Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:12:31

Зима вже на порозі. ФОТО

01.12.2015   08:08Агенцiя

Кажуть прогнозам вірити не можна. Як сказати. А ми з дружиною повірили і в суботу махнули до лісу бо на неділю обіцяли дощик чи сніжок, тобто негоду.

Слава богу стояла сонячна, як для глибокої осені погода. Взяли чаю, звісно сальця і гайда до лісу.  У лісі все гарно. Легенький вітерець дув собі потихеньку, пригрівало сонечко.

 А навкруги стояли молоденькі сосни прикриті снігом. Сніг був кругом. Це все придавало справжнього зимового настрою. Дійсно, ми вже скучили за зимою, але вона до нас не спішить, каже ще встигну. Зелений ліс, сніжок та сонечко додали нам сил щоб жити і радіти і вам розповідати яка у нас чудова природа.

Тільки у гармонії з природою людина може повноцінно жити і творити. Так що друзі не гайте часу, а при кожній вільній хвилині плануйте завітати до лісу і ви отримаєте радість і насолоду. До зустрічі у зимовому лісі.


Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини