Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:52:02

Закінчило роботу Молодіжне наметове містечко "ТАМ – територія активної молоді"

04.07.2016   18:39Агенцiя

2 липня у Чернігові закінчило роботу Молодіжне наметове містечко «ТАМ – територія активної молоді», яке діяло протягом трьох днів де зібралася творча, патріотична, прогресивна молодь з 22 районів та міст області. регіональне представництво Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка».

Захід організовано Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Департаментом культури і туризму, національностей та релігій, а також з регіональним представництвом Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка».

Програма заходу була доволі насиченою і кожен з учасників табору зміг проявити, реалізувати та показати себе з найкращої сторони, беручи участь у всіх локаціях, а саме: у концертній програмі, змаганнях на «Драконах», у презентації творчої майстерні, у спортивно-змагальній програмі, військово-спортивній грі «Ажіотаж», молодіжній «Мафії» та молодіжному квесті, а також у роботі Арт-майданчика, фестивалю фарб та молодіжному музичному фестивалі Music Live Award.

Детальну інформацію щодо нагородження учаснииків конкурсу можна переглянути на офіційному сайті Департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадмінітрації.

Учасники ТАМу активно попрацювали та провели час із користю, знайшли нових друзів та отримали масу нових вражень.

Після закінчення заходу «ТАМ – територія активної молоді» набуде розповсюдження у своїх географічних межах оскільки його учасники будуть втілювати молодіжні проекти в районах та містах.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.