Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:24:51

Гороскоп на наступний тиждень 19-25 вересня

18.09.2016   10:10Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьо­му тижнi у вас з’явиться можливiсть поліпшити умови проживання у своєму будинку. Деякі старі речі можна викинути і замінити їх на сучаснi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). До вас можуть приїхати далекi родичі, тому будьте готові до додаткових витрат. Наприкiнцi тижня чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Молодим сімейним людям, що зазнають фінансових труднощів, батьки, можливо, допоможуть матеріально. У вихіднi приділіть час для спілкування з друзями.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви проведете серйозну роботу над собою, що позитивно позначиться на духовному зростанні. На початку тижня ви можете отримати звістку, яка змусить вас критично оцінити свою поведінку.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). Щоб домогтися позитивних зрушень, необхідно розібратися з власними психологічними проблемами і скорегувати свою поведінку. Незабаром ви впевнитеся, що обрали правильний шлях.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Діва (24.08—23.09). Інтерес до вашої персони помітно зросте. Ви зможете познайомитися з цікавими людьми, значно оновити коло спілкування.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Ви вiдчуєте, що люди ставляться до вас більш доброзичливо. Вихідні дні краще провести на самоті, щоб спокійно розібратися зі своїми почуттями та думками.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижні ви шукатимете спокою та усамітнення. Багатьом набридне гучне й безтурботне проведення часу. Радимо вiдвiдати культурнi заклади.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Стрілець (23.11—21.12). Вам нелегко буде виконувати повсякденні сімейні обов’язки. Захочеться вiдпочити, краще це зробити у приємнiй компанiї. Тиждень підходить для опрацювання внутрішніх психологічних проблем.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01). На початку тижня ви здивуєте себе і друзів несподіваним прогнозом, який незабаром збудеться. До вас може прийти осяяння або віщий сон.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Для більшості з вас цей тиждень пройде в інтенсивному дружньому спілкуванні, ви зможете весело проводити час у компаніях і розважатися.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Зірки радять з оптимізмом дивитися в майбутнє і будувати грандіозні плани — багато з того, про що ви мрієте, незабаром буде виконано. Проявіть турботу про батьків і дiтей.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Інша версія:

Овен
У вас залишилися невирішені проблеми, бажано докласти всіх зусиль, щоб упоратися з ними, а не волочити за собою такий тяжкий вантаж. Вам необхідна самодисципліна – від цього залежатимуть нові перспективи.

Телець
Стосунки з колегами та начальством складаються гармонійно. Найкращих результатів досягнете, якщо будете зайняті справою, яка дійсно вам до душі. Не варто впадати у розпач через дрібні неприємності, навпаки, треба завзято прямувати до поставленої мети. У вихідні більше часу приділіть сімейному відпочинку.

Близнюки
Не варто занадто відстоювати свою думку. Краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Більше приділяйте уваги роботі, і вона принесе відчутні плоди. Від екстравагантних учинків бажано відмовитися, зараз не найбільш слушний момент, ви можете заплутатися в ситуації, що виникла.

Рак
Покажете всім приклад блискучого професіоналізму. Залишіть у минулому претензії до ділових партнерів. Семінари або корпоративні поїздки допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Але вихідні проведіть з родиною, це важливіше.

Лев
Зможете вирішити практично всі проблеми. Сюрпризи, приємні та не дуже, в основному будуть пов’язані з роботою. Необхідно заспокоїтися й зосередитися на найважливішому. Приділіть увагу дітям або молодшим родичам. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку, уникайте емоційних сплесків.

Діва

Будьте уважні до цікавих збігів та дрібних деталей, адже саме в них приховані відповіді на найголовніші питання. Відкладіть прийняття будь-яких рішень. Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашому домі, а можливо, і для переїзду.

Терези
Зможете розробити серйозні плани на майбутнє, ґрунтуючись на допомозі впливових друзів і партнерів. Покращить ситуацію нова інформація. З’явиться реальна можливість поліпшення матеріального благополуччя. Дійте обережно, з холодною головою. Не ризикуйте даремно, але й не пропускайте своїх шансів

Скорпіон
Імовірні несподівані зміни в питаннях кар’єрного зростання. Чи будуть вони позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Перемога може дістатися не надто легко, але відносно швидко. У вихідні дослухайтеся до голосу розуму, тоді здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться

Стрілець
Кар’єрні пориви починають приносити позитивні результати. Успішно впораєтеся з нагромадженням робочих проблем, а передбачливість дозволить розширити ваші можливості. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких і постарайтеся знайти конструктивний вихід із ситуації.

Козеріг
Бажано завершити всі нудні справи. Намагайтеся не потрапити під вплив суєти, також остерігайтеся неадекватної оцінки власних здібностей і можливостей. Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знак долі. У вихідні залишіть для себе хоч трохи вільного часу й насолодіться ним.

Водолій
Бажано привести всю робочу документацію до зразкового порядку, зробивши це, ви одразу відчуєте внутрішню легкість і рівновагу. Краще поменше набридати начальству, його можуть дратувати ваші активність та ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів.

Риби
Намагайтеся раціонально розподіляти сили. Імовірний успіх у пошуках нової роботи. Сприятливий час для підготовки фундаменту майбутнього кар’єрного зльоту. Можлива реалізація неймовірних бажань. Якщо в сімейному колі вдасться прийти до згоди, то з’явиться шанс використати близьких для вирішення власних завдань.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини