Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:33:48

Чернігівські студенти виявилися найкмітливішими та перемогли в інтелектуальному квесті

08.07.2015   13:51Агенцiя

Нещодавно за підтримки Сергія Березенка відбувся спортивно-інтелектуальний квест, організований Клубом прихильників біатлону, який закликає всіх бути здоровими.

Гасло цього клубу -  «Двері у здоровий спосіб життя відкриті для кожного, хто хоче їх бачити». Тому його активісти постійно організовують різноманітні спортивні змагання, розваги, конкурси та активно пропагують здоровий спосіб життя. Учасниками квесту цього разу стали: студенти НПУ ім. Т. Г. Шевченка (команди «Туристи», «Авангард», «Експекто патронум»), Чернігівський національний технологічний університет (команди – «Скопочки», QWERTY, «Робінзони», LOL) та студенти коледжу транспорту і комп’ютерних технологій (команда «Програмісти».

Аби перемогти учасникам доводилося розгадувати різноманітні загадки. Для цього їм потрібно було проявити кмітливість, вигадливість, наполегливість, свій гострий розум та почуття гумору.
 
Перед початком гри учасників привітав найтитулованіший біатлоніст Чернігівщини Андрій Дериземля. Легендарний спортсмен в минулому, а нині успішний громадський діяч зазначив, що такі заходи згуртовують студентство, дають можливість не лише приємно відпочити, а й продемонструвати рівень знань.
       
По завершенні інтелектуально-динамічного маршруту усі отримали на пам’ять цінні подарунки від партнерів. Нам же приємно відзначити, що перемогу здобули саме чернігівські студенти Політеху. Тамтешня команда QWERTY блискавично впоралась із усіма завданнями, проявивши неабиякі логічні здібності та знання, і отримала заслужену нагороду. Срібло, до речі теж у наших – відзначилася команда «Скопочки», третіми стали столичні авангардисти.
           
Загалом квест відбувся весело та цікаво і дуже сподобався учасникам. Окрім самої гри молодь здружилася, розважилася та набралася позитивних емоцій. До речі, Сергій Березенко неабияку увагу приділяє активному студентському руху. Нещодавно за його підтримки у Чернігові успішно відбувся фестиваль «Студентська республіка».  


Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини