Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:31:36

Ліки від усіх хвороб – сміх та позитивний настрій

14.03.2015   13:50Агенцiя

Втомленим, зневіреним, похмурим та розбитим напевно допоможе пігулка радощів від циркових артистів. Таку пігулку винайшли вже дуже давно і вона таки діє. Ми перевірили її на собі і разом з дітьми завітали на благодійну виставу, яку далі артисти найбільшого цирку шапіто в Україні – цирку «Кобзов».

Внесений до книги рекордів України як найбільший цирк України, цирк «Кобзов» і дійсно вражає своїми розмірами. Це ціла циркова індустрія: вистави, тематичні виставки, безпосереднє спілкування з глядачами. Молода трупа артистів, які вміло використовують технічні новинки. Яскраві костюми, красиві тварини та цікаві номери. «Кобзов» — сучасний та динамічний, таким побачили його чернігівці, які завітали на першу і, за традицією цирку, благодійну виставу. 150 квитків отримали діти з особливими фізичними потребами, діти-сироти, з багатодітних та малозабезпечених родин.

Те, що цирк — це цікаво, чернігівського глядача переконувати не треба. Дорослим необхідно перепочити від реалій сьогодення, а діти побачити яскраве шоу просто мріють, та й все.

Артистів у цирку багато. Всі молоді, творчі та цікаві особистості. Тетяна Кобзова, артистка цирку «Кобзов», каже: «Я хочу, щоб дитина повірила в диво. Це головне. Якщо в мене вийшло, значить все гаразд». Творити дива – фах Тетяни Кобзової, працює вона в жанрі ілюзії. Це сьогодні, а до того був «квік ченж». Що це? Тетяна за три секунди міняла вбрання і так аж шість разів поспіль. Сьогодні для розвитку цирку є багато засобів, було б бажання, переконана дочка засновника цирку Тетяна Кобзова. Вона сама прийшла у цю професію, бо вибору не мала, просто з дитинства була закохана у цирк, як і її батьки. Так само з пелюшок у цирку Данило Дудник. Цей малий вже відомий всій Україні завдяки телебаченню: він з батьками – переможець проекту «Україна має талант».

Артисти привезли до Чернігова програму «Віват». «Віват!» кричать королю, для них король — це глядач. Як порадувати глядача наступного разу, думають і зараз – прямо під час гастролей відпрацьовують нову програму. Вже готовий її центральний номер – «Ангели не сплять», його виконують особливі артисти, які доводять, проблеми – ніщо, все можна подолати, життя кожного цінне.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини