Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:29:14

Гороскоп на наступний тиждень 30 листопада - 6 грудня

29.11.2015   10:55Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi все залежатиме вiд вашого емоцiйного настрою. Будь-якi дiї бажано спланувати вiд а до я.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). У вашому життi з’являтимуться свiтлi плями — це i пiдвищення зарплати, i приємнi змiни в родинi. Виберiть для себе правильний шлях i слiдуйте цим курсом.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06). Чудовий перiод, щоб розслабитися i додати у своє життя бiльше яскравих фарб. Придiлiть час улюбленим заняттям.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). У вас з’явиться шанс закласти мiцний фундамент для подальших досягнень у роботi та творчостi. Успiх цiлком залежатиме вiд професiйностi.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Лев (24.07—23.08). Необхiдно уважно слiдкувати за станом органiзму. Не перевтомлюйтеся, це може викликати порушення сну.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi ви зможете вирiшити бiльшiсть проблем. Результати вашої працi принесуть чималi прибутки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Терези (24.09—23.10). Для досягнення гармонiї радимо частiше влаштовувати сiмейнi вечiрки. Виявляється, це єдинi лiки, якi допоможуть позбутися тривог.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Скорпіон (24.10—22.11). Вiдверта розмова з близькою людиною зробить вашi стосунки ще мiцнiшими. Можливi невеликi ускладнення з грошима.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Проявiть бiльшу увагу деталям, оскiльки саме вiд них залежатимуть вашi подiльшi дiї. Вдасться подолати тi перепони, якi досi стояли на завадi успiхам.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Не проявляйте свою принциповiсть, не чiпляйтеся до дрiбниць. Зайва педантичнiсть нi до чого хорошого не приведе.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Водолій (21.01—19.02). Увесь вiльний час ви займатиметеся робочими справами. Вам треба навчитися не тiльки вимагати вiд людей, а й робити для iнших послуги.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Вiльнi часи у вашому розпорядженнi, використайте їх для поглиблених знань. Незабаром у вас буде можливiсть просунутися по кар’єрнiй драбинi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВНИ, світобачення набирає красивих духовних барв, йде зміна ідеалів, вчорашні стереотипи руйнуються, ви дорослішаєте на очах, перетворюючись на мудреця. Не стримуйте ідейний фонтан, ваші задумки чудові, перспективні і мають право на життя, втілюйте їх разом з діловими, шлюбними партнерами. Одночасно більше подорожуйте, змінюйте навколишню обстановку, саме вдалині від домівки вас цінуватимуть та любитимуть.

ТЕЛЬЦІ, як досягти гармонії між «хочу» і «треба»? Питання стане руба, змусивши розкуркулювати благовірних, домочадців ( і вони досить щедрі). Не перегніть палицю апетитів, на чашу терезів покладено любов та гроші, тож якщо хочете бути улюбленими та жаданими в парі, поставте вимоги партнерів на чільне місце. Нехай командують парадом! Без них ви, як одинока тополя при дорозі, відкрита всім вітрам.

БЛИЗНЯТА, носій щастя та добра, якого публіка всюди зустрічає з радістю та щирою Любов’ю, головне в клопотах за чужими проблемами не занедбати особисте буття. Подружні стосунки набирають динамічних обертів, і тут кожна мить на вагу золота: дайте обранцю відчути себе сильною самодостатньою особистістю. Ваш союз -- це еталон благородства, де інтелектуальна єдність та духовні інтереси є потужним магнітом. Парубкам та дівкам час визначитися з милими й поставити крапку на пошуках.

РАКИ, трудовий марафон у розпалі, як фахівець ви сама досконалість, майстер на всі руки. Дайте фори ледарям та непрофесіоналам, взявши штурмом олімп ділових досягнень як кількістю, так і якістю. Втім і плата має бути еквівалентною, торгуйтеся з працедавцями й не «продавайтеся» за мізерні кошти. Зараз вам потрібен як посадовий портфель, так і товстий гаманець, на що заслужили. Ловіть призи фортуни! В колективі будьте чемними та делікатними й не перемивайте нікому кісточок.

ЛЕВИ, якщо серцю хочеться свята, не стримуйте той феєричний порив, пірніть у вир романтичних розваг і кайфуйте! Ви такі величні, імпозантні, тож розбити чиєсь серце труднощів не складе, хочеться кохатися -- запускайте амурні стріли і дерзайте, янголи допоможуть! Головне не жаліти ресурсів заради щастя милих, а скупердяям ганьба!

ДІВИ, сім’я -- це колиска духовності та життєдайний генератор, тут ви розвиваєтеся, черпаєте зерна небесної мудрості. В стосунках «батьки-діти», «начальник-підлеглий» тривають щасливі часи преображення, тільки не афішуйте про здобутки, бо відлякаєте фортуну. Усамітнення в домі зцілятиме душу, заряджатиме життєвий акумулятор. І менше «підспівуйте» під чужі закиди, знайте: у вас має на все бути власна думка і правильна самооцінка! Вона є істинною!

ТЕРЕЗИ здатні до адаптації в будь-яких обставинах! Віртуозно змусити танцювати публіку під свою дудку, загітувати за високу ідею – мастак на всі сто. Життєва мудрість, практицизм плюс висока ерудиція, ділова обізнаність здатні творити чудеса успіху там, де процвітає нехлюйство та безграмотність. Опирайтеся на впливових друзів покровителів, їх послав Всевишній і упускати цей щасливий шанс – блюзнірство! Нікого не обмовляйте з- під тишка, не судіть, бо все випливе на поверхню з негативним для вас наслідком. Якщо сіли на фінансову мілину, терпіть, не розкошуйте, це випробування долі…

СКОРПІОНИ, працелюби нівроку, тож ловіть вигідну ділову пропозицію чи рентабельне замовлення, аби долучитися до фінансових джерел, які для вас щедро струменять, і моліться на шефа! Кар’єрне майбутнє в його руках. Однак слід тримати руку на матеріальному пульсі, збалансувати прибутки та витрати, аби надходження до гаманця (що обіцяють бути високими!) не перевищували трати. Одночасно робіть подарунки близьким та рідним. Благами, що даються з надлишком слід ділитися.

СТРІЛЬЦЯМ хоч розірвись: то слід воювати на передовій, то «партизанити» на таємному фронті, догоджаючи начальству. Чаруйте публіку еротизмом, інтелектом, презентабельністю, успішно втілюйте неординарні ідеї, поки вас люблять та цінують, бо ця манна популярності, везіння не вічна. Відчуття істинної внутрішньої свободи є основним рушієм, тож коли цей двигун «барахлить», скоріше всього ви не усмирили апломбне Его… а треба!

КОЗОРОГИ, оптимальна самореалізація визначена вдалині від суспільної метушні. Опановуйте діалектику пізнання вищої істини, відвідуйте храми, богослужіння, вивчайте філософську літературу, читайте Біблію, долучайтеся до святих скарбниць. І нікого не судіть, а моліться. Щира молитва - це зв'язок з Всевишнім, шанс душевно очиститися та зробити правильний висновок над помилками, допущеними у минулому році. Якщо занедужаєте, не біда, то на благо. Хвороби несуть цілющу силу.

ВОДОЛІЇ, ключ до щастя подружжя у ваших руках. Годі сиротіти, обранці вас кохають всім серцем! І жодні сумніви не повинні затьмарити сяйво насолоди взаємних почуттів. Дружба і кохання зіллються воєдино, піднявши до екстатичних вершин ідилії в партнерстві. Вчіться віддавати навіть собі в збиток, приборкавши егоїзм, тоді дрібні поступки стануть трампліном до масштабних звершень. За кар’єрну долю, якщо ви достойний фахівець, не переживайте, тут воздасться по заслугах.

РИБИ, репертуар трудових обов’язків широкий (що в радість), у роботодавців ви в фаворі, плюс нинішня діяльність відповідає фаховому покликанню. Впевнено натискайте на професійні педалі й завзято рухайтесь до кар’єрного олімпу, омріяна посада -- реальна. Якщо в діловій команді є конкуренти, подружіться з ними, об’єднуючим стимулом стане спільна матеріальна зацікавленість, де інтереси суперників мають бути на першому місці.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини