Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:51:00

У березні спостерігатимемо два затемнення

06.03.2016   10:53Агенцiя

9 березня о 3 год. 58 хв. відбудеться затемнення Сонця (в знаку Риб), а 23 березня – затемнення Місяця (в знаку Терезів).

Хід невідворотних подій, які розпочалися два тижні назад сягне кульмінації (фініш в кінці березня), ставши поворотним моментом долі, вплинути на який неможливо. Тут саме Провидіння запускає механізм приреченості, тобто причинно-наслідкових зв’язків, які не підлягають змінам. В цей час активізується криза в свідомості, змінюються внутрішні установки, запускаючи події, продиктовані зовнішніми обставинами, обумовленими кармічно. Стартує новий життєвий цикл, виносячи на перший план справи, активізуючи ключові теми, яким судилося грати важливу роль протягом майбутніх 18 років (особливо 6-ти місяців). А те, що турбувало донині, почне втрачати свою актуальність, віддалятися. Отже, коли обставини не піддаються контролю, не гарячкуйте, розслабтеся і утримайтеся від кардинальних рішень, нині ви не володієте повною інформацією і зопалу наламаєте дров. Дайте ситуаціям «перезавантажитися».

Нині активізуються події, пов’язані зі взаємостосунками або з нашими давніми проблемами, які з різних причин «зависли» в стані бездіяльності чи були забуті, а тепер потребують термінового розв’язання, вимагаючи компромісу, поважного ставлення до чужих інтересів. Оскільки основні важелі впливу на ситуації можуть бути під контролем інших людей. Затемнення «здетонує» питання, пов'язані з роботою та здоров'ям, де ймовірно виникнуть ускладнення. Плани руйнуватимуться через різноманітні перешкоди, обмеження, відсутність можливостей. Економічні проблеми можуть позначатися на роботі підприємств, бізнесі, фінансовому стані. Де можливі збої, невиплати обіцяної зарплати. Доцільно утриматися від інвестицій, кредитів, уникати з'ясування стосунків з начальством, представниками влади, впливовими особами, не встрявати в провокаційні конфлікти. Розраховувати на покровительство сильних світу цього теж не слід. Зараз потрібно утримати те, що є (бо вислизне з рук!), захистити свої здобутки, завойовані життєві позиції, не вкладати ресурси в нові проекти. Діяти слід на лише на законних підставах. Нехтування юридичними та духовними законами обернеться негараздами. В цей час є ризик стати жертвою шахраїв, рекламного «лохотрону», потрапити під вплив психологічних маніпуляторів, що обіцяють золоті гори.

Протягом березня можливі також сенсаційні несподіванки, пов'язані з розкриттям інформації, фактів, які раніше приховувалися або не були в зоні видимості. Якщо ви не готові ділитися секретами на публіці -- мовчіть. А коли  хочеться прославитися, знайдіть спосіб проявити свої таланти або ідеї, давши рекламу, організувавши презентацію, опублікувавши те, щобажаєте розповісти світу. Властивий цьому періоду суспільний резонанс, може принести очікувану популярність. 

В психологічному плані, передусім для людей з лабільною психікою, теж буде складно. У багатьох виникне сумяття, оскільки посилюється чутливість, реальність та ілюзії переплутаються через відсутність суб’єктивного сприйняття, допікатимуть недобрі передчуття, страхи, депресія. Намагайтеся не піддаватися песимізму, все, що відбувається є на благо. Зараз унікальні можливості, аби позбутися від отруйного емоційного багажу, негативних звичок, залежностей. А якщо ви – творча особистість, то матимете шанс створити шедеври.    

Природа нинішнього затемнення пов’язана із завершенням якогось етапу в житті, взаємостосунків чи розлученням, що завдасть болючих травм. Проте не все так трагічно, доля компенсує новими шансами та ситуаціями, що дарують щасливі перспективи.

Увага Стрільцям, Близнятам, Рибам, Дівам: ви увійшли в «турбулентну» зону, пристебніть ремні безпеки!  У народжених у лютому-березні 1998, 1980 та січні-лютому 1962 роках відбудеться те, що написано на роду.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини