Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:37:00

Гороскоп на наступний тиждень, 22 - 28 червня

21.06.2015   10:19Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Через емоцiї i необдуманi дiї ви можете нашкодити собi. Не поспiшайте вiдповiдати агресiєю на агресiю. Контролюйте свої почуття.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Телець (21.04—21.05). Найважливiшi справи краще вирiшувати на початку тижня, iнакше можуть виникнути конфлiктні ситуацiї.
Дні: спр. — 28; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). Поставтеся вiдповiдально до справ i роботи, щоб не припуститися помилок. У другiй половинi тижня вам не доведеться сумувати.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Рак (22.06—23.07). У першiй половинi тижня вам удасться вирiшити ранiше заплановане. А вже з четверга доведеться рiзко змiнювати плани.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Лев (24.07—23.08). Попереду складний тиждень, налаштуйтеся на активний лад i будьте готовi попрацювати, засукавши рукави.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi буде багато непередбачуваних подiй. Не вирiшуйте все самостiйно, це стосується особистих i службових справ.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Терези (24.09—23.10).
У першiй половинi тижня вiдбудуться подiї, якi порадують вас. Починаючи з середи, уникайте ризику i конфлiктiв iз колегами.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11).
Плануючи вiдпустку або якiсь покупки, заздалегiдь порахуйте свої фiнанси. Може так статися, що вашi потреби не збiгатимуться з можливостями.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Стрілець (23.11—21.12). Вам доведеться визначитися i зробити вибiр. У цьому вам допоможуть близькi люди. А от iз колегами радимо не бути вiдвертими.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). Ви встигнете i проблеми вирiшити, i отримати максимум позитивних вражень вiд результатiв. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). Ваш легкий та оригiнальний пiдхiд до життя подобається оточуючим. До вас звертатимуться по допомогу, не вiдштовхуйте людей вiд себе.
Дні: спр. — 23; неспр. — 28

Риби (20.02—20.03).
У вас залишилося обмаль часу до досконалостi. Спробуйте вiдмовитися вiд шкiдливих звичок. Своїми емоцiями подiлiться з друзями та родичами.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Інша версія:


ОВНИ, непорозуміння з благовірними — не привід для розлучення, рвати шлюбні узи є легковажним кроком (інакше доля покарає), живіть мирно, щиро любіть одне одного, турбуйтеся і допомагайте родині, шануйте фамільні традиції.

ТЕЛЬЦІ, стосунки з рідними, колегами, приятелями мають перейти в прогресивну фазу. Будьте послужливими, толерантними, догоджайте оточенню, поставивши почуття обов’язку на чільне місце. Присутність відданого партнера, який уміє майстерно обходити гострі кути, буде стабілізуючим чинником як в шлюбних, так і в ділових взаєминах. Як не сутужно, але слід бути в парі.

БЛИЗНЮКИ, кохайтеся, живіть повнокровним буттям, витискайте з нього максимум емоційних насолод, кожна мить має дарувати сердечне задоволення, що акумулює сили на майбутнє. Якщо активізується тема грошей і ви судитимете всіх і все з матеріальних позицій, будете заздрити, знайте — то хитра пастка від лукавого.

РАКИ переповнені експресивними почуттями, стрімголов пірнають у вир буття, бажання пройти бар’єри перешкод і випробувати на міць власні енергоресурси неймовірне! Втім, самоствердження за рахунок руйнацій — блюзнірство, домовляйтеся і пристосовуйтеся до обставин, поставивши на чільне місце інтереси сім’ї.

ЛЕВИ рухаються кармічним курсом, все таємне стає явним, з минулого повертаються невирішені сімейні проблеми. Учіться тримати язик за зубами та берегти секрети. Якщо дізнаєтесь про неприємні речі, обман чи підтвердяться болючі підозри, це чудово, бо ходити в дурнях зовсім не до лиця.

ДІВИ, укріплюйте завойовані раніше кар’єрні позиції, виконуйте доручену роботу з радістю, творчим натхненням, навіть коли фінансові надії не виправдалися. Шукайте хоча б найменший сенс в будь-якій справі (він завжди є), що трапиться на шляху, бездіяльність згубна, ви володієте колосальним енергопотенціалом, який слід неодмінно реалізувати, інакше той «динаміт» підірве зсередини.

ТЕРЕЗИ, на кар’єрному небосхилі то сонце, то хмари, ви пожинаєте кармічні плоди минулих помилкових дій. Це переломний етап, де, зробивши висновки, маєте відкоригувати власний поступ.

СКОРПІОНИ, злет на кар’єрну орбіту може відбутися завдяки сильним світу цього, вигідним таємним зв’язкам, неофіційним інформаційним джерелам, підтримці довірених осіб. Однак все має проходити під покровом секретності. Не піартеся, демонстрація талантів, здобутків, боротьба за справедливість вилізе боком.

СТРІЛЬЦІ, життя робить крутий поворот, доля вимагає модернізуватися, так, як було раніше, вже не буде. Ви залежні від чужих ресурсів, але вони, на жаль, підуть на зло, якщо знехтуєте заради вигоди дружніми інтересами. Не спокушайтеся, а тримайте себе в моральних рамках, тоді отримаєте підтримку достойних людей, колективу. Їхні бажання та інтереси для вас — святе!

КОЗЕРОГИ, поряд з вами впливові самодостатні досвідчені партнери, рівняйтеся на них, підтримуйте паритетні взаємини з босом, працедавцями, замовниками, колегами, шануйте благовірних. Рівноправ’я, справедливий розподіл пільг і обов’язків, повага до закону — головне. Теорія і практика крокують пліч-о-пліч, тому гармонійне поєднання практичних прорахунків і реальних можливостей плюс майстерні зусилля принесуть бажані плоди.

ВОДОЛІЇ, приготуйтеся натхненно тягти службового воза, «репертуар» навантажень та обов’язків розшириться, вимоги керівництва зростуть. Насправді вас, майстрів на всі руки, нічим не залякаєш, але... Якщо ваші ідеї, задуми не вписуються у вимоги часу, є безперспективними, всі зусилля підуть у пісок. Опирайтеся на ділових, шлюбних партнерів, то Божа опора.

РИБИ, на роботі все чудово, тут ви спеціаліст широкого профілю, здатний виконати завдання на високому професійному рівні. Однак не працюйте за низьку зарплату, маєте отримувати еквівалентну докладеним зусиллям оплату. Торгуйтеся, домовляйтеся з роботодавцями і не гатіть дорогоцінний потенціал вхолосту, інакше почуватиметеся нещасними, що призведе до депресії. У закоханих негативна смуга.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини