Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:45:46

Сергій Березенко: Ми маємо щодня дбати про дітей

01.06.2015   16:45Агенцiя

Дуже важливо, щоб ми думали про наших дітей щодня – не лише першого дня літа.

Про це сьогодні сказав Сергій Березенко, голова Ради регіонального розвитку Чернігівщини, під час відкриття дитячого свята з нагоди Дня захисту дітей у кінотеатрі ім. Щорса.

У вітальному слові голова Ради регіонального розвитку наголосив, що щасливі дитячі обличчя та посмішки - це саме те, заради чого нині відбувається війна на сході.

– Дуже важливо, щоб ми думали про наших дітей щодня – не лише першого дня літа. Я думаю, що ті хлопці, котрі зараз воюють в АТО, роблять це насамперед для своїх молодших братиків-сестричок, заради своїх дітей, заради усмішок усіх хлопчиків-дівчаток, щоб вони сяяли сьогодні й щоденно, – сказав Сергій Березенко.

– Я переконаний, що не можна вважати, що діти є захищеними. Особливо в зоні проведення АТО. Імміграція сімей, міграція територією України – це дуже серйозна проблема: весь негатив лягає рубцями на серцях маленьких українців. Ми маємо їх берегти, ми повинні постійно про них дбати. Ми маємо дарувати їм свято, яке ми сьогодні влаштували дітям Чернігова, – зауважив Березенко.

Нагадаємо, що День захисту дітей в Україні відзначається щорічно 1 червня і збігається з Міжнародним днем захисту дітей.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.