Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:10:47

Гороскоп на наступний тиждень 12-18 грудня

11.12.2016   11:51Агенцiя

Зірки можуть мати як сприятливий для нас настрій, так і ні. Астрологічні прогнози потрібні для того, щоб знати, які важкі ситуації можуть з'явитися на нашому життєвому шляху. Гороскоп на тиждень підкаже способи вирішення проблем.

Новий 2017 рік Вогняного Півня все ближче і ближче, тому всім Знакам Зодіаку варто закінчувати повільно важливі справи, готуючись до нового періоду. Тиждень з 12 по 18 грудня може виявитися несприятливим, але тільки для тих, хто буде пропускати повз вуха поради близьких і не буде слухати власне серце. Прийняття будь-яких рішень в цей неоднозначний період має відбуватися на основі симбіозу мудрості і інтуїції. Весь Всесвіт перебудовується, змінюється, повільно переходячи до нового стану. 2017 рік сповниться простір і час своєю енергетикою, кажуть астрологи.

Овнам удачу на тижні з 12 по 18 грудня, крім вищеописаного ради, може принести ще і духовний розвиток. Спробуйте впасти в невелику тижневу сплячку. Забудьте про проблеми та справи, на ці сім днів закрившись від усього світу. Звичайно, ситуації бувають різними, тому в тому разі, якщо вас змусять виповзти з барлогу, покажіть всім, хто в домі господар. Будьте обережні, холодні, але непохитні. Нехай цей світ не забуває, хто тут головний.

Телець. Цей тиждень буде ідеальним для покупок. Новий Рік вже не за горами, так що сходіть по магазинах на вихідних і виберіть подарунок близькій людині. У фінансовій сфері друга половина грудня може стати для вас дуже сприятливою. Не бійтеся переробок — чим більше ви зробите зараз, тим краще буде в 2017 році. Закінчите 2016 рік ефектно і красиво, позбувшись від всіх настирливих проблем, які повинні залишитися тут. У майбутньому немає місця негативу.

Близнюки. Пам'ятайте про те, що великі успіхи в одній сфері в більшості випадків призводять до проблем в інших. Гороскоп радить визначити для себе напрямок розвитку заздалегідь. З 12 по 18 грудня зірки будуть багато вимагати від вас, але і давати багато удачі, так що постарайтеся не розслаблятися в цей період часу ні на секунду. З труднощами вам допоможе впоратися твердість характеру, рішучість.

Рак. Представникам цього Знаку Зодіаку гороскоп обіцяє успіх у фінансовій сфері. Щоб не відставати і в іншому, вам доведеться відмовитися від егоцентричності, імпульсивності і необачність. Астрологи рекомендують також не згадувати минуле і не топтатися на місці — будьте готові до серйозних змін, тоді вони відбудуться. Не варто чекати, поки зірки дадуть вам удачу, тому просто дійте, а Фортуна сама вас знайде.

Лев. Будьте реалістами і не відмовляйтеся від прагматичності. Думайте наперед, програючи всі можливі варіанти розвитку подій. Найближчі сім днів можуть показати вам вашу справжню сутність, розкривши секрет про те, хто ви є насправді — переможець або переможений. Перемогти в цій сутичці з самими собою вам допоможе високий рівень енергетики і позитивний настрій, який може стати більш доступним з аффірмаціями на удачу.

Діва. Розраховуйте на майбутній період тільки на себе. Тверезо оцініть свої можливості і сміливо йдіть вперед. Пам'ятайте про те, що вчинені раніше помилки і промахи можуть повернутися, так що будьте готові до всього. Згідно гороскопу, цей тиждень стане періодом реалій. Дівам варто забути про казках, де завжди все добре. Зараз все залежить не від випадку, а від ваших дій і від вашого стану духу.

Ваги. Постарайтеся всі свої ідеї зробити реальними хоча б у себе в голові. Поставте правильні цілі, зробивши вибір. Якщо ви не хочете віддати свою удачу в руки кому-небудь іншому, то покажіть всім, що ви в грі і не збираєтеся здаватися. На полі битви поки рано показувати білий прапор. В кінці цього року за своє щастя доведеться поборотися, інакше ви ризикуєте втратити його.

Скорпіон. Стримуйте натиск своїх емоцій на цьому тижні. Тримайтеся ближче до Дів, Терезів і Козерогам. Вони поділяться з вами своїм спокоєм і мудрістю. Остерігайтеся таких почуттів як заздрість, злість, зневагу. У діловій сфері краще не прагнути до влади і лідерства — відпочиньте від постійних баталій. В любовній сфері життя остерігайтеся егоїзму, який може позбавити вас удачі на дуже довгий термін.

Стрільцям на цьому тижні краще діяти. Як кажуть, менше слів, більше справ. У конфліктних ситуаціях або відразу переходите в наступ, або сідаєте за стіл переговорів, але не семените на місці в страху. Не показуйте своїм опонентам, що ви розгублені або сумніваєтеся в собі, адже зірки в цей період можуть вас змусити понервувати. Період з 12 по 18 грудня буде дуже динамічним і активним.

Гороскоп попереджає: багатьох Козерогів чекає емоційна нестійкість в найближчі сім днів. З-за цього у представників вашого Знаку можуть з'явитися серйозні проблеми в справах і в стосунках з людьми. Спробуйте змінити обстановку, погодившись на нові робочі завдання або на відрядження. Уникайте спонтанних дій і не переходьте дорогу тим, хто може оголосити війну. Якщо сверблять кулаки, то потерпіть ці сім днів.

Водоліям успіх у всіх нових починаннях принесе підвищена обережність. Ведіть здоровий спосіб життя і займіться собою. Приведіть себе в порядок, змініть стиль або купіть нові речі. Якщо ви вважаєте, що все гаразд, то займіться справами, які не вимагають зволікань. Крім цього, зірки будуть бажати вашого духовного розвитку і отримання нових знань.

Рибам успіх може принести тактика хижака. Спробуйте просто побути спостерігачами в цьому світі. Якщо помітите, що ситуація складається для вас вдало, то хапайте свою здобич. Якщо такого випадку не трапиться, то просто відпочиньте і розслабтеся. Загалом, дивіться по ситуації. Не пропустіть можливість, подаровану зірками. Астрологи радять також бути акуратніше, бо можливі проблеми зі здоров'ям.

Інша версія:

Овен (21.03—20.04). Хвилюватимуть питання роботи, фінансовi справи і здоров’я. На роботi завершиться важливий проект, тож смiливо починайте новi справи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). Уникайте спілкування з аферистами, не варто відкрито демонструвати свої доходи, утримуйтеся від витрат — покупки в цей час будуть не дуже вдалі.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Близнюки (22.05—21.06). Численні турботи віднімуть багато часу. Попереду кардинальні зміни як в особистому життi, так i в кар’єрi. Зміни і втрати обернуться на принципово новi можливостi.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Рак (22.06—23.07). Ви активно будуватимете своє особисте життя. Службовi відрядження вплинуть на ваш світогляд. Варто відзначити, що робочi завдання не завжди будуть легкими, вони можуть принести чимало випробувань і успіхів.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Лев (24.07—23.08). Ви можете очікувати зустрiчi зi старими друзями, з якими вам доведеться ділити всі свої випробування, радість, успіхи і розчарування. Саме друзі нададуть неоціненну підтримку.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня — це час, коли вам необхідно продемонструвати весь свій потенціал, щоб отримати гарну винагороду за працю. Незважаючи на досить жорсткий контроль iз боку начальства, вам удасться домогтися визнання.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). Надійною опорою можуть стати навіть незнайомі люди. Утримуйтеся вiд поганих звичок, адже все таємне стане явним. Дехто з вас шукатиме новi джерела заробiткiв.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам потрiбно зробити складний вибір нових цілей і пріоритетів, вирішити глобальні проблеми та завдання. Доведеться проявити своє милосердя і допомогти людям, не чекаючи при цьому матеріальної винагороди.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). Чим більше допомоги ви надасте, тим приємнішими стануть життєві сюрпризи. У вашому життi будуть втрати і зміни, навiть з’явиться вiдчуття, що ситуація вийшла з-пiд контролю.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Козеріг (22.12—20.01). Екстремальні ситуації виникнуть у спілкуванні з колегами та близькими. Різні перестановки не принесуть нічого хорошого. Наприкiнцi тижня ви отримаєте важливi новини.
Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). На перший план вийдуть перестановки на роботі. Скористайтеся філософським підходом до життя, а от кидатися в авантюри не варто, iнакше вас чекає нищівний провал.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Риби (20.02—20.03). Варто проявити економію, не поспішайте витрачати свої фінанси на подорожі та розваги. Вільний час найкраще присвятити духовному розвитку. Кардинальні зміни не принесуть очікуваних результатів, а лише розчарування.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини