Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:57:08

Акція "Разом до перемоги"

21.09.2016   12:22

В обласному центрі на території туристичної бази в урочищі Ялівщина відбулася культурно-виховна акція «Разом до перемоги».

Захід був організований Єдиним волонтерським центром та «Кримською громадою Чернігівщини» за підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

Учасниками заходу були сім’ї переселенців, сім’ї загиблих бійців та учасників АТО.

Під час заходу були проведені «Веселі старти», конкурс на швидкість встановлення намету, майстер-клас щодо виготовлення ляльки-мотанки, вікторина «Що я знаю про Україну», а також конкурс на знання української пісні.

З учасниками акції спілкувалися фахівці історичної науки, які розповіли про минуле Чернігівщини, окремо зупинившись на історії стародавнього Чернігова.

Після змагань і конкурсів було організовано частування учасників кулішем, піцою та іншими смаколиками.

За участь у конкурсах діти та дорослі отримали різноманітні подарунки. Під час проведення акції присутні отримали масу позитивних емоцій, доброго настрою та мали можливість ближче познайомитися один з одним.

Основною метою проведеного заходу була допомога сім’ям, які пережили жахіття війни, знову відчути радість життя та підтримку небайдужих людей.

Всі учасники заходу висловилися за те, щоб такі акції стали постійними та носили більш масштабний характер.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини