Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:43:03

Гороскоп на 2016 рік

03.01.2016   13:32Агенцiя

Дайте дорогу Дівам, нехай мчать до мети, Стрільці, мерщій на штурм кар’єрних вершин, а Терезам час на сповідь до Бога.

ОВНИ. Ви поспішатимете на роботу, як на свято, на службі благодатна пора (до вересня), де  судилося стати майстром на всі руки, насолоджуватися чудовим мікрокліматом в колективі.  Умови для праці чудові, охоче беріться за додаткові обов’язки та завдання, ліві підробітки – подужаєте, труд принесе незрівнянну радість з відповідною винагородою! Моліться на шефа, він вас шануватиме і щедро платитиме. Якщо шукаєте нове місце роботи – неодмінно поталанить. Однак майте на увазі: кар’єрний рух по вертикалі буде обмежений, а по горизонталі -- жодних кордонів. Загалом, коли вас хтось просить допомогти не відмовляйте – все повернеться сторицею. Чужі бажання є святими. Вчіться служити людям всім єством, будьте невтомною бджілкою трудівницею. А бажання заховатися в«мушлю», абстрагуватися емоційно, духовно, фізично є неправильним, ви покликані служити на благо щастя людства, приборкавши Его. Інакше (увага ледарям!)  активізуєте  процес руйнації здоров’я.  

У другому півріччі фортуна «перекочовує» в сферу партнерських взаємин, тож коли у вас є тут проблеми, саме час все владнати. Одинакам годі холостякувати, пощастить знайти гармонійну половинку, її Бог пошле. А подружнім парам вдасться«реставрувати» союз, підзарядивши любовний акумулятор.

Цього року маєте «структурувати», накопичений за тривалий час, життєвий досвід. Стара філософія буття себе вже вичерпала і з нею слід розпрощатися. Визначтеся з новими  ідеалами і модернізуйте духовний  світогляд. Слід  вчасно скрізь розплачуватися, аби не накопичувати борги. Зазіхати на чуже, позичати, брати кредити (з червня)категорично протипоказано.

ТЕЛЬЦІ - щасливчики, потік Небесних сюрпризів продовжується (з минулого року до вересня). Творча самореалізація у розквіті. Розважайтеся, завойовуйте симпатії, охмуряйте протилежну стать, у вас має бути час для романтичних експериментів, цікавих пригод, хобі, що є чудовим тоніком для душі. Одруженим слід неодмінно закохатися по- новому у власних супутників, продемонструвати приклад лебединої вірності та подружитися з його друзями. Саме через них транслюється удача.  Якщо у дбайливих партнерів економність межує зі скнарістю, це не привід для розлучення. Вас об’єднає турбота за чад, їхня доля на першому плані.

 З вересня розпочинається фартова смуга на службі, де визначено стати спеціалістом широкого профілю, (як на основній так і лівій роботі), охоче тягніть трудового воза - осилите, не цурайтеся додаткових повноважень, зарплата буде достойною (можна міняти місце роботи). Але майте на увазі, підкоряючись колективним ідеалам, ви «розчиняєтеся» як  особистість, соціум гасить ростки творчого ентузіазму і лише в гармонійному дружньому колі вдасться  всебічно самореалізуватися, де природні таланти розкриватимуться, як квітка назустріч сонцю. У багатьох дружба переросте в кохання.

Ключові питання року: бізнес, фінанси, боргові зобов’язання. Ні на кого не розраховуйте, тільки на себе, дбайливо хазяйнуйте спільними грошима, вчасно виплачуйте борги (моральні, матеріальні), якщо опинитеся в збитку, то не випадково, доля послала вам кармічних кредиторів за розрахунком. Це рік розплати з боргами за останні роки, взяли зайве – поверніть.

БЛИЗНЯТА. З прибутками таланитиме, фінансову мілину ви вже пройшли за минулих півтора року. Сумлінно трудіться, але про посадові амбіції забудьте, це регресивна тема. Мобілізуючи всі сили на штурм кар’єрних вершин, ви допускаєтеся фатальної помилки і взагалі ризикуєте зруйнувати найцінніше -- особисте життя.  Доля велить блаженствувати під рідним дахом, тут оаза щастя, де творче «Я» розкриває свої глибинні ресурси. Двері вашого дому мають бути гостинно відкриті для улюблених та поважних людей.  Шануйте фамільні традиції, культурну спадщину, поминайте предків, адже ви є акумулятором генетичного досвіду Родоводу. Ймовірне поліпшення житлових умов, благословенне поповнення в родині, атмосфера в сімейному гнізді буде затишною, домочадці вас любитимуть, але при умові, що зміните себе і  ставлення до рідних, склеїте розбиті раніше глечики.

У шлюбних пар  період випробувань на міцність союзу триває і є тестом на внутрішню зрілість, готовність жити в подружжі. Закономірно «з’ясується», що супутник не підкаблучник, а принципова, вимоглива, надійна особистість, і зовсім не піддається маніпуляціям.  Коли  не комфортно, рвати узи є помилкою, партнер -- то ваше дзеркало, живіть в мирі та любові, діліть порівну радість і горе, а бунтарі-розлучники, що шукатимуть заміну,  наступлять на ті ж самі граблі.

У другому півріччі виростуть любовні крила, завирують творчі таланти, порадують діти.

Березень, вересень—періоди визначальних подій, які відкоригують майбутнє долі, хто раніш збочив з правильного шляху, ждіть «землетрусів»… 

РАКИ. Прийшов час для практичного втілення ідеалів, мрій. Життя прекрасне і таке наснажливе, що аж перехоплює дух! Інформаційне поле Всесвіту до ваших послуг! Регулярно міняйте обстановку, розширюйте коло знайомств, будьте в курсі всіх новин, гризіть граніт науки, саме на освітніх царинах вас пестуватиме фортуна. Головне не потрапити в рабську залежність до інших людей. Покладайтеся на власні сили, практичний досвід, не витайте поза хмарами і вам вдасться реалізувати задуми разом з близьким оточенням. Шукати далеко покровителів не треба, озирніться довкола, вони поряд.  Сфера знайомств, ділових контактів—найплідніша, взяти під крило  може зовсім випадкова знатна персона. Беріть ініціативу в руки і знайте: власна думка –благословенна, а до чужих порад менше прислухайтеся, то пусте.

На службі утримайтеся від бунтів, будьте творчим оригіналом, крокуйте в ногу з прогресом, за все підряд (аби заробити) хапатися не слід. Від вас на роботі вимагається не кількість, а якість і тотальна відповідальність. Тому доля обмежить коло трудових повноважень та ліві заробітки. Це потрібно для збереження здоров’я. А азартні трудоголіки нехай заробляють на ліки.

У вересні розпочинається щаслива смуга (на рік) в сімейному житті. Можливе благословенне поповнення в родині, поліпшення житлових умов.

ЛЕВИ. Вам слід «накачувати» духовні, емоційні, інтелектуальні мускули, розвиватися фізично, наповнюючи життєве депо енергоресурсами. З фінансами фортунитиме, прибуткові джерела інтенсивно струменітимуть (до вересня), чим маєте неодмінно щедро ділитися, оскільки Творцем даватиметься більше благ (і любові), ніж вам потрібно. Борги повернуть. І годі танцювати під дудку чужих запитів, зараз ви сам собі пан, слуга, спонсор! Орієнтуйтеся на «хочу» і виконуйте всі його забаганки, адже умієте заробляти і бути фінансово незалежними. А чужі гаманці та потреби -- то не ваш клопіт. Дійсно, зараз ви в змозі багато чого купити, окрім любові, на романтичному небосхилі сумно… Дефілювати заборонено, демонструйте залізну відданість супутникам, це вам повчальне випробування.

З вересня доля пестуватиме активних і непосидючих, будьте комунікабельними, радо зав’язуйте стосунки з людьми (там зустрінете покровителів), вчіться новому.

Сфера знайомств, ділових контактів – найпродуктивніша.

ДІВИ. Ви чарівні, презентабельні,  тільки не розтринькайте цей дар на самозвеличення,  а модернізуйте свій внутрішній світ і… грайте по крупному. Нині під силу найнепідйомніші проекти, реалізація грандіозних задумів набирає обертів і з тріумфом пронесеться по всіх сферах буття: творчій, фінансовій, сімейній, службовій. Бізнес реорганізується, за що не візьметеся -- все розквітатиме. Наступна небесна «халява» очікується через 12 років. Не ходіть самозакоханим нарцисом, ви еталон благородства та моральності для оточення, саме контакти з людьми сприятимуть завязанню успішних доленосних зв’язків. Це рік викорінення особистих комплексів та руйнації союзів, розлучень з тими, хто намагається вас зробити підкаблучником чи маніпулює. Сміливо рулюйте, вчіться робити серйозні кроки і нести за них відповідальність. В шлюбі, де тиск з боку благовірних категорично протипоказаний, маєте тільки кермувати! 

А ось під рідним дахом несолодко, тут місце випробувань долі на зрілість в ролі сім’янина, де визначено смиренно нести хрест домашніх обов’язків, бути взірцевим господарем, дбати за  членів сім’ї та підтримувати духовну ауру в родині.

Друге півріччя порадує прибутками, нарешті розбагатієте і зможете задовольнити всі свої примхи та профінансувати рентабельні спільні проекти. Березень, вересень – періоди визначальних змін в житті, яким слід підкоритися.  

ТЕРЕЗИ. Вам слід переключитися на внутрішній світ, але паралельно позбавитися від пресингу відповідальності, трудоголізму, розірвати кайдани залежностей (особливо від робочих навантажень), бо саме це блокує джерела енергії. Вбийте в собі раба! Годі гнути спину, виконувати сторонні забаганки,  Тихо працюйте у підпіллі, творіть, релаксуйте, насолоджуючись самотою, очищайте совість молитвами та покаянням від гріховних шлаків, займайтеся благодійністю (то плата за допущені гріхи). Це період звіту перед Небесами за останніх 9 років, де маєте зробити ревізію своїх досягнень, окреслити істинну їх цінність в ракурсі суспільної користі. Що супроводжуватиметься містичними чудесами, приміром в критичну мить завжди хтось прийде на допомогу чи несподівано оприлюдниться секретна  інформація, вовки в овечих шкурах покажуть істинну суть. Людські душі будуть, немов на долоні, ви як рентген зчитуватимете законспіровану  інформацію. Саме цього року силою віри вдасться змоделювати  майбутнє, позбутися страхів, ілюзій, стати більш набожними, відкрити в собі таланти духівника.

З вересня доцільно періодично виходити на арену, дебютувати в різноманітних сферах, що закладає фундамент удачі на 12 років. Харизма розквітне, тож будете всюди на парадному коні, жаданими і любимими, непідвладних вершин не існуватиме.

СКОРПІОНИ. Опинившись  на гребені популярності в соціумі,  ви покликані задавати тон подіям, бути яскравим лідером в колективі, використовуючи мудро гуртовий ресурс передусім заради спільних інтересів, а персональні залишити на другому місці. Розширюйте братерське коло, нові знайомства стануть надзвичайно корисними, відкривши двері в щасливе завтра.  Творець пошле справжніх друзів покровителів (і зарубіжних теж), з якими можна вершити масштабні діла, втілювати прогресивні проекти. Ваша місія надзвичайно висока: сприяти культурній, соціальній, духовній модернізації   суспільства. В особистому житті орієнтуйтеся на віддану дружбу. Якщо любовна пристрасть охолоне, не біда,  вас з партнером зцементують спільні ідеали, і не смійте розпорошувати  дорогоцінні ресурси на пошуки романтичних пригод!

У вересні (на рік)  активізується таємний фронт буття, ваше щастя та багатство буде куватися вдалині від заздрісних очей, тому не варто афішувати про свою діяльність, а ділитися сокровенним тільки з довіреними особами.

Починаючи з червня вас почнуть бомбардувати демонічні сили, провокуючи до збочень, тому тримайте духовний порох сухим. 

СТРІЛЬЦІ. Якщо інстинкт самозахисту диктує сховатися в «мушлю» і знехтувати професійними проблемами, поставивши на чільне місце сімейне життя, бо там комфортніше, це фатальний вирок майбутній кар’єрі. Згодом кусатимете лікті.

Адже на професійному небосхилі палає щаслива зоря, сприяючи реалізації фахових талантів, які вписуються в запити суспільства. Тут діапазон можливостей широкий, поталанить знайти улюблену творчу роботу (за благословенням Творця), обійняти вищу посаду, зуміти гармонійно поєднати принциповість з благородством, мудрістю, порядністю начальника, який переживає всім серцем за долю підлеглих. Стосунки з авторитетними фігурами зав’язуватимуться легко,  сприяючи професійному престижу, матеріальному процвітанню. Скласти протекцію чи замовити добре слово за вас може зовсім стороння впливова персона.

В шлюбній сфері (з вересня)  висока динаміка, тримати вас на прив’язі не вдасться, волелюбність братиме гору, втім до розпусти справи не дійдуть, оскільки  любов і дружба переплетуться в один клубок і ви зрештою усвідомите, що дружба з благовірними є вища іпостась любові.

Березень, вересень --періоди невідворотних доленосних змін.

КОЗОРОГИ. Будьте в центрі уваги, сяйте харизмою, демонструючи досягнення, таланти, це рік «розкрутки» іміджу і завоювання популярності. Накопичений життєвий досвід трансформується в життєву мудрість, стане фундаментом для нової життєвої філософії. Релігійний світогляд кардинально зміниться на краще, поталанить зустріти духовних наставників та ідейних наснажників, вирішити складні юридичні питання, поступити у ВУЗ, підвищити кваліфікацію, знайти спонсорів, зробити вдалий переїзд, удача завітає з далеких країв. Туристичні поїздки, ознайомлення з чужими культурами мають стати невід’ємною часткою буття. Діліться знаннями (інтелектуальні інвестиції повернуться сторицею), станьте духовним пастирем тим, хто заблукав в нетрях бездуховності. Ви світоч, що вказує шлях правильного розвитку суспільства. Якщо стали заручником власної принциповості чи амбіцій  (замкнувшись в переживаннях через невирішення ), знайте: це кармічна плата за помилки, допущені за останні роки.

У вересні розпочнеться тріумфальне сходження на кар’єрний олімп, високі посадовці вас пестуватимуть, робота буде в радість, насамперед фортуна обласкає професіоналів, що трудяться за творчим покликанням.

ВОДОЛІЇ.  Це рік цілющого психологічного преображення, успішної розплати з кармічними боргами, що накопичуватися роками. Приборкайте егоїзм і поставте на п’єдестал чужі інтереси, забувши  про власні. Тоді матимете все, що заманеться.  Ласий шмат чужих прибутків неодмінно дістанеться вам. Поталанить на спонсорів, очікується фінансовий злет завдяки розквіту сімейного бізнесу, інвестиціям інших людей, допомозі шлюбних та ділових партнерів, дехто отримає спадщину. Задавнені емоційні рани загояться, поховані в підсвідомості страхи, зникнуть, на душі стане сонячно, внаслідок чого інтимне життя покращиться, ви будете жаданими і любимими. Гаманці партнерів та кредиторів будуть для вас відкритими.

Друге півріччя (з вересня) промайне під покровом удачі, ждіть приємних подарунків у всіх сферах буття. Осиротілі серця зрештою знайдуть своє щастя і закружляють в любовному танку. Це час Божественного кохання, про яке ви так давно мріяли!

РИБИ. Нині випадаєунікальний шанс (буває раз на 12 років) зустріти  ідеальну половинку і створити щасливий союз. Вибір роблять партнери і ведуть під вінець. Ваш союз буде  благословенним, серця битимуться в унісон, життя наповниться спільними захопленнями, інтересами. У шлюбних пар знову наступить медова пора, захололі почуття забуяють весняним цвітом. Ну а коли стосунки прийшли в занепад, це ваша провина, мерщій позбувайтеся від вад, егоцентризму і танцюйте під дудку партнера. На ниві співпраці все чудово, сміливо укладайте ділові угоди, якщо є невирішені судові спори, проблеми з правосуддям Феміда пошле вам руку допомоги.

Рух по кар’єрним сходам вгору обмежений, задовольняйтеся нинішнім статусом і захищайте від впливових конкурентів, завойовані раніш, ділові позиції. Під посадовим кріслом -- вибухівка.

Пропускайте всіх вперед, вчасно давайте задній хід, не нав’язуйте свій світогляд та життєвий ритим іншим. Зараз небезпечно «висовуватися», брати кермо влади у власні руки. Ініціатива буде покарана з фатальними наслідками. Березень, вересень «протестує» ваші дії на відповідність духу часу.

У другій половині року пощастить розбагатіти не власними зусиллями, а завдяки щедрим інвестиціям інших людей, «розкуркулюйте» з чистою совістю товстосумів, їм даватиметься аж занадто благ, тож нехай діляться з бідняками!

Астролог Любов Шехматова

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини