Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:14:38

Дитяче свято у Центральному парку культури та відпочинку: відкриття дитячого майданчика та розважальна програма з нагоди Дня знань

05.09.2016   08:06

3 вересня у Центральному парку культури та відпочинку відбулось урочисте відкриття нового дитячого майданчика. Для дітей та дорослих представлена цікава розважальна програма з нагоди Дня знань та відкриття дитячого майданчика: аніматори, ростові ляльки, солодка вата, аквагрим, святковий концерт.

Як повідомлялося раніше, дитячі майданчики у Чернігові встановлюються за кошти міського бюджету в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Програма має на меті забезпечення дітей міста за місцем їх проживання та у місцях загального відпочинку обладнаними спорудами для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Урочистий захід відвідав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Вітаючи чернігівців  з початком нового навчального року та відкриттям дитячого майданчика, міський голова зазначив, що їх встановлення відбувається наразі за кошти міського бюджету, тож в них є частка внеску всіх жителів міста.

 Владислав Атрошенко закликав чернігівців до бережливого ставлення до оточуючого середовища у місті та спільної відповідальності за його розвиток: «Нам необхідно всією громадою разом працювати на майбутнє свого міста. Приблизно 10 років напруженої праці і Чернігів стане сучасним європейським містом, яким ми всі і наші діти будемо пишатися».

Міський голова також повідомив, що загалом у місті заплановано відкрити 15 ігрових дитячих та 15 спортивних майданчиків.

 

Довідково:

На виконання Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки - 4 786,4 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини