Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:14:47

Гороскоп на наступний тиждень 3-9 квітня

02.04.2017   11:57Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень 3-9 квітня 2017 року для всіх знаків Зодіаку

Овен (21.03—20.04). Нові джерела енергії допоможуть зміцнити стосунки і внести в них гармонію, не знижуючи емоційного напруження. Вам удасться здiйснити всі свої мрії.
Дні: спр. — 3; неспр. — 8.
 
Телець (21.04—21.05). Ви інтуїтивно зможете знайти точку рівноваги, яка збільшить внутрішню енергію і надасть необхідної підтримки. Кількість проблем значно зменшиться.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Близнюки (22.05—21). Ви станете значно мудрішими, зможете уникнути напружених ситуацій і конфліктів. Внутрішній баланс досягне максимально гармонійного стану.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Рак (22.06—23.07).
Більше часу ви приділятимете розвитку творчих здібностей. Не забувайте про здорове харчування, не перевантажуйте організм, i завжди будете в чудовiй формi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Лев (24.07—23.08). На передній план вийдуть суспільні стосунки. Однак ви відчуєте необхідність у самоті та ізоляції від людей. Вдасться реалiзувати квартирнi плани.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Діва (24.08—23.09).
Тиждень складатиметься зi швидких переходів від активних дій до споглядання, а робочі моменти змінюватимуться повним розслабленням і спокоєм.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Ваше соціальне та фінансове становище стане набагато легшим і приємнішим. Менше турбуватимуть робочi проб­леми, що дозволить поглянути на деякi речі під іншим кутом.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Несподівані зустрічі з колегами подарують нові багатообіцяючі плани на майбутнє. Це допоможе сконцентруватися на роботі та завершити розпочаті проекти.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Стрілець (23.11—21.12).  Вас буквально затягне у вир пристрасті. Ви почнете важливу сторінку життя, сповнену можливостей. І взагалi вiдбудеться багато змiн.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає.
 
Козеріг (22.12—20.01).
Складно буде підібрати правильні рішення, але ви впораєтеся, бо звикли доводити справи до кінця. Це буде нелегко, доведеться мобілізувати всі сили, щоб не втратити контроль над ситуацією.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02).
Не втрачайте впевненості  у собі, навіть якщо програли перший бій.  Ви знову відчуєте смак життя, знайдете згоду зі своїми почуттями та емоціями, що дозволить рухатися далі.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Спільне життя буде комфортним і принесе задоволення. Новi знайомства будуть доленосними. Вдасться знайти вiдповiдь на головне для вас питання.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВЕН

Ваше коло спілкування значно розшириться. Щоб не стати жертвою обману, будьте уважнішими й намагайтесь уникати важливих рішень, які згодом не можна переграти. У вихідні важливо знаходитися поруч із тим, кого ви дійсно кохаєте. Постарайтеся розпорядитися часом так, як би цього хотілося вам, а не вашим близьким.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки сприятимуть усуненню непорозумінь та зміцненню вашого авторитету. Нові пропозиції прийміть і використайте з найбільшою для себе вигодою. Якась ваша таємниця може стати надбанням гласності, що призведе до напруженості в стосунках із колегами. У вихідні краще зайнятися побутовими питаннями.

БЛИЗНЮКИ

Настає досить активний тиждень, сповнений подій. Ваші задуми вдало реалізуються. Можливе бурхливе зіткнення ваших інтересів з інтересами тих, хто поряд, але мир буде відновлений. У вихідні душу зігріє турбота коханої людини, а також зустрічі з друзями, які позитивно відобразяться на вашому настрої.

РАК

Будьте особливо уважні до стану свого здоров’я. Постарайтесь розібратися зі справами, які нагромадились останнім часом, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Не слід іти на поводі свого азарту. У вихідні спілкування буде активнішим, ніж зазвичай.

ЛЕВ

Вас можуть спантеличити й засмутити проблеми в професійній сфері. Доведеться вживати рішучих заходів, у тому числі тих, що вам не надто до душі. Вибір може змінити вашу подальшу долю. Вразливість у вихідні шкодитиме вам, тому постарайтеся почути близьких і не пропустити важливої інформації.

ДІВА

Необхідно навчитися жити в ладу з самим собою й тими, хто поряд. Ваші енергія та напір дуже вплинуть на близьке коло. Прагнення виділитися й досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. У вихідні займіться благоустроєм свого помешкання. Завдяки невеликим змінам воно стане ще затишнішим та зручнішим.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для реалізації сміливих починань, при цьому доведеться миттєво реагувати на дуже мінливу ситуацію. Друзі охоче допоможуть вам, можете розраховувати на їхні поради, час і навіть фінанси. Від вашої ініціативності у вихідні багато чого залежатиме. У ці дні почнуть плавно й успішно розвиватися раніше нездійсненні проекти.

СКОРПІОН

На світі не знайдеться більш цілеспрямованої людини, ніж ви. Упораєтеся практично з будь-якою справою, якщо одержите хоча б мінімальну підказку про те, як це робиться. У вихідні можете піддатися нападам гніву та дратівливості.

СТРІЛЕЦЬ

Досягнення на роботі дадуться вам легко, тому потрібно осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його, щоб відпрацювати методику. Подолаєте будь-який конфлікт, якщо підійдете до пошуків рішення творчо. У вихідні близькі можуть про вас забути.

КОЗЕРІГ

Вам знадобляться терпіння та об’єктивність в оцінці власних дій. Будете намагатися довести тим, хто поряд, свою незамінність, але не варто демонструвати гординю. У деяких ситуаціях успіху сприятиме наступальна тактика, тільки не перестарайтеся.

ВОДОЛІЙ

Доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб подолати складнощі, які виникатимуть на вашому шляху. Настав час для виконання давніх обіцянок, постарайтеся зробити це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про нагромадження домашніх справ і проблем, які не слід відкладати.

РИБИ

Усе виходитиме на «відмінно», але будьте пильні: примхлива удача може відвернутися в будь-який момент. Вам може дістатися важка робота, а начальство буде до непристойності часто міняти свою точку зору. У вихідні намагайтеся завершити те, що почали, спілкування скоротіть до необхідного мінімуму.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини