Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:30:13

5 причин з’їсти шоколадку

07.06.2015   11:51Агенцiя

Солодкі ласощі здатні не лише вилікувати кашель, а й пробудити кохання

Шоколад – дивовижні ласощі. І річ не лише у вишуканому оригінальному смаку, а й в колосальній користі для нашого здоров’я, пише “Bаше здоров’я”. Дослідження довели, що улюблений мільйонами продукт допомагає:

* Уникнути сонячних опіків. Любителі шоколаду здатні витримати подвійну дозу ультрафіолетових променів без шкоди для шкіри. Секрет у флавоноїдах, що містяться у шоколаді. Фахівці рекомендують вживати по 20 грамів шоколаду на день упродовж 12 тижнів. Чим темніший шоколад, тим більше в ньому флавоноїдів.

* Пробудити кохання. Шоколад – один з найдієвіших афродизіаків. Тому готуючись до романтичної зустрічі, не забудьте про плиточку шоколаду. Бажано чорного. Він сприяє виробленню ендорфінів – гормонів щастя – і дає енергію для здійснення бажань.

* Боротися з діабетом. Досі вважалося, що шоколад – заборонені ласощі для діабетиків? Однак дослідження, проведені в італійському університеті Аквіли, довели зворотне. Виявилося, що флавоноїди, які містяться в шоколаді, покращують обмін речовин в організмі і сприяють виробленню інсуліну.

* Вилікувати кашель. Канадські фахівці встановили, що шоколад багатий теобромінами, які мають яскраво виражену протикашльову дію. Але будьте обережні: у великих кількостях теобромін може призвести до безсоння.

* Познайомитися. Якщо у вас в сумочці є плитка шоколаду, ви з легкістю зможете познайомитися – просто запропонувати шматочок шоколадки. Що може бути простіше?

lvivpost.net
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини