Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:32:53

Гороскоп на наступний тиждень, 28 листопада - 4 грудня

27.11.2016   11:45Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Можете сміливо розраховувати на хороших друзів i знайомих. Успіх прийде зненацька, навiть можливi фiнансовi винагороди. Вдасться реалiзувати бiльшiсть ідей і задумiв.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

 Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi краще зайнятися домашніми справами, господарством, вiльний час присвятiть сiмейному затишку. Уникайте місць скупчення народу, дорожніх пригод, побережіть своє здоров’я, сили і нерви.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

 Близнюки (22.05—21.06). У вас можуть виникнути деякі труднощі в сім’ї, на роботі, в особистих відносинах. Бережіть найближчих людей, вiдвiдуйте їх частiше. Наприкiнцi тижня влаштуйте сiмейну вечiрку.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

 Рак (22.06—23.07). Вас хвилюватимуть робочi проблеми та стосунки з начальством. Не впадайте у відчай, вас активно підтримуватимуть колеги, друзi. Допомогу можна чекати і вiд незнайомих людей.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

 Лев (24.07—23.08). Тиждень буде насичений важливими зустрічами, діловими переговорами, активними поїздками, спільними планами з друзями та знайомими. Під час зустрічей iз партнерами вирішуватиметься ваше майбутнє.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

 Діва (24.08—23.09). Останнiм часом вас хвилює питання кар’єри, справи батьків і домашні проблеми. Активно постане питання вибору мети, виконання даних зобов’язань. Ви змушені будете підкорятися обставинам, тож доведеться бути на висоті.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

 Терези (24.09—23.10). Не варто стояти на місці, чим більшу активність ви зможете проявити, тим вищi будуть результати. Щоб приємно здивувати начальство, довести свої можливості, доведеться активно попрацювати.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

 Скорпіон (24.10—22.11). Настав час потужного потоку справ, які захоплять усю вашу увагу і час. Пливіть за течією, активно працюйте, займайтеся поточними справами, не відмовте у своєчасній підтримці друзям, тоді всі справи складуться досить вдало. На горизонті з’являться привабливі перспективи та потужні покровителі.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

 Стрілець (23.11—21.12).
Тиждень порадує відпочинком і спільною роботою з друзями. Ви зможете легко та правильно вирішити низку непростих проблем. Завдяки вашим талантам і досягненням можете сміливо розраховувати на цікаві пропозиції й нові ідеї.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

 Козеріг (22.12—20.01).
Попереду безліч цікавих планів iз друзями та покровителями. Вам зроблять кілька привабливих пропозицій. Не варто починати великi справи, не закiнчивши попереднi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

 Водолій (21.01—19.02).
Можете смiливо братися за короткострокові проекти й тимчасові справи! Вдалою буде спiльна робота з друзями. Ближче до вихiдних ви ризикуєте зіткнутися з проблемами на службі.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

 Риби (20.02—20.03).
Можливе невиконання планів, неприємний розрив iз колективом, товариші по службі будуть вами незадоволені. Надійною опорою в цей період стануть друзі. Та й iз партнерами зможете легко знайти спільну мову.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.