Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:14:30

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 серпня

07.08.2016   17:47Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не радимо приділяти увагу новим справах. Краще займіться тим, що потрібно терміново доробити. В особистому житті вам захочеться романтики, тому візьміть ініціативу в свої руки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
 Телець (21.04—21.05). Із партнерами по бізнесу у вас будуть важкі взаємини. Якщо ви не відступите від своїх поглядів, то в майбутньому досягнете фінансових успіхів і значно вирветеся вперед.
Дні: спр. — 8; неспр. — 12.
 
Близнюки (22.05—21.06). Вам нададуть фінансову допомогу близькі родичі. Головне — не мовчіть, а відверто розкажіть про свої проблеми. Самотність навряд чи піде вам на користь, тому оточіть себе друзями та колегами, щоб бути в курсі подій.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
 Рак (22.06—23.07). В особистому житті з’явиться досить щедрий покровитель. Не намагайтеся довести йому свою самостійність, адже його підтримка безкорислива. У вихiднi чекайте приємних новин.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). У вас буде багато сил і цікавих задумів, ви здатнi навiть гори звернути. Енергії вистачить і на романтичні знайомства. До речі, вас можуть відправити у ділове відрядження, не відмовляйтеся від поїздки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.
 
Діва (24.08—23.09). Якщо у вас є партнер, радимо уникати випадкових інтимних зв’язків. На роботі можливі суперечки з колегами, тому поводьтеся гідно.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Терези (24.09—23.10). Якщо сьогодні ви не опустили руки й оптимістично дивитеся на все, що відбувається, то доб’єтеся неймовірних успіхів у роботi. Тим більше що вас усi підтримують і дають мудрі поради.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Не варто будувати плани на майбутнє, інакше ви пропустите ті дрібниці, від яких залежить сьогодення. Якщо начальство дасть відповідальне завдання, не ухиляйтеся від роботи.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.
 
Стрілець (23.11—21.12). Налаго­джуйте контакти із зарубіжними партнерами. Якщо ви давно працюєте у сфері бізнесу та реклами, зiрки обіцяють вам удачу.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.
 
Козеріг (22.12—20.01). У спілкуванні з колегами та близькими людьми вам необхідно бути стриманiшими і поступливішими. Інакше ви самі зіпсуєте стосунки з людьми, яким довіряєте. У суботу можливе запрошення в гості або виїзд на природу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
 Водолій (21.01—19.02). Вам у всьому допомагатиме шосте відчуття. Навіть коли вам захочеться ризикнути або пуститися в усі тяжкі, голос розуму запобiгатиме неприємностям.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Риби (20.02—20.03). Не ігноруйте поради старших колег, частіше звертайтеся по підтримку до літніх родичiв. Здоров’я буде відмінним, якщо ви стежитимете за харчуванням, робитиме перерву в роботі й не переохолоджуватиметеся.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Інша версія:

Овен
Поспішить реалізовувати свої таємні мрії, для цього відкриті блискучі перспективи. Нові знайомства й зустрічі виявляться плідними. Вам доведеться доводити начальству, що ви здатні на багато чого. Виявіть розумну стриманість у вихідні, це дозволить уникнути непорозумінь.

Телець
Зберігайте емоційну рівновагу щоб уникнути втрат. Поїздки та відрядження будуть вдалими, дозволять вам отримати успіх в справах. Не упустіть можливість для сходження кар’єрними сходами. Імовірні приємні події в особистому плані. У вихідні постарайтеся вибратися за місто.

Близнюки
З’явиться можливість виявити свої найкращі якості. Через розбіжності з начальством можливі проблеми на роботі. Постарайтеся завершити початі справи та поки не покладати на себе нових обов’язків. У вихідні стримуйте свої емоції, інакше в запалі ви можете наговорити багато такого, про що потім будете довго жалувати.

Рак
У вас усе буде виходити легко, як би саме собою, так що постарайтеся не упустити такий сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота. Вихідні присвятіть індивідуальній творчості.

Лев
Постарайтеся в найближчі дні не з’ясовувати відносин з начальством і рідше попадайтеся йому на очі. Стежте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. У вихідні ймовірно загострення відносин з дітьми.

Діва
 Імовірна подія, що сприятливо відіб’ється на вашій долі. Можливість удачі дуже велика. При спілкуванні з колегами намагайтеся розповідати про себе поменше, тоді в недоброзичливців не буде інформації для пліток. Будьте уважні до голосу своєї інтуїції, тоді у вихідні ви одержите вагомі результати.

Терези

У вас імовірні перепади настрою, які стомлять тих, хто поряд. Вашу компетентність, імовірно, піддадуть сумніву, власного досвіду вам може й не вистачити. Гарний період для спілкування та примирення з друзями, а дім порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні вирушайте в подорож.

Скорпіон
Тиждень добре підходить для творчості та кар’єри. Ваша працездатність здивує навколишніх, і навіть, можливо, отримає нагороду. Тим не менш, особисті відносини зараз краще не з’ясовувати. Ви будете повні сил і нових ідей.

Стрілець

Нічого значного бажано не вживати, зміни зараз ні до чого доброго не приведуть. Зосередьтеся винятково на службових справах. На вас може очікувати приємна звістка. Зустріч у вихідні розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми.

Козеріг
Продовжуйте працювати і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування та моральне задоволення. Можливі цікаві ділові пропозиції, для їхньої реалізації ви можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. У вихідні в сімейному колі постарайтеся проявляти стриманість і уникати конфліктів, інакше не виключені склоки та скандали.

Водолій
Не поспішайте будувати наполеонівські плани, будьте скромнішими та тримайте свої задуми в секреті, тоді у вас буде більше шансів їх реалізувати. Поступливість і бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. Вихідні бажано провести в комфортній обстановці.

Риби
Сприятлива ситуація складається рідко, тому постарайтеся провести час з максимальним задоволенням. Імовірна вдала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть чимало радості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини