Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:41:41

Гороскоп на наступний тиждень 20-26 березня

19.03.2017   10:12Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень 20-26 березня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Ви зрозумієте, що піклуватися про своє здоров’я не тільки корисно, а й приємно. Намагайтеся не вживати жирної їжi й уникайте фізичних навантажень.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Телець (21.04—21.05). Цей тиждень подарує вам фізичну активність, що дозволить успішно підготуватися до майбутніх змагань або просто прискорити темп у повсякденному житті.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21). Ваш консерватизм дозволить позбутися деяких матеріальних проблем. Це додасть сил для якнайшвидшого розвитку намічених проектів.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Рак (22.06—23.07).
Варто приділити більше уваги здоров’ю. Тиждень виявиться успішнiшим і стабільнiшим у фінансовому відношенні, ніж попередній.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.
 
Лев (24.07—23.08). Ідеальний час для пошуку нових партнерів по бізнесу і для поліпшення стосункiв iз колегами. З’явиться можливість просунути свої ідеї та проекти у правильному напрямі.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Діва (24.08—23.09). Ви можете нічого не міняти, але це не принесе нових прибуткiв. З’являться прихильники, якi підтримають вас у найнесподіванішi моменти.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо ви самотні, кохання неодмінно постукає у ваші двері, можливо, ви навіть закохаєтеся з першого погляду.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Сконцентруйтеся на поліпшенні фінансового становища. Зiрки обiцяють поліпшення матеріальної ситуації і, можливо, придбання нерухомого майна.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ваш успіх зараз у зеніті. Дохід буде регулярним, з’явиться шанс на укладання нових контрактів, можливі великі покупки.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Доведеться докласти певних зусиль для досягнення поставлених цілей. Через побоювання зустріти опір ви погоджуватиметеся з усім без коливань.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Водолій (21.01—19.02). Спiвпраця з новими партнерами буде дуже вигідною. Не бійтеся втрат. Пам’ятайте, що отримує більше той, хто не боїться віддавати.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Риби (20.02—20.03). Намагайтеся не приймати важливих рішень, особливо з далекосяжними наслідками. Це призведе до сильної внутрішньої напруженості.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН

Вплинути на хід подій немає змоги, але ви можете підготуватися до будь-яких несподіванок, до того ж учорашні опоненти раптом стануть надійними союзниками. У роздумах про сенс життя вам відкриється новий зміст звичних речей. Утримуйтеся від відвертості навіть з близькими, утім друзі та родина зрозуміють вас.

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, хтось зацікавиться вами з професійної точки зору. Попереду засяє перспектива нової роботи, якщо, звичайно, ви цього захочете. Можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів. У вихідні сприятливий час для початку подорожі. Не забувайте про заняття спортом.

БЛИЗНЮКИ

Доля подарує вам цікавий шанс, можливо, це виявиться новою роботою або варіантом поміняти місце проживання, у будь-якому випадку ви придбаєте щось цінне для себе. Будьте обережні з новинами, не всьому варто вірити. У вихідні постарайтеся приділити більше часу собі, збагатіть свій внутрішній світ.

РАК

Вам необхідно зосередитися на найважливішій справі. Ви самі повинні визначитися, яку саме обрати з усієї гори турбот і проблем. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. У вихідні не забудьте заглянути в найближчі магазини, щоб зробити необхідні покупки.

ЛЕВ

У справах не нехтуйте особистою вигодою, робіть правильні висновки. Рішуче відстоюйте власну життєву позицію, але не бійтеся змінити свої погляди, якщо розумієте, що помилилися. Ваші конструктивні пропозиції можуть зустріти опір. У вихідні приділіть увагу рідним та вирішенню сімейних питань.

ДІВА

Намагайтеся не спізнюватися на роботу й ділові зустрічі. Ваш особистий успіх залежатиме від рівня безкорисливості в стосунках із близькими. Чим менше будете думати про себе, тим більше одержите самі. У вихідні слід добре відпочити, щоб набратися сил для здійснення важливих справ наступного тижня.

ТЕРЕЗИ

Зустріч із керівництвом може принести вам чималу користь. Ваша інтуїція та почуття такту дозволять блискуче виплутатися зі складної ситуації. Не забувайте простягати руку допомоги близьким і друзям. Сімейні проблеми поступово вирішаться. Вихідні присвятіть особистим справам.

СКОРПІОН


Вас приголомшить якась новина. Не беріть її близько до серця, вона, швидше за все, виявиться неправдивою. Навіть найамбіційніші ваші плани отримають рішучу підтримку впливових осіб або начальства. Не варто дратуватися через дрібниці. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття.

СТРІЛЕЦЬ

Легко подолаєте перешкоди, які виникатимуть перед вами. Зверніть увагу на нову інформацію, вона відкриє цікаві перспективи. Вашу невгамовну енергію краще використати в мирних цілях, щоб не витрачати її марно. У вихідні з легкістю впораєтеся з більшою частиною справ, що нагромадилися.

КОЗЕРІГ

Виявіть розумну обережність, не давайте підстав для пліток заздрісним колегам по роботі. Незважаючи на сильний внутрішній опір, доведеться приділити багато сил і часу справам, але перевантажувати себе теж не варто. У вихідні бажано ощасливити своєю присутністю світську «тусовку».

ВОДОЛІЙ

Цього тижня бажано згадати й відновити старі зв’язки та знайомства, з якихось причин занедбані. Можливі деякі ускладнення в дружніх стосунках, постарайтеся залагодити виниклі непорозуміння. У вихідні зірки радять приділити увагу оздоровленню та духовному вдосконаленню.

РИБИ

Тиждень насичений приємними враженнями та цікавими подіями. Задумане буде легко втілити в життя, ви зможете впоратися майже з усіма важливими справами, навіть з такими, до яких занадто довго не доходили руки. У вихідні намагайтеся діяти за велінням почуттів, тоді все у вас складеться прекрасно.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини