Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:01:28

Які жіночі «недоліки» чоловіки знаходять привабливими?

01.03.2015   17:51Агенцiя

У чоловіків існує цілий рейтинг найбільш привабливих жіночих недоліків, про що навіть не підозрює прекрасна стать.

Зазвичай, панночки прикладають масу зусиль, щоб стати «найкращою дружиною» і при цьому часто соромляться деяких якостей і особливостей поведінки. Саме тому варто виділити найбільш привабливі з чоловічої точки зору жіночі невеликі «недоліки».

1. Розумна лінь - звичайно, розвинена домовитість у жінки є чудовою і необхідною якістю для шлюбу, але іноді немає нічого поганого в тому, що жінка може теж дозволити собі розслабитися на дивані разом з чоловіком. Світ від цього не постраждає, оскільки всього повинно бути в міру, і розумна жіноча лінь тільки надає чарівності образу дружини.

2. Легка неохайність - з дитинства мами вчать своїх дочок, що дівчинка повинна завжди бути акуратною, але в реальному житті, особливо з моменту появи в сім'ї дитини, дотримуватися цього правила стає дуже складно. Ситуацію посилюють і стереотипи, нав'язані телеекраном, де актриси і моделі завжди виглядають на всі 100% - з макіяжем, укладеним волоссям і в красивому вбранні. Але, на думку психологів, ідеальна зовнішність найчастіше відштовхує сильна стать, а більш домашній «лук» - навпаки притягує.

3. Легковажність - помилково вважати, що гарною господинею, дружиною і матір'ю жінку робить саме серйозне ставлення до життя. У сучасному світі жінки практично перестали бути легковажними і розучилися вести себе немов дитина. Замість цього їм доводиться постійно бути зосередженими, вирішувати багато побутових проблем, розпоряджатися фінансовими потоками в сім'ї та іншими справами. Слід зазначити, що зайва серйозність і суворість робить з жінки не дружину, а вчительку, чого не можна допускати.

4. Хороший апетит - на жаль, через вічне прагнення до стрункої фігури, багато жінок забули, що таке нормальний апетит. За словами одного відомо класика, ніщо так добре не зближує, як спільне приготування і поглинання їжі. Чоловікам дуже не подобаються жінки, які практично нічого не їдять і можуть годинами копирсатися в тарілці з салатом на романтичній вечері в ресторані. Їм більше до смаку, коли прекрасна стать вміє отримувати задоволення від їжі.

5. Легка повнота - інформація про те, що чоловіки знаходять привабливим нормальну жіночу фігуру і прихильно ставляться до легкої повноті, є найбільш приємною для прекрасної статі. Чоловіки хочуть бачити поряд з собою здорову і підтягнуту супутницю, трохи м'яку і з приємними округлостями. Саме тому багатьом панночкам пара-трійка кілограм до загально масі тіла не завадить.

6. Незагорілі ділянки шкіри - багато жінок часто засмучуються через те, що не мають можливості отримати рівномірну засмагу по всьому тілу. Але чоловіки найчастіше знаходять вельми привабливим наявність кордонів між засмаглими ділянками шкіри і тим, що було приховано під купальником. Поєднання рожевої шкіри і засмаги вони вважають вельми сексуальним, що є не маловажним фактором для подружжя зі стажем.

dobrenok.com

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини