Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:31:55

Гороскоп на 2017 рік: що віщує рік Вогняного Півня

25.12.2016   21:26Агенцiя

З наближенням Нового року, хочеться дізнатися, що чекає нас у наступному році. Наш гороскоп на 2017 рік допоможе як можна краще підготуватися до змін у житті.

Отже, що ж віщує рік Вогняного Півня , для всіх знаків китайського гороскопу не тільки в любовному, але і в особистісному і професійному плані.

За даними китайського гороскопу 2017-й рік - рік Вогняного (Червоного) Півня. Він вступить в силу з 28 січня 2017 року.

Що приносить удачу в рік Півня?

Щасливі числа в рік Півня, є 5, 7 і 8. Дні удачі для народжених під знаком Півня будуть 4-го і 26-го числа кожного місячного місяця по китайському літочисленням.
 

Як зробити так, щоб у 2017 році наші мрії і прагнення реалізувалися?

У рік Півня потрібно носити золотистий, коричневий і жовтий або комбінацію з трьох кольорів для успіху і процвітання. У вашому будинку повинні стояти свіжі квіти, особливо гладіолуси або целозія (петушинний гребінь).

Найбільш щасливий місяць китайського місячного календаря буде другий, п'ятий та 11-й.

Чого слід уникати в рік Вогняного Півня?

У рік Півня необхідно уникати надлишку червоного кольору у всіх його формах.

Цифри, які в будь-якій формі принесе вам ускладнення або невдачу є 1, 3 і 9. Уникайте їх. Не плануйте дальніх поїздок в східному напрямку. Найгірші місяці в рік Півня - це 3-й, 8-й і 12-й місяці китайського місячного календаря. А привернути удачу допоможуть обряди на щастя на 2017 рік Півня .

Які можливості для кар'єри в рік Півня?

У рік Півня всім, хто народився під цим знаком краще вибрати заняття, які їм принесуть задоволення. Півень - трудоголік, тому в цьому році більше часу приділіть кар'єрі.

У рік Півня, успіх чекає на тих, хто працює у сфері ресторанного господарства, журналістики, написанні книг, подорожі з робочою метою, стоматології, військової служби, а також буде успішною поліцейська робота.

Варто довідатися, які знаки зодіаку чекає любов успіх і гроші в 2017 році .

Рік Півня обіцяє всім знакам хороше здоров'я і полегшення хронічних захворювань. Тим не менш, бажано уважно ставитися до тіла і не випробовувати себе на міцність.

Що чекати в рік Півня на любовному фронті?

Час, енергію та зусилля, які ви виділяли на розвиток кар'єри, в цьому році віднімуть любовні переживання. Але для багатьох знаків зодіаку, цей рік допоможе створити міцні стосунки.

Любовна сумісність людей, народжених у рік Півня.

Півні можуть бути видатними партнерами, до тих пір, як вони хочуть. Коли вони відчувають, що їх партнер - відданий, здатні перевернути світ, щоб зробити його щасливим. Якщо, проте, не отримують таке ставлення від нього, то стають некерованими в любові.

Найкращі любовні комбінації Півня зі Змією і Биком. Найгірші з Пацюком, Кроликом, Конем і Свинею.

У 2017 році пощастить в першу чергу тим, хто народився в під заступництвом Червоного Вогненного Півня. Адже саме він буде правити долями людей в наступному році. Однак рік буде успішним і для тих, хто покаже свою працьовитість, творче начало і підприємливість.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.