Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:20:23

Відбувся фінал ХІІ загальноміських змагань "Мама, тато, я – спортивна сім’я!"

21.03.2017   16:49

За підтримки Відділення НОК України в Чернігівській області, міського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради минулими вихідними відбувся фінал ХІІ загальноміських змагань «Мама , тато, я – спортивна сім’я!».

На відкритті були присутні поважні гості – перший заступник Голови Відділення Ніна Петрівна Лемеш, відповідальний секретар Відділення Дмитро Олександрович Пиріжок, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Васильович Дериземля.

Участь прийняло 38 сімей.

Змагання пройшли весело, цікаво і драйвово. Розминка «Do like Olympians» від майстрів спорту України з художньої гімнастики, командні естафети, музичні вітання від колективів, азартні вболівальники і супер сім'ї - свято вдалося!

Ну, і звичайно, як же без переможців – І місце - сім’я Дудко (школа №18), ІІ місце - сім’я Науменко (школа № 7), ІІІ місце – сім’я Єртман (школа № 15). Всі були нагороджені цінними подарунками.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.