Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:39:35

Гороскоп на наступний тиждень 25-31 липня

24.07.2016   12:16Агенцiя

goroskop

goroskop

Oвен (21.03—20.04). Зараз ви зумiєте зробити набагато бiльше, нiж очiкували. Активно використовуйте свої знання — це дасть хорошi результати.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05). Вашого ентузiазму вистачить на власнi завдання i допомогу оточуючим. Фiзичнi навантаження i спортивний бiг допоможуть триматися в тонусi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). Попереду романтичний перiод. Ви не прогадаєте, якщо у фiнансових питаннях прислухатиметеся до iнтуїцiї.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). Намагаючись вирiшити домашнi та робочi проблеми, ви забули про себе. Бiльше бувайте на людях i втiлюйте бажання в життя.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Лев (24.07—23.08). Настав час позбавитися шкiдливих звичок, повернути борги i привести до ладу свої думки. У вас є шанс порозумiтися з партнерами.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Діва (24.08—23.09). Ваш прагматизм пiдкаже, чому можна довiряти, а що не варто мiняти. Знайдiть вiльний час для зустрiчей iз друзями.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.
 
Терези (24.09—23.10). Цей тиждень обiцяє новi знайомства й новi справи. Доля зведе вас iз потрiбними людьми, вiд яких залежатиме ваша кар’єра.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Розвиток стосункiв iз коханою людиною цiлком залежатиме вiд вас. Наприкiнцi тижня вiрогiднi конфлiкти, вiд яких залишаться неприємнi вiдчуття.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
 Стрілець (23.11—21.12). Найскладнiше випробування — стримати емоцiї та амбiцiї. Інодi це корисно не тiльки для самовиховання, а й для бiзнесу.
Дні: спр. — 26; неспр. — 30.
 
 Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде доволi продуктивним. Щоб досягти поставлених цiлей, доведеться добряче попрацювати.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Якщо ви проявите себе, начальство не забариться вас нагородити. У сердечних справах усе розвиватиметься спокiйно та гармонiйно.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Риби (20.02—20.03). Пiдходьте до всього творчо, успiх не примусить себе чекати. Є сенс передивитися неочiкуванi варiанти вирiшення робочих моментiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:

Овен
На вас чекає вдалий період, події розвиватимуться сприятливим для вас чином. Намагайтеся правильно розподіляти сили: турбот вистачатиме і на роботі, і вдома. Бажано скоротити витрати, у жодному разі не слід брати гроші в борг. Можливі нові знайомства та запаморочливі романи. У вихідні потрібно тримати емоції під контролем і не вихлюпувати їх на своїх близьких.

Телець
Через вашу завищену самооцінку можуть виникнути серйозні проблеми в роботі й ділових стосунках. Буде важко ладнати з колегами – інтриги та плітки негативно позначаться на ситуації в трудовому колективі. Фінансова картина благополучна. У вихідні доведеться вирішувати проблеми дітей, можливі великі витрати, пов’язані з навчанням.

Близнюки
Будьте обережнішими в спілкуванні, не сваріться з людьми, від яких багато чого залежить. Серйозних труднощів удасться уникнути тим, хто готовий довіряти не тільки логіці, але й власній інтуїції. Виявляйте увагу до коханої людини, намагайтеся допомагати близьким – це необхідно, щоб не виникало непорозумінь. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.

Рак
Неприємних несподіванок можна не побоюватися, ви легко досягнете успіхів. Труднощі ймовірні у фінансовій сфері. Гармонія та взаєморозуміння в стосунках із тими, хто вас оточує, можливі, якщо ви зміните своє ставлення до тих питань, які викликають у вас найбільш значні розбіжності. Вихідні краще використати для відпочинку, а не роботи.

Лев
Труднощі в роботі не виключені, але всі вони мають тимчасовий характер і незабаром будуть подолані. Із вашою другою половинкою та дітьми стосунки гармонійні, а от зі старшими родичами можливі серйозні проблеми і навіть конфлікти. Тож зірки радять уникати сварок та взаємних образ. У вихідні будьте послідовними й намагайтеся пояснювати мотиви своїх вчинків.

Діва
Вам знадобиться рішучість. Особливо серйозні труднощі можуть виникнути під час обговорення фінансових питань. Доведеться виявити максимум дипломатії й тактовності, щоб домогтися свого. Через ваше прагнення до самостійності, ймовірно, ускладняться стосунки з близькими. У вихідні не давайте грошей у борг та уникайте даремних витрат.

Терези
Будете перебувати в центрі уваги й почуватися відповідальними за тих, хто поряд. Не завжди потрібно братися за вирішення чужих проблем: вашим альтруїзмом можуть скористатися недоброзичливці. Досить складними будуть стосунки з близькими у вихідні, намагайтеся нікого не втягувати у свої справи й дослухатися виключно до власної інтуїції.

Скорпіон
На вас очікує велика та цікава робота. Можливі непорозуміння, а також дрібні проблеми, які, утім, вимагатимуть уваги. Турбуватимуть гострі фінансові питання, імовірні значні витрати. Поступово ситуація повернеться в нормальне русло, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Вихідні вдалі для початку романтичних стосунків.

Стрілець
Небажано приймати поспішні рішення. Можуть виникнути проблеми з керівництвом. Імовірні нові знайомства й романтичні зустрічі. Але навіть у цих приємних обставинах ви часом будете надміру примхливі та вимогливі. У вихідні приділіть увагу старшим родичам. Обов’язково знайдіть час для занять спортом або прогулянок на свіжому повітрі.

Козеріг
Доведеться приймати важливі рішення й брати на себе серйозні зобов’язання. Намагайтеся доводити до кінця початі справи, навіть якщо це буде дуже важко. Фінансове становище стабільне, витрати мають побутовий характер. У вихідні не виключені конфлікти, пов’язані з відмінностями в поглядах на прийнятні умови спільного життя.

Водолій
На роботі можливі безлад та проблеми, викликані вашим прагненням перекласти на інших відповідальність за свої помилки. Ваші спокій і впевненість у собі передаються близьким, і навіть якщо в стосунках виникає напруженість, у вас є всі шанси виправити ситуацію. У вихідні не піддавайтеся спокусам та будьте скромнішими.

Риби
Будьте уважні, обговорюючи з колегами спільні проекти: хтось із недавніх союзників спробує завдати шкоди вашій справі. Важливо виявляти терпіння, враховувати різні точки зору на важливі для вас питання, а також бути в мирі із собою. Вихідні не підходять для прийняття важливих рішень. Проведіть дозвілля в колі родини або друзів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини