Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:10:02

Рейтинг імен цього року. ВІДЕО

02.01.2016   10:09Агенцiя

Новий рік несе в собі певну енергетику, і дехто з батьків вірить, що якщо назвати своє маля «правильно», то у нього буде щаслива доля. Прагнення вписатися в топ найкращих імен «народжує» Полін, Софій, Анастасій, Олександрів, Микит та Артемів. А ось бажаючі виділитися називають нащадків Мейвіс, Адель, Мірра, Єлісей, Архип та Ричард. Рейтинг імен цього року та прогноз на 2016 – у наступному сюжеті.

Популярність імен визначається не однією характеристикою, до того ж у кожній родини додаються свої важелі. Хтось ще до народження точно знає, як назвати малечу, а хтось і кілька місяців потому не може визначитися.

Аби не шкодувати, варто розібратися, яке ім’я краще підійде малюкові по зовнішності та характеру. І пам’ятати, що  вашій дитині  має бути з ним зручно і не соромно До речі, дитина може змінити своє ім’я – правда, знову ж, якщо батьки не проти цього.

Сьогодні дуже популярні імена, що випадають на день народження малюка за церковним календарем. Особливо це стосується віруючих батьків – так народжуються  Софії, Анни, Івани та Михайли. Окрім дня янгола, мотивом для обрання стає сімейна традиція, за якою сина або доньку називають іменами дідусів та бабусь.

Є і тенденція росту кількості імен, що належать героям популярних телесеріалів або зіркам естради, історичним, міфічним персонажам або книжковим героям. Але навіть якщо ви прихильник слов’янських імен, не копайте занадто глибоко, знову ж таки, подумайте про дитину. І нехай в вашій оселі звучать такі рідні імена, бо сім’я – це не лише осередок суспільства.

Приємною новиною 2015 року стала можливість зареєструвати дитину і отримати свідоцтво про народження прямо у Чернігівському пологовому будинку. Новацію позитивно оцінили батьки малюків, народжених за останні півроку.

Марії та Кирили, Лади та Назари, Мілени та Максими, Олени та Єгори… Вікторії,  Захари, Дарини та Уляни… Всі ті, хто тільки-но почав пізнавати світ, і ті, хто з’явиться в новому році, – ви обов’язково будете неординарними, талановитими та успішними людьми. І найважливішим, найдорогоціннішим подарунком для своїх батьків.

 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини