Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:21:40

Пригоди юних козаків

13.10.2016   13:16Агенцiя

12 жовтня Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради провів захід присвячений Дню козацтва – «Козацькі забави» для вихованців клубів та їх друзів.12 жовтня Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради провів захід присвячений Дню козацтва – «Козацькі забави» для вихованців клубів та їх друзів.

На заході було представлено 8 куренів з усіх-усюд Чернігівської землі, разом зі своїми отаманами вони вправлялися у силових та творчих змаганнях. Так, на території Чернігівського міського центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю звучали українські народні пісні, танцювався гопак, робилися автентичні фото з патріотичною атрибутикою та багато іншого.

Завдяки співорганізаторам заходу – Навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності – козаки та козачки мали змогу дізнатися нові відомості про правила виживання у екстремальних умовах.

Незважаючи на те, що погода значно погіршилася – козацький дух допоміг нікому не змерзнути і в повну силу насолодитися неймовірно яскравим та цікавим заходом. Крім, змагань в урочищі Ялівщина, було проведено конкурс патріотичних малюнків на козацьку тематику. Найкращих майстрів було відмічено та нагороджено під час загального шикування.

«Нам все дуже сподобалося! Особливо станція, де ми мали вдягнутися у національні костюми та зробити пам’ятне фото» - Катя, клуб «Джерельце».

«Я перемогла в конкурсі малюнків, дуже старалася і рада, що зусилля не були даремними» - Тетяна, клуб «Червоні вітрила».

Завдяки партнерам та спонсорам заходів – Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту – всі учасники змагань отримали тематичні подарунки: карти України, збірники поезії українських авторів та яскраві блокноти для справжніх патріотів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.