Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:30:09

Обласна атестаційна комісія відвідала дитячий заклад оздоровлення "Зелений гай"

09.07.2016   07:49

Цього тижня обласна атестаційна комісія під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової відвідала позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Зелений гай», розташований у с. Наумівка Корюківського району.

До роботи комісії долучились заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Скиба та працівники Департаменту, голова Корюківської РДА Олексій Мірошниченко, представники громадськості та ЗМІ.

Гості активно спілкувались з дітлахами, які радо демонстрували свої кімнати, розповідали про свій відпочинок, показували доробки у вигляді малюнків, квілінгу та виробів з солоного тіста. Дітки, перебуваючи у піднесеному настрої, готуючись до вечірнього заходу, навіть влаштували для гостей патріотичний флешмоб.

Цього року заклад прийняв 90 діток з усього району, насамперед, діток, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Специфіка закладу полягає в тому, що він розташований на базі Наумівської загальноосвітньої школи І¬-ІІІ ступенів. Однак, в закладі створена затишна відпочинкова атмосфера: облаштовані спільні кімнати, кімнати для гурткових занять, зала для проведення конкурсів, змагань, наявні спортивний зал та спортивні майданчики для гри у футбол, волейбол, баскетбол.

Відчувається системна організаційно-виховна, національно-патріотична робота з дітками. У закладі працює літня англомовна школа. Вихователі організовують змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, спортивні змагання, квести, кінопокази тощо. Постійними учасниками та організаторами цікавих заходів є учасники АТО, які з радістю працюють з дітьми.

«Дійсно, у дитячому оздоровчому закладі «Зелений гай» відчувається патріотичне налаштування, як вихователів, так і дітей, згуртованість, дружба, взаєморозуміння та взагалі створена досить тепла атмосфера. Простежується плідна робота виховательського складу закладу», - відзначила Наталія Романова.

Наталія Андріївна передала діткам солодощі і побажала змістовно провести решту літніх канікул.

Комісія з проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області в установлені терміни прийме рішення щодо встановлення закладу відповідної категорії. Але, вже під час перебування у закладі комісією було рекомендовану керівництву району та закладу опрацювати питання створення на базі закладу молодіжного наметового табору у зеленій зоні, що зробить відпочинок учнівської молоді ще кориснішим та цікавішим.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.