Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:54:36

Топ-7 найнезвичайніших готелів України, де повинен побувати кожен

07.02.2016   15:07Агенцiя

Будиночки на воді; номери у стилі Скіфія і Козацтво; казкові замки та еко-будівлі… В Україні є багато оригінальних готелів, які просто вражають своїм дизайном. Відпочинок в цих номерах, який обіцяє незабутні враження, може стати для вас приємною пригодою.

1. Готель «Історія», Поляниця





Ідея готелю: 4-поверховий дизайн-готель є концептуальним, оскільки присвячений історії України на різних етапах. Це темно-сіра будівля, яка у вечірній і нічний час підсвічуються ліхтарями і тому стає схожа на казковий будиночок. Всі номери мають назви того чи іншого періоду в українській історії і відповідно оформлені: Печера, Трипілля, Скіфія, Київська Русь, Кріпацтво, Княжий, Козацтво, УПА і Класика. Це, мабуть, один з найцікавіших готелів України.

Де знаходиться і як дістатися: Івано-Франківська область, с. Поляниця, урочище Подина. Дістатися можна від івано-франківського автовокзалу на автобусі, що їде у Буковель. Зупинка – біля магазину «Лісовий». Якщо на машині, то за магазином повернути праворуч, проїхати приблизно 200 м до готельного паркінгу. До самого готелю під’їхати складніше, тому від паркінгу простіше дійти пішки.

2. Дизайн-готель 11 Mirrors, Київ





Ідея готелю: цей столичний готель знаходиться в самому центрі Києва, по сусідству з Володимирським собором і Національною оперою. Ідея дизайн-готелю – баланс стилю і краси, тобто строгість і нейтральні тони, що, на думку творців, прекрасно сприяє як підтриманню робочого настрою, так і відпочинку. Ця концепція дотримана і в екстер’єрі, і в інтер’єрі. У всіх категоріях номерів є доступ до Інтернету, плазмові телевізори, сейфи та міні-бари.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, вул. Хмельницького, 34. Доїхати можна до станції метро «Театральна» або «Золоті ворота». У 2 хвилинах ходьби від готелю розташований Володимирський собор, в 15 хвилинах – Майдан Незалежності. Від центрального залізничного вокзалу до готелю – дві зупинки метро.

3. Арт-готель «Баккара», Київ





Ідея готелю: готель став першим досвідом готельного бізнесу мережі ресторанів «Козирна карта». Його головна відмінність від інших полягає в тому, що готель розташований на воді. Тобто це плавуча баржа, перетворена на затишний готель, з вікон якого можна милуватися прекрасною панорамою дніпровських берегів; іншою стороною вікна номерів виходять на парк. Зовні готель нагадує океанський лайнер з дахом синього кольору, а в цілому здалеку готель схожий на різнобарвний вітраж. В інтер’єрі переважають світлі тони, зручні меблі – у вінтажному стилі. Сміливо можна сказати, що цей арт-проект входить до списку найцікавіших готелів України.

Де знаходиться і як дістатися: Київ, Венеціанський острів, 1. Найближча станція метро – «Лівобережна», поруч з якою знаходиться Міжнародний виставковий центр, від нього до готелю 10-15 хвилин пішки.


4. Замок «Радомисль», Радомишль






Ідея готелю: готель є невід’ємною частиною музейного комплексу «Радомисль». Номери виконані в аскетичному стилі раннього модерну і трохи нагадують чернечі келії, але оформлені в теплих, світлих тонах з підкресленими елементами цегляної кладки. Меблі в номерах – дерев’яна і плетені, що дозволяє повною мірою відчути себе в епосі 17-18 століть.

Де знаходиться і як дістатися: Житомирська область, Радомишль, вул. Щорса, 15. До залізничного вокзалу Києва – 100 км, до аеропорту «Бориспіль» – 140 км. Від з/д вокзалу ходять автобуси, але можна домовитися і з таксистами.

5. Готель «Тридев’яте царство», Скала Подільська





Ідея готелю: зовні цей готель дійсно нагадує казковий замок, він так само виконаний з каменю та дерева. Схожості на старовинну оселею лицарів додає і особлива форма вікон, а також невеликий кам’яний паркан, який є елементом ландшафтного дизайну.

Де знаходиться і як дістатися: Тернопільська область, Борщівський район, смт Скала Подільська, вул. Юрдига, 19. Готель знаходиться недалеко від траси Тернопіль – Кам’янець-Подільський. За 30 км, в селі Кривче знаходяться карстові печери. До курорту Буковель – 180 км.

6. Еко-готель «Friend House», Кіровське



Ідея готелю: головна родзинка в тому, що цей еко-готель побудований за спеціальним проектом з біорозкладних матеріалів. Перед будівництвом було проведено спеціальний аналіз інформаційно-енергетичного поля. Завдяки цьому готель став виглядати так, ніби він з’явився сам по собі. Матеріали, з яких побудовано будівлю, виключно екологічно чисті: глина, дерево, черепашник, очерет. Ширина вікон така, що дозволяє підтримувати рівень освітленості, як на вулиці. Інтер’єр номерів місцями нагадує печеру з численними отворами, куди проникає сонячне світло, що створює в номері особливу атмосферу.

Де знаходиться: Дніпропетровська область, смт Кіровське, вул. Орільська. Відстань від центру Дніпропетровська – 30 км.

7. Відпочинковий комплекс «Услад», Ломачинці





Ідея готелю: це етнокомплекс, що розташувався на мальовничому березі Дністра. Нова незвичайна послуга, яку пропонують гостям – проживання у будиночках на воді. Номери буквально плавають на хвилях річки. Комфортабельні двоповерхові будиночки (окремі один від одного) обладнані всіма необхідними зручностями. На першому поверсі житлова зона, на другому – простора відпочинкова зона з лежаками, та місцем для рибалки або ж стрибків у воду. Біля будиночка є можливість пришвартувати свій катер або скутер. Панорамні вікна дозволяють споглядати краєвиди дністровського каньйону та національного природного парку «Подільські Товтри», одного із семи природних чудес України.

Де знаходиться: Чернівецька область, Сокирянський район, село Ломачинці. Неподалік міста Новодністровськ.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини