Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:19:03

Потяг "Чернігів – Сімферополь" скасували

27.05.2015   08:10Агенцiя

Максимум, можна доїхати до Новоолексіївки. Та й то – з пересадкою в Києві. Про це пише газета «Весть».

Поїздів в Крим більше немає. Склад за маршрутом «Чернігів – Сімферополь», який працював навіть після окупації півострова Росією – влітку минулого року – тепер скасували.

За 245 гривень можна доїхати до Одеси. Потяг «Мінськ – Одеса» в травні ходить по вівторках і п’ятницях, у червні – по парних числах. З Чернігова вирушає в 23.14. Прибуття в Одесу – в 12.27.

Найближче до Криму під’їжджає потяг «Київ – Новоолексіївка». Ходить щодня. В 20.16 відправлення з Києва. Прибуття – 08.49. Вартість – 165 гривень.

З Чернігівського автовокзалу в південному напрямку можна доїхати, наприклад, до Миколаєва автобусом «Мінськ – Миколаїв». Відправлення з Чернігова о шостій вечора. Прибуття в Миколаїв о восьмій ранку. Ціна квитка 377 гривень. Ходить кожен день.

В Одесу можна доїхати автобусом «Гомель – Одеса». У Чернігові – в 21.07. О восьмій ранку наступного дня автобус буде в Одесі. Вартість квитка – 250 гривень. Ходить по непарних числах.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини