Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:56:59

Гороскоп на наступний тиждень 7-13 грудня

06.12.2015   14:57Агенцiя

З 7 по 10 грудня астрологи радять нічого нового не починати. В цей час краще завершувати справи, віддавати борги, прощатися зі шкідливими звичками та обтяжливими стосунками.

В період з 11 по 12 грудня - можна підправити форму зачіски, освіжити колір волосся, зробити перманентний макіяж, ефективні спа-процедури. До обіду 11 грудня зірки радять встигнути завершити всі справи. А ввечері цього дня дуже добре планувати заходи на майбутній місяць (за місячним календарем). 12-13 грудня - місяць починає зростати. В цей час доцільно складати плани, розраховувати сімейний бюджет, планувати покупки до Нового року 2016.

Овен (21.03—20.04). Бажання любити буде настiльки сильним, що ви не зможете нi про що думати. Не починайте нових справ, є вiрогiднiсть припуститися помилок.
Дні: спр. — 7; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). У сiмейних стосунках ви вiдчуєте деяку напруженiсть. Гармонiя в особистому життi цiлком залежатиме вiд душевної рiвноваги.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Близнюки (22.05—21.06). Питання кар’єрного росту постане на перше мiсце. Пропозицiї, пов’язанi з роботою, викличуть суперечки з колегами.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Рак (22.06—23.07). Самотнiсть вам протипоказана. Бiльше бувайте серед людей, влаштуйте дружню вечiрку. Наприкiнцi тижня ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08). У вас значно покращиться фiнансове становище, ви зможете з користю для себе завершити оборудки, пов’язанi з нерухомiстю.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Діва (24.08—23.09). Намагайтеся все доводити до кiнця, оскiльки навiть незначнi дрiбницi можуть стати на завадi до успiху. Подiлiться з друзями своїм досвiдом.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Терези (24.09—23.10). Деякi питання вимагатимуть негайного вирiшення. Ви можете смiливо звертатися по допомогу до друзiв. Бережiть здоров’я, остерiгайтеся переохолодження.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви легко впораєтеся з будь-якими завданнями, якi для вас приготувала доля. Чудовий перiод для активiзацiї партнерських вiдносин.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Стрілець (23.11—21.12). Робочi буднi не принесуть неочiкуваностей. Ви зможете закiнчити початi ранiше справи. Багато корисної iнформацiї ви отримаєте вiд спiлкування з партнерами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Щоб упоратися з обов’язками, не радимо довго налаштовуватися на роботу. Вiд того, як ви швидко втягнетеся в нову роботу, залежатиме результат.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). Енергiйнiсть та позитивний настрiй допоможуть виявити прихованi таланти. Бiльше рухайтеся, оскiльки рух — це життя.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Вам вдасться знайти вiльний час для своєї родини. Стримуйте емоцiї, будьте уважнi й терплячi до чужих проблем.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Інша версія:

Овен

События будут развиваться бурно. Во-первых, придется решать денежные вопросы, связанные с близкими родственниками. Во-вторых, подстраиваться под неожиданные рабочие перемены и перестановки. Главное, во всей этой суматохе не пренебрегать собственными интересами.

Телец

Уделите повышенное внимание детям и любимому. Они будут остро нуждаться в вашем участии в их делах и без вас не смогут сделать ни шагу. Поэтому не стройте больших личных планов. Будьте также готовы к тому, что деньги, которые вы откладывали на себя, придется потратить на них.

Близнецы

Беспокойное время, особенно в том, что касается взаимоотношений с людьми, будь то на работе или дома. Вам может показаться, что весь мир настроен против вас. Учитесь ко всем претензиям в свой адрес относиться философски. Тем более, скоро ваша жизнь войдет в спокойное русло.

Рак

Чтобы обезопасить себя от ненужных семейных конфликтов, не пренебрегайте домашними обязанностями. В этот период вам нужно быть добропорядочной хозяйкой и заботливой матерью. Для тех, кто мечтает о ребенке, важно знать, что в эти дни возможно наступление беременности.

Лев

Неделя пройдет под девизом: «Нет проблем!» За все, что вы ни возьметесь, чего не пожелаете, получится и сбудется в лучшем виде. Сейчас ваша чувственность на высоте, так что самые значимые свершения ожидаются на любовном фронте. Незамужним женщинам пора готовиться к свадьбе.

Дева

Предстоит сделать много дел - как на работе, так и дома. Не расслабляйтесь! Именно в эту неделю вам нужно очень постараться, чтобы закрыть все спорные семейные вопросы, разобраться в отношениях с любимыми, освободиться от старых денежных долгов и обременительных рабочих обязательств.

Весы

Если вы привыкли во всем доверять другим людям, идти на поводу чужих желаний и следовать чужим правилам, то пришло время положить этому конец. Берите свою судьбу в свои руки. Проявляйте инициативу в любовных отношениях, предпринимайте смелые и решительные шаги на работе.

Скорпион

Грядущие неделя обещают быть временем хлопот. Будьте готовы решать не только собственные проблемы, но и чужие. На работе лучше не высовываться - куда выгоднее сейчас быть тише воды, ниже травы. Не забывайте носить с собой необходимые таблетки - может произойти ухудшение самочувствия.

Стрелец

Период пройдет в праздничном настроении. Звезды поздравляют вас с днем рождения и обещают много приятных подарков от близких людей и друзей. И все же за празднованиями не забывайте о служебных обязанностях, чтобы начальство не передумало поощрить вас премией за хорошую работу.

Козерог

Приготовьтесь к тому, что вторые половины поставят вам ультиматум. Выбор делать придется, но не давайте скорый ответ, прежде хорошо подумайте и подождите. Возможно, ситуация разрешится сама собой и в вашу пользу. В случае чего, берите в союзники детей или верных друзей.

Водолей

Ожидается благоприятное во всех отношениях время. Особых проблем не предвидится, все будет идти как по маслу. Поэтому с легким сердцем можно заняться собой, своей внешностью, поправить здоровье и подумать над новым имиджем. К тому же и денежки на все это найдутся - будет премия.

Рыбы

Складываются сложные условия на работе. У начальства появится много претензий к вам. Если вы не работаете, то возможно недовольство со стороны родителей или родственников преклонного возраста. И в первом, и во втором случае лучше промолчать. Иначе греха не оберетесь.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини