Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:04:12

Гороскоп на наступний тиждень 10-16 квітня

09.04.2017   16:38Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 10 по 16 квітня 2017 року

Овен (21.03—20.04). У вас з’являться проблеми, що вимагатимуть негайного вирішення. Треба будете вжити серйозних заходiв для подолання фiнансових проблем. Тоді ви зможете визначитися, як розпорядитися своїм бюджетом.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Телець (21.04—21.05). Перш ніж зробити покупку, зважте всi «за» i «проти», інакше ви ризикуєте витратити набагато більше, ніж необхідно. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Близнюки (22.05—21). Здаватиметься, що ви занадто повільно рухаєтеся до мети. Але не довіряйте цим суб’єктивним враженням. Повільний темп, навпаки, дозволить уникнути помилок, які можливі при реалізації проекту.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.
 
Рак (22.06—23.07). Добре розгляньте всі аспекти життя, передчуття вас не підведе. Невдовзi інвестиції принесуть непоганий прибуток, так що не відмовляйтеся від своїх планів на майбутнє.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Лев (24.07—23.08). Виникнуть деякі проблеми зі здоров’ям. Надмірна активна діяльність може негативно позначитися на стані організму. Вам слід уповільнити ритм життя.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Діва (24.08—23.09). Уникайте сильних розумових навантажень. Хороший сон відновить нервову систему та нормалізує емоційний стан. Дотримуйтеся здорового раціону харчування.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Перед вами вiдкриються нові можливості, ви зможете подолати будь-якi перешкоди і забути про обмеження. У вихiднi ви отримаєте запрошення на вечiрку.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вас переслідуватимуть сумні думки. Виникне сильне бажання зміцнити позиції і впорядкувати своє особисте життя. Сприятливий перiод, щоб показати оточуючим, на що ви здатні.
Дні: спр. — 16; неспр. — немає.
 
Стрілець (23.11—21.12). Кар’єра виходить на перший план. Слід рівномірно розподілити роботу, це допоможе знизити розумові навантаження та запобігти появі песимістичних настроїв.
Дні: спр. — 12; неспр. — 15.
 
Козеріг (22.12—20.01). Настане час, коли доведеться зупинитися, щоб оцінити виконану роботу і скласти подальші плани. Намагайтеся не звертати увагу на незначні деталі. Незабаром ваші проекти приноситимуть прибутки.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Водолій (21.01—19.02). Ви ставитимете собі багато питань, відповіді на які не так просто знайти. У вас покращаться стосунки з колегами, але за однієї умови — будьте готові змінитися і піти на компроміс.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.
 
Риби (20.02—20.03). Ваші почуття стануть глибшими, а дії — емоційнiшими. Ви щира людина, здатна отримувати задоволення від простих речей. Щоб покращити фiнансове становище, доведеться шукати додаткову роботу.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів


Для вас очікується хороший тиждень: ваш покровитель – Сонце – знаходиться в сильній позиції і посилено перебуває в сузір’ї Овна.

У понеділок аспект Місяця позбавить вас якихось стрімких перемог. Це стосується особистого життя і робочих моментів. Ослаблений Місяць не завдасть цього тижня клопоту, крім вівторка, коли очікується Повний місяць і його сила зросте.

Краще відкладіть важливі справи, заплановані на 11 квітня.

У середу, 12 квітня, вас чекає сприятливий день, але через вплив Сатурна не варто очікувати продуктивності. Заступництво Марса ви відчуєте в четвер: буде можливість реалізувати свій творчий потенціал на роботі.

Нступного дня Уран впливатиме на продуктивність, і ви зможете закінчити багато важливих справ і всюди встигнути.

Вихідні пройдуть в позитивному ключі: ваші союзники, Сонце і Марс, допоможуть згладити переживання, а сила Венери відмінно позначиться на взаєминах з близькими людьми.

Гороскоп для Тельців

Для Тельців тиждень пройде стабільно з ухилом на негатив. Ваш покровитель Місяць практично весь тиждень, за винятком вівторка, буде ослабленим і позбавить вас енергетичного підживлення.

Ви зможете його підсилити за допомогою свого Знака Зодіаку. У понеділок, 10 квітня, аспект Місяця і Сатурна може додати перевірок на міцність, очікуються кризи з оточуючими і колегами по роботі.

Повний місяць , який додасть сил, очікується 11 квітня. Це сприятливий для вас день, повний енергії і активності, тому намагайтеся провести його з користю. У середу вплив Сатурна позитивно відіб’ється на творчій діяльності.

Четвер і п’ятниця не сприятливі для творчості, підкорення нових висот: Зірки позбавлять ваш Знак активності через негативний впливу Урана.

У суботу Місяць перейде в сузір’я Стрільця, що допоможе згладити багато проблем, що накопичилися за тиждень. А ось в неділю можна успішно закінчити справи і навіть досягти гармонії у стосунках з другою половинкою – в цьому допомагає Венера.

Гороскоп для Близнюків

Тиждень пройде для Близнюків вдало: ваш союзник Венера в сильній позиції, до того ж ретроградна. У понеділок положення Сатурна щодо Місяця може змінити звичний для вас хід життя, але це додасть енергії, щоб пережити день.

У вівторок намагайтеся набратися сил, намітити плани на майбутнє і відпочити. 11 квітня планети прихильні і не торкнуться вас негативною енергетикою.

В середині тижня Сатурн наділить вас можливістю досягти поставлених цілей. А ось в четвер вам належить стежити за своїми словами, адже за допомогою них ви зможете або поліпшити, або пошкодити відносини з близькою людиною.

У п’ятницю положення планет допоможе вам мобілізувати свої сили і підвищити активність, щоб плідно закінчити тиждень.

Субота і неділя – вдалі дні для згладжування внутрішніх і зовнішніх протиріч. Ви зможете досягти стабільності у стосунках, але тільки якщо вдасться налагодити взаєморозуміння з партнером

Гороскоп для Раків

Для Раків очікується непростий тиждень. Ваш покровитель Місяць перебуває в слабкій позиції. Підсильте свою енергетику по Знаку Зодіаку.

У понеділок, 10 квітня, вас можуть чекати непередбачені перешкоди. Загостриться боротьба за місце під сонцем. Щоб прожити цей день вдало, вам доведеться витратити весь запас енергії.

А ось у вівторок Місяць допоможе впоратися з кризою.

У середу вплив планет сприятливий, з’являться можливості закласти міцний фундамент на майбутнє. У четвер ваші антагоністи, Уран і Марс, будуть діяти проти вас, позбавляючи можливості духовного зростання і породжуючи конфлікти на порожньому місці, тому будьте обережні.

У п’ятницю через негативний вплив Урана погано підуть справи, пов’язані з роботою і реалізацією свого потенціалу. Однак сили Нептуна допоможуть вам проявити себе у творчості, надавши вам шарм і артистичність.

Вихідні краще провести з сім’єю: близькі можуть допомогти вам знайти гармонію і згладити всі внутрішні переживання.

Гороскоп для Левів

У Левів очікується приємний тиждень. Це пов’язано з тим, що ваш союзник – Сонце – посилило свою енергетику і вплив на вас. Проте 10 квітня, в найперший день тижня, вплив Сатурна і Місяця може доставити вам деякі проблеми, пов’язані з конфліктами.

У вівторок очікується посилення негативного впливу Місяця на ваш Знак Зодіаку: намагайтесь захистити себе від перевтоми.

У середу вас може очікувати позбавлення можливостей для досягнення мети через аспекту Місяця і Сатурна. У четвер є ймовірність впоратися з переживаннями, але для цього потрібно буде поговорити з близькими людьми.

У п’ятницю Сонце поверне вам відняту за тиждень енергію і життєві сили, які ви зможете витратити на реалізацію свого потенціалу.

В кінці тижня, в суботу та неділю, відмінно підуть справи у тих, хто займається творчістю, але досягти в ці дні чогось важливого вийде тільки своєю власною працею.

Гороскоп для Дів

За гороскопом вас чекає неприємний тиждень: ваш покровитель Місяць ослаблений практично весь час з 10 по 16 квітня. Спробуйте кілька нескладних вправ для підвищення внутрішньої енергетики.

Плануйте важливі справи на вівторок: саме 11 квітня енергетика посилена повним Місяцем.

Понеділок – хороший день, аспект Місяця і Сатурна наділить вас енергією для руху вперед, проте за це доведеться поборотися.

У середу вплив Сатурна обдарує вас новими можливостями, якими варто скористатися, щоб поліпшити своє життя.

Позитивний вплив Марса і Урана, яке очікується в четвер, допоможе Дівам згладити внутрішні переживання і поліпшити відносини з оточуючими.

У п’ятницю ви зможете реалізувати себе, зробивши яскраві вчинки, які будуть помічені.

Тригон Місяця і Венери в суботу, 15 квітня, допоможе зняти назрілі конфлікти, а вплив Марса гармонізує відносини з оточуючими. У неділю з’явиться можливість досягти мети, але до цього доведеться докласти колосальних зусиль.

Гороскоп для Терезів

Практично весь тиждень ваш покровитель Венера ретроградна, що буде сприяти гарному енергетичного стану. У понеділок під впливом Сатурна вам доведеться боротися, яка в разі перемоги принесе вам підвищення або навіть визнання.

У вівторок очікується спокійний день, який нічим не торкнеться вас.

У середу аспект Місяця і Сатурна сприятливо вплине на ваші можливості і допоможе в досягненні поставлених цілей. У четвер, який пройде під егідою Марса, доведеться докласти зусиль, щоб уникнути проблем у стосунках.

У п’ятницю Уран наділить активністю і здатністю реалізувати намічені на кінець тижня плани. А з’єднання Нептуна і Марса подарує вам проникливість і нове рішення старих задач.

Вихідні очікуються позитивними: в особистому житті пануватиме стабільність, з’являться нові можливості поліпшити себе, свою другу половинку і ваші стосунки.

Гороскоп для Скорпіонів

Неоднозначний тиждень очікується у Скорпіонів: ваш противник Венера посилила свій вплив. У понеділок руйнівна енергія від з’єднання Місяця і Сатурна може серйозно ускладнити вам день: остерігайтеся криз і перевірок.

Посилений Місяць у вівторок позбавить вас сил, тому постарайтеся в цей день не займатися важливими справами.

У середу аспект Місяця і Сатурна позбавить вас продуктивності і нових можливостей, цей день зодіаку не буде цікавим. Однак позитивна сила Юпітера дасть вам стимул до творчості й самовираження.

У четвер можна присвятити час згладжування конфліктів і переживань, а вечір провести в творчому руслі. У п’ятницю є можливість реалізувати свій потенціал через яскраві, креативні, неоднозначні вчинки.

Гороскоп на вихідні невтішний: є ймовірність, що доведеться пристосовуватися до умов, які вас не влаштовують, можливе загострення проблем з близькими людьми.

Гороскоп для Стрільців

Приємний тиждень буде у Стрільців. Ваш покровитель Сонце знаходиться в сильній позиції і не залишає вас без підтримки.

У понеділок через негативний вплив Місяця і Венери можуть утворитися проблеми і перешкоди для здійснення цілей.

У вівторок можете очікувати незручності через посилення Місяця. У середу ви будете нездатні швидко приймати рішення, що може позбавити вас успіху: вам буде заважати негативний вплив Сатурна.

Справи підуть відмінно з 12 квітня, розпочнеться період духовного зростання і самовираження. У четвер положення планет буде вдалим, і ви зможете згладити багато гострих проблем, позбутися від злих пліток.

У п’ятницю з’єднання Сонця з Ураном поверне вам активність і мобілізацію сил.

Кінець тижня варто провести в спілкуванні з друзями їм близькими людьми: вони допоможуть вам відволіктися від проблем.

Гороскоп для Козерогів

Козерогів чекає хороший тиждень. Негативний вплив Місяця не здатний вам перешкодити в ці дні, а ваш союзник Венера наділить вас підтримкою.

У понеділок через з’єднання Місяця і Сатурна гороскоп обіцяє непростий день, в який потрібно досить багато енергії для досягнення своїх цілей і руху вперед.

У вівторок Місяць посилиться, і це буде єдиний негативний день цього тижня: намагайтеся провести його далеко від справ, що вимагають серйозного ставлення, і остерігайтеся зайвих витрат.

В середині тижня до вас повернеться енергія і продуктивність, позитивний вплив Сатурна наділить вас можливостями до змін. А ось в четвер ваші покровителі, Уран і Марс, підвищать ваші творчі можливості, за допомогою яких ви можете досягти успіху у протилежної статі.

У п’ятницю положення Урана щодо Сонця дозволить не обмежувати себе в незвичайних вчинках і бажаннях.

Вихідні пройдуть гармонійно: ваш союзник Венера вступить в з’єднання з Місяцем і Марсом і підвищить шанс на сприятливий збіг обставин, принесе радість і згладить ваші внутрішні переживання.

Гороскоп для Водоліїв

Ваш покровитель Венера посилена ретроградна, тому тиждень пройде в позитивному ключі. У понеділок вас чекає боротьба за поставлені цілі, яка буде не марною: приклавши зусилля, ви зможете багато чого досягти.

Все через позитивний вплив Сатурна. Вівторок – спокійний і хороший день, присвятіть його сім’ї.

У середу на вас знову буде впливати Сатурн. Цей день підходить для можливих змін, ви можете намагатися знайти опору на майбутнє. Однак негативний вплив аспекту Урана і Марса позбавить вас креативного мислення і творчого підходу, покладатися варто тільки на аналітичні можливості.

У четвер можна нарешті розібратися зі справами, які тяготять вас. Закінчити розпочате вам допоможе енергетика Урана. У п’ятницю аспект Урана і Сонця вдало позначиться на можливостях для самореалізації.

Є ймовірність, що цей день змінить ваше звичне життя, і від вас залежить, у кращу або гіршу сторону.

У суботу Венера допоможе вам зняти гострі проблеми і вирішити внутрішні конфлікти. Неділя – відмінний день для творчості, а в стосунках панує стабільність і гармонія.

Гороскоп для Риб

Для Риб очікується непростий тиждень. Ваш союзник Місяць буде перебувати майже весь тиждень у слабкій позиції. Посилити свою енергетику і впоратися з важкими буднями можна за допомогою йоги.

Підтримку і допомогу варто чекати від Венери, яка буде знаходитися в сильній позиції.

У понеділок аспект Сатурна і Місяця доставить вам незручності: можливі конфлікти, перенапруження і стреси. Вам буде не вистачати підтримки Місяця, щоб впоратися з навалилися перешкодами.

Відкладіть важливі справи на вівторок: в цей день буде Повний місяць, і Місяць допоможе впоратися з проблемами.

У середу через негативного з’єднання Місяця і Сатурна ви можете зіткнутися з труднощами в досягненні бажаного, доведеться пристосовуватися до обставин.

У четвер позитивний вплив Марса допоможе відрити в собі творчі можливості, про які ви не замислювалися раніше. 13 квітня – відмінний день, щоб почати рости і розвиватися.

У п’ятницю аспекти Урана, Нептуна і Марса додадуть вам сил і підштовхнуть до нових дій, а ваша проникливість, отримана від природи, посилиться в кілька разів.

В останній день тижня, 16 квітня, ваш покровитель Венера подарує вам енергію для підкорення нових висот, поліпшення взаємин і посилить продуктивність.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.