Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:28:44

Гороскоп на наступний тиждень 29 лютого - 6 березня

28.02.2016   13:11Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цього тижня вiдбудуться значнi змiни, у вас нарештi з’явиться час для вiдпочинку. Попереду багато цiкавих проектiв на роботi, а вдома на час чекатимуть приємнi моменти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Перша половина тижня — це виправлення помилок та активного використання давнiх зв’язкiв для нових цiлей. На роботi будьте уважнi, особливо це стосується фiнансових документiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Із понедiлка можливi напруженi й непередбачуванi подiї — продумайте всi важливi деталi заздалегiдь. До вихiдних ситуацiя проясниться.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). Для вас перiод суперечок i з’ясування стосункiв. За сприятливих обставин ви легко вирiшите будь-якi питання, але не обiйдеться й без непередбачуваних обставин.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Лев (24.07—23.08). Найвдалiшою буде середина тижня, це оптимальний час для вирiшення проблем i смiливих дiй. Настає позитивний перiод, зокрема це стосується сiмейних справ i захоплень.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня вимагає чимало зусиль. Найпростiшi речi перетворяться на проблему. Будьте наполегливi, особливо на роботi.
Дні: спр. — 6; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Тиждень буде важким, обставини будуть сильнiшi за вас, але не варто дiяти всупереч усьому. Ви зумiєте знайти компромiс, здебiльшого це стосується особистого життя.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Скорпіон (24.10—22.11). Цей тиждень пройде пiд девiзом «боротися, шукати, знайти i не здаватися». Справи, якi ви вже почали, вирiшаться на вашу користь. Головне — не поспiшати i все робити до кiнця.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Не зупиняйтеся перед труднощами, нехай вони не заважають вам просуватися далi. Щоб почати нове, треба позбавитися старих i зайвих речей.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Козеріг (22.12—20.01). Настав перiод для справ, якi ви давно планували. Але для цього доведеться чимось пожертвувати. Будьте уважнi з грошима, ретельно продумуйте свої покупки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Водолій (21.01—19.02). Ви хочете все встигнути, але поспiшнiсть не дасть бажаних результатiв. Зараз саме той момент, коли себе треба недооцiнити. Збавте швидкiсть i насолоджуйтеся тим, що маєте.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). Хочете ви того чи нi, але майбутнiй тиждень потребуватиме вiд вас активних i вольових дiй. Це можуть бути службовi та юридичнi питання.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Інша версія:


Овен

Успіх вимагає ретельної підготовки планів і перевірки необхідної інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Може виникнути потреба в активних діях і змінах, але робити все треба досить акуратно. Запланований візит на вихідні до друзів краще відкласти, а ці дні присвятити дому й родині, інакше на вас очікує солідний розбір польотів.

Телець
У всі справи доведеться вкласти максимум сил і енергії. Однак вам не варто очікувати того ж від інших. Намагайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас прямо: зараз розуміння й терпіння – реальний ключ до успіху. У вихідні краще перейти від задумів до дій – це відразу змінить ситуацію на вашу користь.

Близнюки
Ви легкі на підйом, рішучі та енергійні, і ці якості є просто запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого, тоді відразу зростуть ваші шанси на успіх. Намагайтеся не зриватися на домашніх через напругу, накопичену на роботі. Успіхи й досягнення дітей порадують вас у вихідні.

Рак

Вам до снаги змінити на краще стосунки з близькими. З начальством не слід вступати в суперечки, вони не принесуть нічого конструктивного. Очікуйте на цікаву інформацію, що дозволить вам просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про рідних, постарайтеся приділити їм достатньо часу та уваги.

Лев
Тиждень може виявитися досить успішним, якщо не будете наполегливо рватися в перші ряди. Відчуватимете небувалий підйом сил, підвищаться ваші працездатність і витривалість, тож постарайтеся максимально використати цей час. Можете поділитися своїми ідеями з колегами по роботі, вони обов’язково вас підтримають.

Діва
У всіх справах потрібно зберігати порядок. На службі вас чекають більші успіхи, якщо не будете розмінюватися на дрібниці. Вдалий період для пошуків додаткового джерела доходів. Багато проблем розв’яжуться самі собою, бажане прийде до ваших рук, тож користуйтеся моментом.

Терези
Сміливо беріться за нові справи. Удача зараз грає на вашому боці. Не приймайте поспішних рішень, обмірковуйте свої майбутні вчинки декілька разів. У вихідні надійде допомога, якої ви так очікуєте. Доведеться скористатися.

Скорпіон
На роботі ймовірні зміни на краще, з’являться нові можливості для професійного зростання і значного зміцнення матеріального благополуччя. У вихідні велику радість принесуть приємні зустрічі.

Стрілець
Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Доведеться усувати помилки й недоробки. У вихідні бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими.

Козеріг
Ваші задуми й мета в найближчі дні мають бути приховані від тих, хто поряд, тоді все складеться якнайкраще. Необхідно підготуватися до розумних компромісів. У вихідні зможете вдало поєднати роботу з відпочинком.

Водолій

Особливо щасливі будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Усе обов’язково вийде, ви на вірному шляху. Знадобиться допомога тих, хто поряд, у вирішенні фінансової проблеми. У вихідні постарайтеся створити вдома гармонійну атмосферу, родині це буде приємно.

Риби

Чим активніше ви діятимете, тим більшого успіху досягнете. Якщо в чомусь будете сумніватися, не соромтеся поставити питання. Частину роботи сміливо довірте колегам по роботі, вони не образяться. Можете виявитися впертими в непринципових питаннях, однак краще уникати категоричності в судженнях.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини