Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:44:32

Чернігівські діти, за ініціативи Сергія Березенка, відпочиватимуть у серці Дністровського каньйону

21.07.2015   16:29

Чергова група чернігівських дітей у складі 60 осіб цими вихідними, за ініціативи Сергія Березенка, поїхала на захоплюючий двотижневий відпочинок до табору «Перлина Придністров’я», що знаходиться у Івано-Франківській області.

Серед відпочивальників - переважно діти з родин учасників АТО, обдаровані діти, члени багатодітних сімей та діти-інваліди. Табір «Перлина Придністров`я» розташований в чарівній місцині на березі річки Дністер поблизу села Михальче (Городенківський район), в самому серці Дністровського каньйону. Неповторності і унікальності цьому куточку надають мальовничі ландшафти, круті скелясті береги, густий могутній ліс, унікальні травертинові скелі... Корпуси табору з однієї сторони омивають води Дністра, з інших трьох - чудовий мішаний ліс. На юних чернігівців чекає дуже насичена програма відпочинку. У таборі є 15 різноманітних гуртків і секцій, серед яких: “Умілі ручки", "Перукарочка", "Влучний стрілець" "Бісероплетіння", "Великий теніс", "Вишивка стрічками", "Футбол", "У ритмі танцю", "Тістопластика", "Юний риболов", "Волейбол" та інші. Також діти розважатимуться щоденними дискотеками, сплавами по Дністру на плавзасобах, різноманітними  екскурсіями, тощо.

Задоволені можливістю відпочинку як самі діти, так і їхні батьки.

Я служу у батальйоні «Чернігів», - розповів нам Сергій, який відправив до табору доньку Аліну. – Нам зателефонували, запропонували поїхати. Ми погодились, швидко оформили документи. Сподіваюсь донька дуже гарно проведе час у таборі, - наголосив чоловік.

-         Я їду  з чудовим настроєм. Дуже сильно втішився, коли дізнався що є путівка до табору, дуже хотілося відпочити. Я живу з бабусею, тому навряд чи поїхав би на відпочинок, якби не ця путівка – зайвих коштів у нас немає, - розповів Роман.

Нагадаємо, що Сергій Березенко продовжує опікуватися оздоровленням чернігівських дітей. За його ініціативи малеча вже побувала у таборах на Волині, у Карпатах, на Київщині.  Сьогодні є мета оздоровити 600 дітей з Чернігова, - пояснює Сергій Березенко.

Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини