Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:19:21

7 звичок для здоров`я на кожен день

07.06.2015   11:36Агенцiя

Всього 7 звичок для здоров’я на кожен день здатні змінити життя на краще.

1. Кожного вечора плануйте свій наступний день. У вас завжди буде час на повноцінний прийом їжі, сон, відпочинок. Крім того, контроль над ситуацією дозволить вам уникнути стресу.

2. Гуляйте на свіжому повітрі. Спробуйте привчити себе гуляти хоча б по 20-30 хвилин кожен день. Вигода від цього буде не тільки для фізичного здоров’я. Під час прогулянки голова розвантажиться від зайвої інформації, а настрій покращиться.

3. Слідкуйте за своїм харчуванням. До корисних продуктів легше звикнути, якщо страви з них будуть виглядати красиво. Наприклад, звичайні яйця і овочі можна перетворити в красивий омлет з додаванням солодкого перцю, посипаний зеленню.

4. Стежте за поставою. Правильна постава — спосіб підтримувати хребет здоровим. А, як відомо, від стану хребта залежить робота багатьох органів і систем в організмі.

5. Робіть фізичні вправи. Фізична активність — обов’язкова складова для профілактики безлічі захворювань і зміцнення здоров’я. Фізичні вправи зарядять енергією, додадуть витривалості, позитивно позначаться на фігурі, а тому ви будете почувати себе впевнено.

6. Намагайтеся завжди перебувати в гарному настрої. Психологічний настрій тісно пов’язаний з фізичним здоров’ям. Спробуйте починати свій день з надихаючих думок про приємні події в минулому і передчутті таких у майбутньому. Заплануйте на цей день маленьку подію, яка обов’язково принесе вам задоволення.

7. Займайтеся саморозвитком. Пізнаючи нове, людина тренує своє мислення, пам’ять, творчі здібності. У свою чергу, нові знання та навички дозволяють їй бути сучасною і успішною людиною, отримувати і користуватися інформацією, яка допоможе зберегти здоров’я на довгі роки.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини