Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:23:30

Гороскоп на тиждень 30 травня - 5 червня

29.05.2016   09:36Агенцiя

30 травня по 4 червня – щербатий Місяць. Прекрасний час для початку нових відносин. Якщо саме зараз у вас зав’язується роман, він ризикує перерости у велике, світле почуття.

Коли Місяць спадає, рекомендується як можна більше часу проводити в компанії приємних вам людей. Це можуть бути друзі, родичі, колеги. 5 червня – молодик. Якщо на цей день у вас призначено важливий захід – постарайтеся викластися по повній. На жаль, зірки можуть перешкоджати сприятливого результату подій, так що доведеться розраховувати тільки на себе. У неділю легко посваритися з близькими, тому намагайтеся уникати конфліктів. Якщо вони виникнуть – намагайтеся якомога швидше їх закінчити.

Овен (21.03–20.04). Перша половина тижня – напружений час, коли доведеться вiдповiдати не тiльки за свої помилки, а й колег. Сконцентруйтеся на роботi, щоб уникнути подальших проблем.
Дні: спр. – 30; неспр. – 2.

Телець (21.04–21.05).
Не ставте перед собою масштабних цiлей, краще придiліть увагу незавершеним дрiбним справам. Наприкiнцi тижня друзi порадують вас.
Дні: спр. – 2; неспр. – 3.

Близнюки (22.05–21.06).
Вас чекає складний перiод, доведеться добре попрацювати, щоб досягти оптимальних результатiв.
Дні: спр. – 31; неспр. – 1.

Рак (22.06–23.07). Незважаючи на те, що ви можете одночасно робити декiлька справ, треба зосередитися на найважливiшому. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. – 30; неспр. – 4.

Лев (24.07–23.08).
Наступнi сiм днiв – приклад того, що нашi бажання не завжди збiгаються з можливостями. Перш нiж робити покупки, порадьтеся з родиною.
Дні: спр. – 2; неспр. – 5.

Діва (24.08–23.09). Невдовзi у вас з’явиться можливiсть завершити те, над чим ви довго працювали. Це стане поштовхом до кар’єрного росту.
Дні: спр. – 2; неспр. – 3.

Терези (24.09–23.10).
Настав перiод, коли все залежить вiд вашого вмiння спiлкуватися з людьми. Новi думки та емоцiї надихнуть вас.
Дні: спр. – 30; неспр. – 31.

Скорпіон (24.10–22.11). Озирнiться навколо i задумайтеся, можливо, хтось потребує вашої допомоги. Вам треба частiше зустрiчатися з родичами та близькими людьми.
Дні: спр. – 3; неспр. – 5.

Стрілець (23.11–21.12). Варто скористатися давнiми зв’язками. У роботi важливо не перемудрити – дiйте простiше та швидше. Наприкiнцi тижня чекайте приємних новин.
Дні: спр. – 1; неспр. – 2.

Козеріг (22.12–20.01). Ви опинитеся в центрi подiй. Проявляйте iнiцiативу, вiд вас залежатиме результат багатьох справ.
Дні: спр. – 30; неспр. – 4.

Водолій (21.01–19.02). Ви зможете розiбратися у стосунках iз колегами та вирiшити робочi питання. Як завжди, вiд вас чекатимуть рiшучих дiй.
Дні: спр. – 3; неспр. – 5.

Риби (20.02–20.03). У вашому життi вiдбудуться дивовижнi подiї. Але не поспiшайте з висновками: тихiше їдеш – далi будеш. Скористайтеся порадами досвiдчених людей.
Дні: спр. – 1; неспр. – 4.

Інша версія:

Овен. У суперечках з колегами в цей період краще піти на компроміс. Ваша поступливість надалі зарахується. Уважніше ставтеся до рідних. Можливо, їм потрібна допомога, але вони посоромляться про це попросити. Вихідні проведіть на природі – це піде на користь.

Телець. Постарайтеся до 5 червня завершити справи, що нагромадилися. Пізніше вам буде важче це зробити. В кінці місяця присвятіть час відпочинку. Наприклад, вечорами ходити на прогулянку. До речі, це буде корисно для вашого здоров’я. Одинакам випаде шанс зустріти свою любов.

Близнюки. Чим більше ви будете зараз працювати, тим більше поваги заробите в очах колег. Не бійтеся залишатися вечорами в офісі або приходити раніше – всі праці зарахуються. Дачникам у цей період рекомендується якомога більше часу проводити на улюблених сотках.

Рак. Несподівана звістка порушить звичний плин життя. Не лякайтеся змін: якщо подивитися на них під певним ракурсом, вони припадуть вам дуже до речі. Присвятіть час друзям. У деяких з них настав непростий період. Саме ви можете зараз їм допомогти.

Лев. В останні місяці ви мало уваги приділяли собі коханій. Займіться власною зовнішністю – тоді і весняний настрій з’явиться. В період з 30 травня по 5 червня не рекомендується проводити великі грошові операції. Навпаки, зараз краще збирати гроші, а не витрачати.

Діва. Рішення рутинних проблем остаточно вжене вас в депресію. Не соромтеся просити про допомогу – вона зараз потрібна вам як ніколи. Дотримуйтеся режиму сну і відпочинку, щоб старі болячки не дали про себе знати. Найкращий відпочинок зараз – пасивний, майте це на увазі.

Терези.
На цьому тижні зірки пророкують вам великий прибуток. Не пропустіть шанс, якщо вам запропонують заробити. У відносинах з другою половиною будьте м’якше, ніж зазвичай. Коханий зараз як ніколи рано, так що не варто перевіряти почуття на міцність.

Скорпіон. Творчий порив може захопити вас з головою! Якщо виникне бажання зробити щось своїми руками, затіяти ремонт, почати нову справу неодмінно прислухайтеся до нього. Саме зараз висока ймовірність прийняття правильних рішень. Не витрачайте багато грошей даремно.

Стрілець. У цей період вам доведеться вибирати між друзями і коханим. Будьте тактовні, але тверді – віддайте перевагу другій половині. Батькам зараз потрібно уважніше прислухатися до всього, що говорять їхні діти. Так можна запобігти біді або дати вчасно рада.

Козеріг. Як відомо, щастя любить тишу. Ось і ви поки не роїться оточуючим про свої успіхи. А то наврочать! Знайдіть в собі сили помиритися з тими, з ким посварилися. І постарайтеся не наробити нових бід, адже настрій зараз може бути мінливим.

Водолій.
Якщо ви все ще самотні, будьте готові до зустрічі з майбутньою долею. У цей період дозволяється фліртувати направо і наліво, щоб принц не пройшов мимо. На роботі будьте обережні у висловлюваннях. Будь-яке невірне слово може бути використане проти вас надалі.

Риби. У цей період у вас може виникнути непереборне бажання когось розкритикувати, образити словом. Тримайте себе в руках! Душевна рівновага допоможе підтримати розмова з подругою або прогулянка на самоті по парку. Не рекомендується підписувати важливі документи.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини