Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:48:38

Гороскоп на наступний тиждень 27 червня - 3 липня

26.06.2016   15:32Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо у вашому життi все стає з нiг на голову, це невипадково. Приготуйтеся, що одночасно доведеться за­йматися кiлькома справами.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Навiть якщо обставини склалися не зовсiм удало, ви як практична людина побачите переваги для себе.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо у професiйнiй галузi все вiдбувається не так, як ви хотiли, розцiнюйте це як стимул для змiн.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Рак (22.06—23.07). Завдяки своїй тактовностi ви зумiєте порозумiтися з оточуючими i впоратися з усiми запланованими справами.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). Натурам, якi захоплюються, не варто навантажувати на себе чужi проблеми. Не критикуйте своїх близьких.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня буде вдалою для вас, тому смiливо плануйте на цей час найважливiшi справи.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10).
Ви можете вiдчувати дискомфорт вiд нестачi спiлкування. Займiться у першу чергу тим, без чого не зможете обiйтися.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Вашим близьким приємно, що в них є такий надiйний тил, як ви. Однак не варто забувати, що дорослим i дiтям корисно вирiшувати життєвi завдання.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12). Не чекайте легких перемог. Але чим складнiше завдання, тим цiкавiше його вирiшувати. Вам доведеться взяти на себе додатковi обов’язки.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Як би ви не вирiшили дiяти, саме ваш вибiр виявиться перспективним. У вихiднi вдасться вiдпочити у хорошiй компанiї.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). На час чекає приємний тиждень. Якщо ви з чимось не згоднi, постарайтеся знайти спосiб висловитися.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03). Доведеться навчитися чогось нового i водночас закiнчити давнi справи. У вас з’являться кар’єрнi можливостi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Інша версія:

Овен
До нових знайомств бажано поставитися з обережністю. Зважте свої енергетичні ресурси та взяті на себе зобов’язання, не виключено, що ви звалили на плечі занадто великий обсяг роботи. Прийшла пора розслабитися в оточенні близьких вам людей.

Телець
Вам буде іноді здаватися, що все неможливе можливо. На роботі поставтеся до своїх обов’язків з більшою увагою, врахуйте дріб’язки. У вихідні відпочиньте від суєти та не відмовляйте тим, хто поряд, у їхньому прагненні вас побалувати.

Близнюки
Матимете бажання критикувати всіх і вся, що в цілому непогано, якщо будете об’єктивні та небагатослівні. Варто знизити напружений темп роботи. У вихідні не витрачайте всі свої сили, вони вам ще знадобляться.

Рак
Можливі дрібні домашні неприємності. Від ваших талантів залежатимуть ваші перспективи та просування по кар’єрних сходах. Завдяки товариськості у вихідні станете душею будь-якої компанії.

Лев
Можливі нескінченні турботи як на роботі, так і вдома. Ви ще на один крок наблизитеся до своєї мети, а ваші нові проекти отримають додатковий поштовх. Поїздки та відрядження дозволять поліпшити добробут. У вихідні варто побути на самоті або ж в оточенні тільки найближчих друзів.

Діва
Будьте привітні з тими, хто хоче стати вам другом, але не підпускайте їх до себе надто близько. Ваші натиск та енергія мають принести гідний результат. Певна підозрілість і недовірливість будуть цілком доречні, адже ваші таємні недоброзичливці, можливо, будуватимуть проти вас плани.

Терези
Перед тим як почати втілювати в життя свої ідеї, бажано проаналізувати все ще раз, аби врахувати й усунути недоліки. Непотрібну інформацію безжалісно відкидайте й намагайтеся бути зібраними. У вихідні можете сміливо звертатися по допомогу до друзів.

Скорпіон
Спокій вам тільки снитиметься, тому постарайтеся наразі зайняти вичікувальну позицію, нагромадити сили й озброїтися мудрістю та знаннями. Ваш раптовий ривок уперед приведе до перемоги над обставинами. Намагайтеся бути нейтральним стосовно начальства.

Стрілець
Настав час прийти в себе й виконувати свою роботу, іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Стосовно близьких слід послабити свою вимогливість, інакше вона може спровокувати конфлікти. У вихідні бажано приділяти дітям більше часу й уваги.

Козеріг
Треба бути реалістом. Саме час у коректній формі гучно оголосити про свої достоїнства та заслуги. Робота вимагатиме від вас повної самовіддачі, але бажано не надто нею захоплюватися, бо можлива перевитрата енергії. Намагайтеся контролювати свої емоції, шукати в усьому позитив.

Водолій
Не виключені конфлікти на роботі, тому намагайтесь якомога менше спілкуватися з колегами й рідше потрапляти на очі начальству. Можуть втілитися в життя ваші найпотаємніші плани та задуми. У вихідні з’явиться більше вільного часу, а справ і спілкування стане набагато менше.

Риби
Усі кардинальні та позитивні зміни у вашому житті залежатимуть від уміння належним чином показати свої здібності. Якщо не будете лінуватися, удача сама почне плисти вам просто в руки. У вихідні бажано зайнятися активним відпочинком.

Останні новини Чернігівщини

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини