Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:16:13

8 листопада - Міжнародний день КВК

08.11.2015   09:20Агенцiя

Представити веселого студента без винахідливості просто не можливо, а винахідливий студент, як правило, рідко перебуває у смутку. Суворі реалії наших буднів ніяк не можуть впоратися з натиском і енергією цілеспрямованої молодої людини.

Вона завжди попереду, вона завжди переможець, вона завжди на висоті, а якщо необхідно у щось заглибитися, то вона залишить позаду самого завзятого крота.

Так, в далекому 1961-му році, за даними проекту DilovaMova.com, в надрах бурхливого студентського життя, виникла прекрасна ініціатива - створити справжній Клуб цих самих веселих і кмітливих верств нашого з вами прогресивного суспільства - студентів. Вже в тому ж році, 8-го листопада на екранах Великого і Могутнього Радянського Союзу, поки в чорно-білому форматі, вийшла в ефір перша телевізійна гра цього нового і чудового Клубу Веселих та Кмітливих. На той момент ніхто й уявити собі не міг, що КВК стане однією з найбільш живучих і улюблених програм не тільки в СРСР, але і переживе його. Буде визнаний і на пострадянському просторі, знайде шановний міжнародний статус.

Рух Клубу Веселих та Кмітливих захоплював і захоплює не мало молодих і талановитих акторів та авторів, хореографів і режисерів, редакторів і ведучих, а також безліч абсолютно не байдужих до цього руху людей. Переважна більшість з них отримали безцінний досвід, беручи участь у житті цього клубу, який сприяв їм і надалі досягати успіхів і будувати свою кар'єру у суто позитивних тонах.

Причини успіху КВНівського руху також очевидні і міркувати про КВН можна до нескінченності, але, як кажуть, краще один раз побачити, а ми додамо, що краще і не один. Дивіться і насолоджуйтеся, це не просто весело, але й корисно для здоров'я!

Ідея відзначати "Міжнародний день КВК" була запропонована в 2001-му році Олександром Васильовичем Масляковим, ведучим і президентом цього клубу починаючи з 1964-го року. Це свято, станом на 2012-й рік ще не було визнано офіційними державними структурами і ще не увійшло до реєстру всесвітніх свят, що відзначаються шанованою Організацією Об'єднаних Націй. Однак заслужено має на це всі шанси.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.