Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:25:48

Творча малеча Чернігова готується до благодійного фестивалю

21.10.2016   14:50Агенцiя

20 жовтня, в Чернігівській облдержадміністрації заступник голови – керівник апарату ОДА Наталія Романова поспілкувалася з юними талантами Чернігова.

Зустріч відбулася в теплій і творчій атмосфері.

– Усі ви різні, яскраві та неповторні, але дуже гарні. Кожен має безліч талантів і краси. Діти – це наше майбутнє. Адже саме вам доведеться прославляти як Україну, так і нашу рідну Чернігівщину. І я дуже рада, що прийдешнє покоління росте таким щирим, патріотичним і творчим, – з цими словами звернулася Наталія Романова до юних гостей.

Усі вони готуються до участі в дитячому благодійному фестивалі «Міні-міс та міні-містер Чернігова», який відбудеться 22 жовтня в Чернігові.

У ході спілкування майбутні зірки розповіли про свої вподобання, продемонстрували здібності і таланти у співах та декламуванні віршів.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації подякувала присутнім батькам, вихователям і організаторам майбутнього фестивалю, а також побажала всім творчого натхнення, яскравих вражень і успіхів.

Діти, в свою чергу, подарували їй макет чернігівського Дитинцю, який зробили власноруч.

А на завершення зустрічі її учасники разом виконали Державний Гімн України.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини