлок вас можуть розчарувати колеги, не варто занадто розраховувати на їх допомогу. У четвер важливо перемогти лiнь i доробити необхiднi справи.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Перестановка меблiв, особливо в оголеному виглядi, спонукає вас на безумства в абсолютно несподiваних мiсцях i позах. Забиратися на шафу, а тим бiльше, удвох, - задумка, звичайно, ризикована. Зате якщо ви примудрилися зробити там коханому мине i не звалитися, то вiн запам`ятає ваш подвиг на все життя i буде з гордiстю розповiдати про нього онукам!

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Цей тиждень може принести Козерогам розлад мiж розумом i серцем. Домашнi справи зажадають найпильнiшої уваги i витрати чималих грошових коштiв. Але не варто ними займатися на цьому тижнi. Можливе зiткнення з хамським вiдношенням, агресiєю або пограбуванням. Козероги можуть втратити контроль над емоцiями i вплутатися у важкий конфлiкт. Вiдповiдальнiсть, яка лежить на їхнiх плечах, може виявитися дуже важкою ношею.
Сприятливi днi: 25; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

На початку тижня ви можете розраховувати на фiнансову пiдтримку вiд друзiв, яка доведеться вельми до речi. Намагайтеся не давати нездiйсненних обiцянок. У середу вам не варто демонструвати свої фiнансовi досягнення, це викличе заздрiсть i пересуди.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Шукайте i знайдете - ця прописна бiблейська iстина знову виправдається. Той, хто шукає пригод на свою голову (i iншi ерогеннi зони), той, як вiдомо, обов`язково їх знайде. Але найкраще у вас нинi шукаються пригоди на верхню частину спини, зап`ястя i мочки вух ...

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Тиждень конфлiктiв i непорозумiнь. Водолiїв можуть звинуватити в iдеалiзмi, назвати романтиками. Не багато хто розумiє їх дуже скритну i невловиму натуру. Подвiйний тиждень. Водолiї повиннi бути готовi до серйозної розмови з начальством. У другiй половинi тижня вони можуть вiдчути пiдтримку близьких людей, проте неприємностi багатьом не дадуть заспокоїтися. Кориснi фiзичнi навантаження.
Сприятливi днi: 24; несприятливi: 19.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Тиждень благополучна в фiнансовому планi, правда, бажано, щоб про вашi успiхи знало якомога менше стороннiх людей. Ймовiрний незапланований заробiток або змiна роботи. Четвер - день для походу по магазинах.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Зiрки радять пограти в секс-перукарiв! Це дуже захоплююче заняття не тiльки дозволить поглянути на вашого супутника життя новими очима (сподiваюся, ви пам`ятаєте, що клiєнт завжди правий i що вiн повинен залишитися задоволений?), Але i дозволяє подвiйно виплеснути накопичене лiбiдо в свiт. По-перше, в сексуальному пiдтекстi, по-друге, в творчому.

РИБИ (20.02-20.03)

Тиждень припускає порiвняння. Ймовiрно, що ви зможете вiдновити втраченi зв`язки, якi змiнять характер вашої роботи i наповнять її новим змiстом. Основною проблемою цього тижня може стати кризова фiнансова ситуацiя. Багатьом Рибам доведеться виплачувати старi борги i робити новi. Ця ситуацiя може затягнутися надовго. Деякi Риби щиро вважатимуть, що оточуючi готовi їм допомогти у будь-який момент i пробачать їм всi грiхи.
Сприятливi днi: 22; несприятливi: 23.

Бiзнес-прогноз на 19-25 червня

Фiнансове становище стабiльне: скiльки вiддасте - стiльки й повернете. Зараз невдалий час для критики колег, начальство виявиться на їхньому боцi. У вiвторок i четвер уникайте навiть невеликих покупок, будь-яке придбання в цi днi буде не найвдалiшим.

Еротичний астрологiчний гороскоп на 19-25 червня

Вам знову доведеться розбиратися в чужих постiльних витiвки, причому з бiльшою часткою ймовiрностi в них виявляться замiшаними улюблене дiтище чи iншi юнi родичi. Не виключено також, що вам доведеться вчити сексуальному уму-розуму молодших товаришiв - так що швиденько згадуйте все ази "поганого", що вам вiдомi, а ще краще спочатку повторiть на практицi те, чому будете навчати молодь ...

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.