Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:55:57

Відновлювальне лікування за кошти Фонду

15.05.2015   08:22Агенцiя

Продовжується забезпечення путівками для відновлювального лікування застрахованих осіб області та членів їх сімей.

Путівки до реабілітаційних відділень санаторно – курортних закладів, оплачені за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, видаються застрахованим особам безкоштовно лікувально – профілактичними закладами Чернігівщини.
   
Станом на 14 травня закладами охорони здоров’я  вже отримано 172 путівки. Послуги з відновлювального лікування  отримала 121 особау санаторно – курортних закладах, зокрема, по профілях: після опікових хворих («Авангард» м. Немирів), після гострого інфаркту міокарда, операцій на серці та магістральних судин, після гострих церебральних порушень, після ортопедичних операцій («Жовтень» Київська область), після ортопедичних операцій та після гострих церебральних порушень (відповідно ім. Пирогова та «Лермонтовський» м. Одеса), після гострого інфаркту міокарда, операцій на серці та магістральних судин, після гострих церебральних порушень, після оперативних втручань на органах травлення, порушення обміну речовин у санаторіях м. Миргород, після оперативних втручань на органах травлення у санаторіях «Моршинкурорту»  (м. Моршин), після гострих церебральних порушень та ортопедичних операцій у санаторних закладах м. Хмільник, після оперативних втручань на органах травлення, порушення обміну речовин у санаторіях «Трускавецькурорту» (м. Трускавець).
   
Загалом, у поточному році, до реабілітаційних відділень санаторно – курортних закладів України на відновлювальне лікування буде направлено більше 400 застрахованих осібобласті та членів їх сімей.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.