Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:27:17

Гороскоп на наступний тиждень з 12 до 18 червня

11.06.2017   11:05Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень 12-18 червня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Спроба всидіти одразу на двох стільцях створює для вас значний ризик втратити всі можливості одночасно. Тi, хто шукають свою половинку, з легкістю заводитимуть нові знайомства.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Телець (21.04—21.05). Побачення й палкi романтичнi зустрічi не зможуть привести до появи нових відносин, адже ви знаходитимете в кожному новому партнері вади.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Близнюки (22.05—21). Можливий гiркий досвід знайомств iз шахраями, в результаті чого вами просто скористаються. Якщо ви хочете завести серйозні відносини, то така можливість з’явиться нескоро.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Рак (22.06—23.07). Кар’єрний шлях буде нелегким і тернистим. Заважатимуть дії конкурентів, спрямовані на дискредитацію вас і ваших ідей в очах оточуючих. Такі дії здатні загнати вас у глухий кут.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). Подолати труднощi допоможуть тільки надійні друзі, яких у вас достатньо. Падіння змінюватимуть підйоми, цьому сприятимуть ваша активність і працездатність.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.
 
Діва (24.08—23.09). Вашим успiхам перешкоджатимуть фiнансовi перевірки. Це значно гальмуватиме вашi просування. У декого навіть виникне бажання знайти менш оплачувану, але спокiйнiшу роботу.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Відсутність грошей заважатиме купувати дорогi речi. Доведеться повертати борги, що теж призведе до жорсткої економiї.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Не варто намагатися отримати доходи обманним шляхом або навіть виграшем у лотерею чи рулетку. Всі такі варіанти ні до чого хорошого не приведуть, можливі лише втрата грошей або великі проблеми з законом.
Дні: спр. — 13; неспр. — 18.
 
Стрілець (23.11—21.12). Відмова від високої посади на користь тихого і спокійного місця роботи, не принесе прибутків. Доля обiцяє удачу тим, хто не побоїться ризикувати i робити авантюрні та безрозсудливі вчинки.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Козеріг (22.12—20.01). Перед вами життя ставитиме дуже складні й, на перший погляд, нерозв’язні завдання. Але ви вийдете переможцями в цій сутичці, i ніщо не зможе перешкодити вам досягти задуманого.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.
 
Водолій (21.01—19.02). Не все просуватиметься гладко, адже в сильних та успішних людей завжди є заздрісники. Не забувайте прислів’я «Довіряй, але перевіряй». Нарешті ви зможете знайти золоту середину між роботою та відпочинком.
Дні: спр. — 17; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03). Дехто з вас розчарується в коханні. Це пов’язано з тим, що ви перестанете відчувати прихильнiсть близької людини.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВЕН
На роботі намагайтеся не конфліктувати з начальством, виявіть витримку, дотримуйтеся правил пристойності, це вам зарахується. У вихідні веселіться від душі, тільки постарайтеся не розтратити відразу всі свої грошові запаси.

ТЕЛЕЦЬ
Вам доведеться розгрібати рутину. Буде важко, однак отримаєте за це моральну винагороду, яка з’явиться разом з матеріальним успіхом. Дослухайтеся до нової інформації, але ретельно перевіряйте її. Якщо вона не перекручена, ви зможете застосувати отримані відомості в роботі.

БЛИЗНЮКИ
Будьте уважні при спілкуванні з колегами. Перш ніж прийняти важливе рішення, добре все обміркуйте – і тоді у вас обов’язково все вийде. Краще не зустрічатися з начальством, а тим більше не намагатися щось йому довести. Вихідні бажано провести за містом.

РАК
Будете настільки сильні та оптимістичні, що перешкод для вас просто не існуватиме. Якщо ваші близькі чогось не розумітимуть, краще почекайте, поки вони самі запитають у вас поради. Будьте дуже уважними з грошима й цінними паперами. У вихідні вам просто необхідний активний відпочинок.

ЛЕВ
Важливо вміти налагоджувати контакти й підтримувати гарні стосунки з людьми. Вам почнуть надходити пропозиції, пов’язані з додатковим заробітком, поставтеся до них серйозно. У вихідні спілкування з близькими подарує величезний заряд позитивної енергії.

ДІВА
Ви здатні зробити майже неможливе, але варто задуматися, чи потрібно це вам. Ті, хто поряд, будуть виявляти симпатію, допомагати й підтримувати вас. Вихідні – вдалий час для того, щоб зайнятися домашніми рутинними справами.

ТЕРЕЗИ
Будете перебувати в центрі уваги і подій. Відчуєте приплив нових життєвих сил, у вас з’являться чудові ідеї. У вихідні загостриться інтуїція, що дозволить успішно впоратися з проблемами, котрі нагромадилися, у тому числі й тими, вирішити які здавалося нереально.

СКОРПІОН
Покажете тим, хто поряд, блискучий приклад професіоналізму. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої, просто-таки чарівної для вас інформації. У вихідні не забувайте не тільки про найближчих, але й про далеких родичів.

СТРІЛЕЦЬ
Вас захопить вітер змін. Він буде підштовхувати до звершень у різних сферах. Дуже важливим тепер є вміння зосередитися й виявитися в потрібному місці в потрібний час. Родичі можуть звернутися до вас з наболілою проблемою, постарайтеся їм допомогти.

КОЗЕРІГ
Удача буде прихильна до вас, багато справ благополучно завершаться на вашу користь. Не слід показувати тим, хто поряд, свою вразливість, адже вашими слабкими місцями можуть скористатися. Вихідні, швидше за все, проведете в комфортній та приємній атмосфері.

ВОДОЛІЙ
Небажано обговорювати своє особисте життя навіть з найближчими друзями. Не будуйте грандіозних планів. Зможете уникнути багатьох конфліктів завдяки мудрості й поступливості. Старий друг допоможе вам здійснити кар’єрний стрибок. У вихідні вдасться добре відпочити.

РИБИ
Зможете розкрити свої здібності та яскраво виявити широку й талановиту натуру. Удача буде супроводжувати вас у багатьох справах. Вихідні – прекрасний час для руйнування всього непотрібного і застарілого, а також для створення нового.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини