Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:27:40

Гороскоп на наступний тиждень, 4-10 травня

03.05.2015   12:47Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Доля готує вам сюрпризи, багато обставин вашого життя можуть змiнитися у кращий бiк. Можливi зустрiчi з давнiми друзями.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Вашi знання та досвiд будуть затребуванi у робочому колективi. Якщо ви не готовi до альтруїзму, визначтеся, що саме ви хочете за свої послуги.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi у вас буде можливiсть виправити давню помилку. Пiсля цього справи пiдуть угору. На роботi начальство оцiнить ваш творчий пiдхiд.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Рак (22.06—23.07). Не все так погано, як видається. Ваша апатiя пов’язана з утомою. Знайдiть швидше експрес-способи вiдновлення сил.
Дні: спр. — 4; неспр. — 10.

Лев (24.07—23.08). Притримуйтеся власної думки, не варто йти на поводу у друзiв та колег. Із вашого минулого дещо може повернутися.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09).
Знайомi та колеги нагамаються вам допомогти, не вiдмовляйтеся вiд їхньої участi. Наприкiнцi тижня уникайте ризикованих оборудок.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Терези (24.09—23.10). Зiрки рекомендують бiльше уваги придiлити роботi, зокрема це стосується кар’єри. Зараз саме та ситуацiя, коли можна застосувати на практицi свої знання.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде вдалим, у багатьох справах ви досягнете успiху. Правда, не виключенi конфлiктнi ситуацiї. Головне — стримувати емоцiї.
Днi: спр. — 6; неспр. — 8.

Стрілець (23.11—21.12). Сiмейний вiдпочинок потребує максимум дипломатiї. Намагайтеся зберiгати мир мiж рiдними людьми. Попереду свята, тож можете розслабитися.
Днi: спр. — 9; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде сповнений цiкавих подiй. Ви зумiєте знайти спiльну мову з важливими людьми. Вдасться вирiшити складнi завдання у будь-якiй сферi дiяльностi.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Водолій (21.01—19.02). Перед вами постане фiнансова проблема. Доведеться шукати додатковi джерела прибуткiв. У вихiднi чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Риби (20.02—20.03). У вiдповiдальних питаннях краще обiйтися без експериментiв, у всьому треба знати мiру. Враховуйте потреби i бажання оточуючих.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВНИ, не допускайте перекосів в «дай» і «на», збалансуйте земне та духовне, наполегливо трудіться на роботі, хлібне робоче місце слід берегти, як зіницю ока, демонструючи високу фахову майстерність, надолужуючи прогалини в знаннях.

ТЕЛЬЦІ, фортуна посміхатиметься, якщо вдома будете взірцевим сім’янином, а на роботі відповідальним підлеглим, без кар’єрних амбіцій. Зробити стрімкий ривок вперед можна завдяки високому енергопотенціалу і дебютним діловим ініціатива, але неодмінно узгодженими з діловими партнерами, домочадцями, керівництвом.
БЛИЗНЮКИ сяють чарівністю, що приваблює людей. Однак зараз все таємне виринає на поверхню (і часто шокує), тому розслабтеся й тихо, без мук совісті, тривог за майбутнє пливіть за течією подій, вирішуючи передусім чужі проблеми.

РАКИ, гармонія і справедливість є запорукою соціального, кар’єрного, сердечного процвітання. Матеріальна сторона — найактуальніша і хвороблива, поводьтеся чесно і благородно при взаєморозрахунках з оточенням, не «експлуатуйте» нахабно дружні узи заради власної вигоди.

ЛЕВИ, тримайте професійний порох сухим, вам потрібно вижити в конкурентній гонці й утриматися на кар’єрному плаву. Суперники винахідливі, не ігноруйте цього, з’ясуйте відносини і приступайте до реалізації спільних проектів, дипломатично балансуйте.

ДІВИ, реалізація власних бажань є святою (слухайте божественне «я»), однак не нав’язуйте по-диктаторськи власні погляди, лавіруйте, чиніть інтелігентно, демонструйте зразок високої духовної культури.

ТЕРЕЗИ, поласувати чужими здобутками, що манять медовим калачем, повністю не вдасться. Якщо на любовному фронті завирують полум’яні пристрасті, ви зіткнетеся з надзвичайними запитами (сексуальними, фінансовими) сердечного обранця, не смійте дезертирувати з поля бою.

СКОРПІОНИ, приємне «топтання» на завойованих кар’єрних позиціях, де сягнули фахової досконалості, продовжується, і якщо тут комфортно, знайте: цей медовий застій, як і все у Всесвіті, є привалом на шляху до чергового прогресивного стрибка.

СТРІЛЬЦІ, основні творчі та силові ресурси зосередьте на службовому фронті, тягніть робочого воза, натхненно трудіться задля поліпшення матеріального добробуту, кар’єрного зростання, економно розподіляйте сили, час, аби не захворіти.

КОЗЕРОГИ, будьте в центрі уваги, ви популярна особистість, люди з радістю гуртуються довкола, шанують, симпатизують, відповідайте взаємністю, тоді особисте життя набере щасливих барв.

ВОДОЛІЇ, сфокусуйте зусилля на домашніх справах. Дискомфортно, але нічого не вдієш, треба працювати на благо родини, поліпшення добробуту. Домочадці схильні до авторитаризму, нав’язування своєї думки, волі, чим закладають міну під сімейний фундамент.

РИБИ, матеріальна зацікавленість є надзвичайним стимулом в контактах з людьми, колегами, друзями, і це не спотворені прояви ницої меркантильної натури, просто нині земні інтереси домінують, прищеплюючи риси здорового прагматизму для оптимальної самореалізації.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини