Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:59:54

Конкурс "Кмітливі дівчата" пройшов у Чернігові

07.03.2015   12:17

У Чернігові 5 березня в міському Центрі туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю відбувся конкурс серед гуртківців «Кмітливі дівчата», приурочений до Міжнародного жіночого дня.

У конкурсі взяли участь 18 команд у 3-х вікових групах: 3-4, 5-6, 7-8 класи – загалом більше 50 гуртківців. Під час виконання різноманітних конкурсних завдань дівчата мали нагоду показати свою кмітливість, спритність, ерудицію, знання з кулінарії та ведення господарства, вміння працювати в команді.

За висновком журі переможцями стали:

Вікова група 3 – 4 класи:
І місце – команда «Adidas» (Юлія Лисиця, Ліза Раструба, Діана Маценко), керівник Ірина Овсяник;
ІІ місце – команда «Big time rush» (Валерія Єгорова, Марина Гайова, Світлана Сочаво), керівник Ірина Овсяник;
ІІІ місце – команда «Патріоти» (Катерина Крищук, Софія Тищенко, Анастасія Обитоцька), керівник Ірина Овсяник.

Вікова група 5 – 6 класи:
І місце – команда «Дівчата» (Аліна Саркісова, Анастасія Толошина, Ірина Очкань), керівник Євгеній Ганжук;
ІІ місце – команда «Марина» (Марина Герасько, Ліза Бутько, Кароліна Криволап), керівники Геннадій Купрієнко, Марина Примак;
ІІІ місце – команда «Няшки» (Софія Калініченко, Ксенія Зільбович, Анна Огієнко), керівники Тетяна Купрієнко, Геннадій Купрієнко.

Вікова група 7 – 8 класи:
І місце – команда «ССС» (Ірина Артеменко, Анастасія Протченко, Анастасія Філяревич), керівник Ольга Ярошенко;
ІІ місце – команда «Бджілки» (Ангеліна Шкода, Ірина Брика, Марина Кабрусь), керівники Тетяна Купрієнко, Ірина Овсяник;
ІІІ місце – команда «Твікс» (Дарина Силенко, Яна Дерев’янко, Дарина Захарченко), керівники Тетяна Купрієнко, Ірина Овсяник.

Захід було організовано з метою сприяння розвитку у дітей індивідуальних здібностей особистості, почуття глибокої поваги і пошани до матері, дівчини, жінки, поглиблення знань учнів щодо традицій святкування весняних свят.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини